- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle zarar verir. Lobunu ele geçirebilir. Görüntüler gözünün önüne geldikçe libidonu artırarak seni mastürbasyon veya seks yapmaya teşvik eder. Sen de eğer iradeni koruyamazsan bunun sonu hep aklının dediği olur. Her gün istersin. İzleyeceksen seks hakkında bilgi veren öğretici seks filmleri var onları izle ki seksi daha yakından tanımış olursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar.. Cinsel içerikli filmler izlemek bence normal.. Yani kesinlikle bunun dozu çok önemli.. Sürekli hale getirilen ve abartılan her şey insana bir yerden sonra zarar verir zaten.. O sebeple kişinin erotik film izlemesi ve kendini tatmin etmesi bence doğal bir durum. Maalesef cinsellik ve mastürbasyon gibi kavramlar tabu haline getirildiği için insanlar ya gizli saklı takılıyor ya da tamamen uzak duruyor.. Birinin kendi bedenini tanıması ve duygusal ve mental olarak hazzı yakalaması kadar doğal bir durum olamaz.. Dozunu ayarlayın yola devam edin derim.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılSelam
Gün içerisinde başka şeyler ile müsait ol mesela ne bileyim bir şeyler izle ama içini cinsel içerikli şeyler olma mesela bilim kurgu filmleri izle bunlar hem senden merak uyandırıcı hem de içersinde cinsellik filan yok.
Ya da ne bileyim işte gez çık dolaş.
Dikkatini başka şeylere yönelt.
Ya da bolca su iç bu sen de temizlenme neden olur en azından hormon akışını belli bir düzene sokar.
#perso20 Yorumla
+1 yılYani bakire olduğun için p*rno sitelerinde video izlemen gayet normal bir şey , zaten bakire olduğun için ve hiç yapmadığın için bu kadar yüksek libidon. Bunun önüne hiç bir zaman geçemezsin çünkü senin elinde olan bir durum değil bu , istem dışı gelişen ve bazen kontrol edilemeyen bir şey malesef. Bakire olduğun sürece bu isteğin ve libidonun yüksek olması devam edecek , seninde bu isteğini ve yüksek libidonu p*rno sitelerinde video izleyerek geçirmen çok normal bence.
20 Yorumla
+1 yılyaşamadan önüne geçemezsin
ya kendin sınırında yaşayacaksın ya da durmasını bilen tecrübeli aklı fikri Cinsellik olmayan bi partner ile yaşacaksın44 Yorumla- +1 yıl
tecrübeniz güzel
- +1 yıl
🙏🙏
- +1 yıl
Güzel
- +1 yıl
p*rno kısmına feğinmemişim. öncelik onda değil gibi geldi bana çünkü. yorumlara bakınca p*rno ile ilgili bende blr iki şey söylemek istedim.
Eğer kendini engelleyebilirsen Hiç seyretmemeni tavsiye ederim. seyredince Cinsellik ten beklentilerin fazla oluyor. filmlerde yaşananlar, hissedilenler, çıkan sesler gerçek olsaydı o kadar tutmazdı. bir ürünün üiyasada tutması için abartılması gerekiyor.
çok sık izleyince artık gerçeğinden zevk alma ihtimali azalıyor.
senin yapman gereken en iyi şey bu işi uzun zamandır yapan tecrübeli bir iie birlikte olman. uUn süredir yapan tecrübeli kişi istediğin sınırda durarak sana zarar vermeyecek kadar bu işe alışkındır.
yaparsan durmasını bilmeyecek kişi ile yapma derim
tatlim kendini tatmin et.. okşa, parmakla mesela banyoda.. illa izlemen gerekmez
70 YorumlaEvet nedense bazen öyle oluyor ama işte ben artık durduruyorum hemen başka iş yapıyorum geçiyor
61 Yorumla
+1 yılBekaret neden bu kadar abartılıyor hala, gerçekten bu acıyı neden çekiyorsunuz?
62 Yorumla- +1 yıl
Kamu spotu çekelim madem seninle beraber bı konuda. Ellere yazık.
+1 yılp*rno insana zarar vermez bende izliyorum rahatlıyorum libidonun önüne baska türlu gecenezsin ya evlencen ya da iliski yasaycan bakire olduğuna göre p*rno en iyisi
00 Yorumla
+1 yılBunun önüne geçmen için ya düzenli olarak mast yapıp boşalman gerekiyor ya da seks hayatın olmalı ve düzenli olarak ilişkiye girmelisin ama bakireyim diyorsun ilişki imkansızsa tek yapabileceğin şey hayal ederek mast yapmak bu kadar
00 YorumlaP*orno izlemek hem de çok zararlı masturbasyon yapmak da yine aynı şekilde izlemek kadar olmasa da onun da zararları var allaha şükür ben ikisini de yapmıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kafanı yoracagin işlerle uğraşarak bir süre unutursun ama çoğu insanda öyle sabredeceksin
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Güveneceğin ve saygıda kusur etmeyecek biri ile sexting yapmak biraz rahatlatır..Çünkü bu durumlarda isteğin önüne geçmek baya zorlar insanı..
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık bence zarar vermesi gibi bir durum olsa çoğu şeyi izleyince zararlı olurdu benim tavsiyem izle bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet fazlası bilinçaltını etkiliyor ve sağlığı psikolojik olarak etkiliyor. Yüzeysel birşeyler yaşayabilirsin daha doyurucu etki bırakacaktır.
00 Yorumla Libido yüksek biraz galiba.. bizde de yüksek biraz.. partner olsa sevişirdim.. bize de yontem önerin..
00 YorumlaVermez olurmu aşırı derecede ubutkanlık yapıyor ya masta devam edecen ya da evleneceksin
00 Yorumla
+1 yılNe var Ben her gün izliyorum Hatta şu anda açayım bir tane deyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBizde aynı derlerdeyiz kedi kendine tatmin et ya da güvenilir bir partner flortle sevis
00 Yorumla Ben sanal takılıyorum genelde. Hem masrafsız oluyor hem sınırsız.
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yap önüne geçmeye çalışma sıkılacak kadar çok yap hatta kızlığını bozdurmadan seviş
00 YorumlaBende öyleyim ama haftada 1 kez veya 2 haftada 1 kez izlemende bir sakınca yok.
00 Yorumla
+1 yılSürekli izlemezsen zarar vermez. Kimi bağımlısı o kötü işte.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Video veya başka şeylerle isteğini gidereceksin mecburen. Yani başka yöntem varsa sen söyle :)
00 YorumlaYani başka şeylere yöneltebilirsin isteğini. Ama çok da baskılama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana bir tavsiye, karşılıklı rahatlayacağın birini bul ve yazış. O seni rahatlatır. Dizginler. Ben de senin gibiydim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİzlemeden yaparsan senın için daha iyi olur madem istemiyorsun?
08 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle de zevk vermiyo
Cevap sahibi+1 yılHayal ederekte mi zevk alamıyorsun
Soran+1 yılYani o kadar degil
Cevap sahibi+1 yılAnladım yanı izlemeden daha çok nasıl zevk alabilirim diyorsun dogrumu?
Soran+1 yılEvet Nasıl birakabilirim diye
Cevap sahibi+1 yılSanal seks hıc yaptınız mı?
Cevap sahibi+1 yılDaha önce
Cevap sahibi+1 yılOna göre cevap vereceğim
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zor bir dönem ve bakire oluşun seni zorladığı gibi yarın beraberlik yaşamış olsan bu katlanarak devam edecek sonuçta bir ihtiyaç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıyamam eğer bisexuel sen ben yardımcı olabilirim sana
00 YorumlaKendine bi sınır koy, ben öyle yapıyorum. Mesela haftada 2 kere yapıcam de ve zorla kendini sonra gerisi geliyo ve ekstra yapmıyorsun hiçbir şekilde çünkü canın çekmiyor.
00 Yorumla
+1 yılbakire olsan da orgazm olabilirsin seks yaparak. Vajinal yapmana gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılBence gayet normal ne tur filmlerden zevk alıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Zarar verdiği yalan bence. Severim ben ve izliyorum da.
00 Yorumla
+1 yılNeyi zarar veriyor ki anlamadim
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirek o şekilde değilde erotik film diziler var izleyebilirsin ya da mast yapabilirsin bir kere aklına girdiyse çıkmaz çünkü yapman gerekir
00 Yorumla
+1 yılİzlemeden kendi kendini tatmin et ya da sanal takil
00 YorumlaAynen yapmak lazım evlenmek lazım ya da bu azgınlık dinecek gibi degil
00 YorumlaSanal yap ama eğer cesaret edbilirsen oral falan yaptırabilirsin
00 YorumlaNasıl bir zarar veriyor merak ettim bende çok izliyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılBen de öyleyim
110 Yorumla
+1 yılp*rno gayet normal
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılp*rno izlemeye gerek yok 😛
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tek seçeceğin var bu durumda.. Mast. ☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. İzle takılma çok, boşver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Düşünerek mastürbasyon yap bebiş
00 Yorumla
+1 yılSanal seks yapabilirsin
Özele gel00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılgörüntülu aramada yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMastürbasyon yaparak sanaldan yapmak istersen bir uygulama onerebilirim çok iyi güvenli bide
00 YorumlaBelli düzeyde hepsi yararlı
00 YorumlaSanal yap daha zevkli hem😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bedenini tatmin etmen gerekiyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenjm de aynıydı şu an azaldı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende cinsel sohbet yap 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilodun şcşne elini sok okşa yavas gvas
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Başkası izleyip sana anlatsın
10 YorumlaHayal gücün ile kendini tatmin ede bilirsin bence
00 Yorumla
+1 yılAnal seks ile bu iştahını giderebilirsin tatlım
00 Yorumla
+1 yılİzleme o zaman
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru mast yapıp doyuma ulasarak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. O zaman hayal ederek mast yap
00 YorumlaKonuşmak daha güzel. Yazsana
00 Yorumla
+1 yılİzlemeden veya mast yapmakdan bir zarar gelmez ki
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne