hiç durmadan ama çok asılmadan hafifçe orgazm yaparak
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam
Aslında evet ama senin anlattığın gibi 24 saat boyunca hiç aralıksız hafif hafif seks zaten yapılamaz.
Belli bir yerden sonra artık vücuttan sıvı gelmesi yerine kan gelir.
Ama mesela bir kere yaptın 15 dakika ya da 20 dakika dinlendin hatta 1 saat dinlen ondan sonra iki ya da üç kez ardarda yap aralıklar koyarsan kesinlikle hem daha çok zevk almış olursun hem de kötü Sonuçlara davetiye çıkarmamış olursun ama dediğim gibi 24 saat boyunca aralıksız ilişkiye girmek imkansız.
#perso
Hani şu erkeklerin sayıya takması gibi bi soru bence. Sayısı süresi yerine kalitesi. Sıralama tam olarak önceki cümlenin tersine doğru. Kalite süre belki sayı. 24 saat zor ben zaten ilkini olabildiğince uzatıyorum çünkü hiçbiri ilki gibi değil. Bir erkek ilkinden sonra 24 saat boyunca devam etse bile o zevki sana yaşatamaz..
Aralıksız kısmını ise hiç görmedim sayıyorum o ütopya. Onu gidersek belki bi gün cennette diyelim :D
24 saat imkansız vücut dayanmaz. Vücut dayansa kalp dayanmaz. O dayansa insanın canı sıkılır yahu. Her şey yerinde ve tadında kaliteyle yaşanınca güzel olur. Kalitesiz ilişkiden ziyade kaliteli bir ilişki için gerekli zaman dilimini kişiler kendilerince anatomilerine göre ve isteklerine göre belirler ve yaşarlar bu da mutlu bir birliktelik sağlamış olur.
Başka şehirde olup da yılda bir iki defa görüştüğüm bir kadın var. Birbirimizi zor gördüğümüz için yataktan çıkmıyoruz tabi. Hiç boş durmuyoruz. Ya ben ona oral yapıyorum ya o bana yapıyor ya da ilişkiye giriyoruz.
Kadınlar budurumda daha avantajlı tabi. Orgazm oldukça oluyor.
Cevap
52Cevap
24 saat.. İnsan genel olarak hiçbir şeyden o kadar zaman zevk alamaz.. Yani beden de ruhta yorgun düşer bir yerden sonra bana göre.. Keyifli geceler..
24 saat sürekli olarak hiç bir iş yapılmaz ama. Eğer tatil günündeyseniz ve eşiniz ile ilişkiye girmeden günlük yaşam içinde sevişerek bu uzun süre zevk alabilirsiniz.
Hafif okşamalar, öpüşmeler, sarılmalar v. s. gibi.
Şöyle güzel bir ortamda tamamen çıplak ve arzu dolu iki insan varsa kadın için bu zor değil, vajinasının ıslaklığına güvensin yeter veya kişiliği bu zevk süresine yatkın olsun…
Tabi ki hayır.
Ard arda bir gece, birkaç veya 2-3 kez... Durup dinlenerek sabaha dek...
Ama 24 saat zor be arkadaş. Pek uygulanabilir değil... Ne gülümsedim ya.
.
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Kim 24 saat seks yapabilir bee 24 defa bile yapamaz
Anatomik olarak evet 24 saat yapamaz kimse ve 24 kere de boşalamaz kaliteli dolu dolu bi kaç saat seks ile 24 saat etkisini sürdürür
Azitmayin bu kadar iyi degil!!! Bu nedir yaa 24 saat? U len hep laftasınız hepp!.. 2 saat devam edin ben seks, e tovbe ederim😀😀😀
Şimdi geçe 12 de başlayıp güzel bir sevişme seks bitiminde yatak da kalın birlik de öyle uyun erkek ikinciye gelmesi her erkek de farklı ikinci ye gelince erkek sevişmeye başlasın sabaha kadar öyle olur
Böyle bir şey için çok azgın olmak lazım 😀 biri bunu denesin en uzun sure kim yapabilecek 😀
8 saat takviyeli hap ile
alınabilir. fakat iki tarafından da aynı istek seviyesi olursa.
daha doğrusu böyle istek olanlar var. fakat karşılılk bulamıyorlar
arada elbet bi yemek molası vs verilir, yani 24 saat demek biraz absürt olmuş ama günde 18 saat diyebiliriz belki.
Anca böyle
O kadar dayanacak bayan var mı bi kere ki bana en fazla bi saat dayanan oldu da daha boşaltamayan pes eden cok
Sadece dildoyla mümkün 24 saat ama buna dayanacak kadın var mı bence yok
Öyle bi şey mümkün diyen hayal dünyasında yaşıyor galiba.
Güne yayarak çeşitli fantezi ve kışkırtıcı oyunlarla mümkün
saatlerce oral olabilir ya da elle klitorise uyarı. zevkin doruğu.
İmkansız. Cinsel psikolojik hastalıklara sahip kişiler bile bu dediğini yaşayamaz.
24 ne ya 7 saat yaptımda tavsiye etmiyorum en ideali 2-3
Tabii ki alınabilir saatlerce yalamak yalanmak lazım
Boşalmadıgın sürece keskik kesik olsada alırsın. Ama bi noktdan sonra boşalmak için can atarsın.
Benım gbı doyumsuz bırının hayır dıyemeyecegı bı durum
Olur olur niye olmasın ki güzel bir seksten sonra 24 saat mutlu olur insan
Boşalmadan sürekli ucunda tutarak git gel şeklinde yapabilirsin
24 saat aşırı insan yorulur uyur 6 saat diyelim şuna
Eger boşalma olmazsa 24 saat değil 48 saattw zevk alinir
24 saat 2 kez yaşadım ama 20 25 dakika arayla çünkü ikisin de de pantnerlerim aşırı istekliydiler😂😂
hayir tabii ki ne o öyle tecavüz gibi her şeyin bir sınırı süresi olmalı
sen ocakta yanıyormusun bu ne ateş istersen penisin üzerinde uyu
24 saat mi yuh sldkdldk keşke
5 saat denemişliğim varda sen baya abartıyorsun bence ne böyle birşey yapabilcek erkek var nede okadar ilişkiye girebilecek kadın
Genel evdekiler bile belli süre sonra bırakıyor 😂😂
Grup seks yapılırsa olur. Sürekli birbirinizi değiştirir sabaha kadar zevk alırsınız.
Abartma o kadarını kimse yapamaz 24 saat ne demek en fazla 3-5saat olur yaparım diyen yalan söyler
24 saat çeşme mi insan dayansın
24 saat dayana bilene madalya verin
Evet alınabilir sadace püf noktalarını biliceksin 😉
o kadar değil aradan biraz zaman gecmeli 3-4 saat en fazla
Şeyimin de bi canı var 24 saat yoramam ama mola vererek sabaha kadar ilişkiye girerim
24 saat çok fazla ancak bunu dinlenerek zamana yayılırsı her an zevk devam edr
Alınamaz vücut buna izin vermez
bayılmasın?
🤣🤣🤣
8 saat dayana biliyor sonra kan isiyo kadın
Dayanabilene tebrikler
İmkanlı olduğunu sanmıyorum ama denenebilir
1-2 saat tamam da, sen azmışsın.
ıstedıgın partnerı bulursan gunlerce bıle alırsın
Mazotla mı çalışıyor ya🙄
Yani ultra sapkın olmak lazım
O kadar boş zamanın mı var şu hayatta.