Eşimle yatmadan önce cinsel ilişkiye girsek de girmesek de gece cinsel organının kalktığını farkettim. Bu normal birşey mi?(yeni evliyim)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam
Hayır bu senin eşini tatmin edebilme ya da edememen ile alakalı değil bu neyi iyi yaptığını gösterir biliyor musun?
Sen galiba eşini çok iyi besliyorsun Büyük ihtimalle rahat bir adam kötü alışkanlıklara da sahip değildir muhtemelen sigarası ya da alkolü yoktur varsada az kullanıyordur.
Yani hormonları hormon bezleri gayet iyi çalışıyor sen de onu memnun edebiliyorsun korkma eğer memnun edemezseydin hiç ereksiyon olmazdı.
#perso31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok be milketin lafına bakma sen sağlıklı erkeklerin cogunda uyurken ereksiyon olması normal durumlar idrarı geliyordur ayrıca da erkekte sperm üretimi sürekli olduğu için kalkıyor problem yok
60 Yorumla
Sorun değil sağlıklı bir erkeğin sevgilisiyle hanımıyla uyuduğunda istemsiz sertleşme olur
Yanlız olduğunda da idrar veya sperm dolayı ile de sertleşme olur
İlla seks rüyaları görüyor diye bişey yok
Düzenli ilişki yaşayan zaten o tür rüya görmesi nadir rastlanır
Eşiniz istekli biri biraz okadar ters giden bişey yok içiniz rahat olsun00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesanesi dolu yatıyorsa etkisi olur. Gece uykuda idrarını kaçırmaması için ereksiyon olabilir.
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet üşeniyorum demişti
Cevap sahibi+1 yılUyarın eşinizi. İleride ereksiyon ve prostat problemlerine yol açar.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim eşimde öyle gece uyanıyorum kalkık duruyor normal kalınlığı ama çok uzun biz nerdeyse hergun yapıyoruz istekli adam
72 Yorumla
Soran+1 yılRüya ile ilgili mi sence yoksa fiziksel mi
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum 4 aylık evliyiz bende şaşırıyorum hava sıcak üstümüzü örtmüyoruz boxerden çıkıyor hep görünce dayanamıyorum
Normal bu durum ozellikle sabah kalkik
Olur sende bu durumu firsata cevir esine sakso cekrek veya mast yaparak uyandir sonra ani yaşa11 Yorumla
Soran+1 yılUyanmiyor saçma bisekilde
+1 yılİnsan geceden sabaha uyurken 8-9 saatte kim bilir neler görüyor. Herhalde sen o rüya esnasında fark ettin.
Ama olabilir, bilinçsizce.04 Yorumla
Soran+1 yılSürekli erekte ben genelde gece kitap okurum 3-4 saat olması normal mi
- +1 yıl
Ohaa
3-4 saat boyunca dik olması anormal.
Yani yükselir söner, yükselir söner hep.
Garipmiş.
Soran+1 yılPsikolojik mi fiziksel bozukluk mu anlamadım
- +1 yıl
psikolojiktir, beyin sinyal vermese kalkmaz.
Ama boşver, rahatsız edici bişey değil sonuçta.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani ben 7 yıllık evliyim. Gece ara ara uyandığımda sert olduğumu görürüm. Boxerla yatıyorum bu sıcaklarda bi de. Bazen rüya görüyorum bazen görmüyorum. Sizin sıklığınız ne
03 Yorumla
Soran+1 yılRüya tam olarak nasıl oluyor yani , cinsel ilişki sıklığımız 2 günde 1
Cevap sahibi+1 yılRüyada genelde sevişiyorum. Bazen eşimle. Bazen de eşimdir heralde diye düşündüğüm yüzüni görmediğim kadınla. Ayda bir ama. Nadir yani. İlişki sıklığınız şimdilik güzel. Peki kalite olarak? Seni doyuramadığı için mi sertleşiyor gece acaba. Muhtemelen erken boşalıyordur. Yeni evlisiniz çünkü
Cevap sahibi+1 yılDevam ediyor mu bu durum
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erekte haldeyken hemen başla saksoya ne olduğunu şaşırsın
00 Yorumla
+1 yılNormal bir durum sen bu haline sukret ya kalkmasa ne yapacan
00 Yorumla
+1 yılNormal.. tuvaleti gelince gece sertleşir.. sabah da aynı sekilde tuvaleti gelirse sertlesir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. gayet normal, arzulu oluyordur, sen biraz yaklas ona
01 Yorumla
Soran+1 yılUyurken oluyor ama
- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal bi durum. Kendini suçlama. Kendinde kusur arama bu konuda. İçin rahat olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzellikle sabaha karşı sertleşme daha çok olur. Tam o vakitlerde seks yapmak daha zevkli.
00 Yorumla
+1 yılOlur normaldir bu ya rüya görür ya da idrarı gelmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet gayet normal asıl öyle olmasa kork bence yeni evlisiniz bu çok bir durum sevin
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstersen uzun ca sebebini anlatırım
Cevap sahibi+1 yılYeni evlisin diye aklında hep o var yani rüyada seni yapmadığını nereden biliyorsun
Soran+1 yılRüyasında bişey görmediğini söylüyor
Cevap sahibi+1 yılOda farkında değil bende ya buradan mi bunları konuşacağız
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum senj
+1 yılNormal sırt üstü uyuyosa hemen kalkar
00 Yorumla
+1 yılNormal ikinciyi deneyin 1 kere mi yapıyorsun
00 Yorumlademekkı cok cekıcısın sureklı seks ıstıo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılsabahları olsa anlarımda
akşam olmaları garip00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal aslında bu sana iltifat
Memnun musun05 Yorumla
Soran+1 yıl2 günde 1 felan da bişey görmediğini soyluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılosbşr çekmeye alışmış ondan
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİndiremıyon demkki😀😛
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuya goruyordur seks ruyasi
216 Yorumla
Soran+1 yılGormediğini soyluyo
Soran+1 yıl@Özkan6688 nedir sebebi
Soran+1 yıl@Özkan6688 ben bittim diyip kendi yatıp uyuyor?
Cevap sahibi+1 yıl@Özkan6688 sanki seksolog doktoru hiiiç!
Cevap sahibi+1 yıl@Özkan6688 onca organ varken neden göt öluyorsun güzel kardeşim
Cevap sahibi+1 yıl@Özkan6688 kerkenes kibar konusuz at hirsizi
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hala seni istiyor, doymamış…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılnormal baş belası inmiyor ki :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Adam kaç defa boşalıyor peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMüdahale et indir sende
00 Yorumla
+1 yılNormal
025 Yorumla
Soran+1 yılUyurken farkettim ama
- +1 yıl
Yaşınız genç olduğu için bu iş normali
- +1 yıl
Yorumları okudum merak etme Bu tarz şeyler olabilir nedenini söyleyeyim erken boşaldı için gece yine dikleşir ve yaşınız genç Bu yüzden de oluyor ama en önemlisi erken boşalıyor Kaç Dakikada Boşaldığını biliyor musun
- +1 yıl
Soran+1 yıl6-7 falan
- +1 yıl
6-7 dakikada boşaldı için ve sen gerçekten orgazm olamıyorsun Deme Hatta Neredeyse Hiç Zevk Almıyorsun deme
- +1 yıl
Soran+1 yılBenim anlamadığım , herkeste mi gece ereksiyon oluyor yoksa psikolojik mi
- +1 yıl
Kardeşim neden anlamıyorsun adam cinselliği yaşayamıyor bile 6-7 dakika nedir bu yüzden penisi kalkıyor başka hiçbir açıklaması yok yaşınız genç vücudunuz enerjik seks 6-7 dakika sürünce biriniz Tabii ki doğal olarak kalkacak
- +1 yıl
Sen hiç zevk alıyor musun seks yaparken o içindeyken
- +1 yıl
Soran+1 yılİyide ben zaten gerekli gayreti gösteriyorum , uykusu geliyor enerjisiz kalıyor yoruluyorum diyor ben devam etmem demiyorum o 1-2 defa boşalınca bırakıyor uyuyor
- +1 yıl
Sen hiç Vajinal Boşaldın mı
- +1 yıl
Soran+1 yılEvet onunla mi ilgili
- +1 yıl
Evet Onunla ilgili Seks 6 7 dakika değildir
Seks Saatlerce yapılır
Erkek boşalmadan saatlerce seks yapabiliyorsa Eğer kadın o zaman vajinal orgazm olur diğer türlü kadın gerçek orgazm arı yaşayamaz - +1 yıl
Senin zevk almadığını biliyorum çünkü 6-7 1 dakikadan daha Vajinan bile sekse Odaklanmadan erkek boşaldığı için sen hiç zevk almıyorsun bunun farkındayım
- +1 yıl
Peki Seksten zevk aldın mı bu zamana kadar gerçek orgazmı yaşadın mı
Soran+1 yılBen şunu düşündüm acaba psikolojik travma sonucu mu olmuş bu
- +1 yıl
Yok Genelde Bütün erkekler erken boşalır erkek kendisini yani geliştiremediği için
Maalesef kadınlar gerçek orgazmı vajinal orgazmı yaşamıyorlar - +1 yıl
Ben Tantra tekniği sayesinde hiç durmadan boşanmadan saatlerce seks yapabiliyor mu bu sayede partnerimi 45 dakika da 20'den fazla
Vajinal orgazm oluyor Üst üste defalarca Boşalıyor - +1 yıl
Sormak öğrenmek istediğiniz şeyler var mı Eğer istersen Diğer taraftan da konuşabiliriz takip atman yeterli
- +1 yıl
- +1 yıl
Sence Nasıl
- +1 yıl
Bu Pozisyon Nasıl
Güzeliğin sexsiliğin çarpmış olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEdersin
00 Yorumla Her gece veriyor musun
00 Yorumla
+1 yılEline alipta uyusan ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılSerteliyor demek ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. evet çok normal 🤓
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkma sakin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİndiriver sende😊
41 Yorumla
+1 yılkalkmasın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaç defa yapıyorsun?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Gece uyurken eşim ile seks yapsak da yapmasak da ereksiyon halinde kaldığını fark ettim. Onu tatmin edemiyor muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat