Kesinlikle aldatılıyorsun. Seni başka bir kızla ya da kızlarla aldatıyor. Eksik olması bunu gösterir. Ha tek kurtuluş şöyle bir şey olabilir ki o da düşük ihtimal; sigara dağıtır gibi arkadaşlarına dağıtıyor ise aldatma olmamıştır ama sürekli de dağıtacak hali yok sonuçta para verip alıyor. Sen dikkat et bu çocuğa senden başkalarını da koynuna alıyor gibi duruyor 😜
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadın aldatıldığını hisseder ;) prezervatif eksilmiş buda kanıtı fakat bir süre daha kontrol edersen başka şeyler çıkarsa o zaman aldatıldın demektir. Uzun süre başka bir şeyler çıkmazsa olağan dışı bir şeyler olmazsa her şey rutin olarak devam ederse sorun yok demektir. Monoton bir sevgilin yoksa bu şekilde anlayamazsın fakat bu kez yatakta anlaşılır. Seks yaptığınızda normalde 1 saat çüküyorsa bu süre bir anda 20 dk inerse anla ki başka birini çüküyor. Geçmiş olsun..
Aldatılmış da olanilirsin Veya olmayabilirsin Arkadşaına da vermiş olabilir Yanlış sayılmış olabilir Bakmış denemiş olbiir Ve kötü haber bu., bunu asla öğrenemeyeceksin burda kim ne yorum yaparsa yapsın gerçeği bilemeyeveksin O yüzek arkadaşına sor aldığın cevap seni tatmin ederse inan etmezse inanma ne yapacağına karar ver
Hemen panikleme derim, önce sana olan tutkusu nasıl onu analiz et. Başka biriyle birliktelik yaşamışsa belli eder tavırlarıyla. Başka arkadaşına verme olasılığı çok düşük ihtimal. Muhtemelen böyle bir soru sorduğuna göre aldatıyordur. İç güdülerin bu soruyu sordurmuş. Fevri davranma zamana bırak, varsa böyle birşey intikamını almadan bırakma
Dusunsene sana birisi durduk yere birden ciddi bir sekilde her seyi ogrendim vs... bunu nasil yaparsin gibi bisiler diyor, icinden demez misin noluyo lan skdkdkf sasirip ne ogrendin ya gibi afallamaz misin
Merhabalar, sevgilin prezervatifleri şapka olarak kullanmıyorsa ya da şişirip balon yapmıyorsa kesin olarak aldatıldın demektir. Bence renk vermeden takipte kal dedektif gibi ve sonra ensele. Elinde delil olmadan ölümüne inkar edecektir.. Keyifli geceler.
Yani aldatılmış olabilirsin tabii ama bunu bilemeyiz. Prezervatifi başka bir yerde kullanma ihtimali yok. Zaten sen bunu sevgiline sorsan bile inkar edecektir, onun için hiç kurcalama zamana ve akışına bırak. Ama arkadaşınada vermiş olabilir bu da bir ihtimal , yinede sen prezervatifin eksik olduğunu ona söyleme ve belirtme. Biraz daha zaman geçsin bir dahakine bir daha kontrol edersin , eğer yine eksik olduğunu farkedersen büyük bir ihtimalle aldatıyodur seni.
Selam Yani eğer sevgilinin senden sakladı prezervatifi şişirip de balon oynamak gibi ya da eğer meyvelisi ise ağzına alıp onu sakız gibi çiğnemek gibi gibi bazı huyların yoksa aldatılmış olma ihtimali yüksek çünkü prezervatifle benim bildiğim kadarıyla kendi kendine yok olan varlıklar değil. Ama açıkçası senide tebrik ettim kutu içindeki prezervatifleri saymakta gerçekten bayağı tebrik edilesi bir davranış kadınlar olarak gerçekten bu aldatılma konusunda çok zekiyiz. #perso
Yani şişirip şişirip patlatmadiysa İçine su doldurup pencereden gelen geçene atmadiysa Nasil kullanıldığını öğrenmek için pratik yapmaya kalkmadiysa Hava soğuk olsa üşümesin diye kat kat takip gelmediyse derdim ama 🤣🤣🤣 Bi arkadaşına vermediyse Ayakkabı parlatıcısı olarak kullanmadiysa Denize gidince telefonu sudan korumak için kullanmadiysa Yolda dusurmediyse 🤣🤣 Baska yerlere zula yapmadiysa 🤣😂 Aldatmış olabilir ama kesin konuşmamak lazım yani ihtimaller az değil 😉😅🤣😂😅
Bide şu açıdan düşünsek sen geliyorsun diye bir tane arabaya bir tane banyoya bir tane mutfağa bir tanede cüzdanına koymuştur belki 🤷🏻♀️ Spontane gelişirse hesabı 😅 bence sen diğer 4 tanesini nereye sakladın de ithamda bulunmazsın o şekilde ama yüzü kızarırsa anlaki bi durum var
Normalde inanılmaz paranoyak bir insanım ve kesin aldatmış derdim. Ama ''arkadaşına vermiş olma'' durumu her ne kadar klişe yalan gibi de olsa ilk ihtimal bu. Ve şunu da sorayım, erkek arkadaşın süper g*riz*kalı değilse, kondomları kontrol edeceğini bilir bence. Anlayacağını tahmin eder ve bence aldatıyor olsaydı, aldattığı kişi için ayrı bir kutu kondom alırdı diye düşünüyorum. Ayrı almıyorsa ve aldatıyorsa erkek arkadaşının kafası hiç çalışmıyor demektir.
Aynen kskckf diyelim ki arkadasina verdi bunu gelip sevgilisine diyebilirdi sevgilisini taniyorsa bunu sayabilcegini de dusunmesi lazim veya baska yerlere koyduysa da soyleyebilirdi veya arkadasina vermek yerine markette bile satiliyor bu yani arkadasinin parasi mi yok borc verirsin sonra o geri oder bence sevgilisi baya dusuncesiz birisi hersap yapamamis nasil olursa olsun sevgilisini yeterince iyi tanimiyor
@Shazam6 Ama arkadaşına vermiş olması çok gereksiz bi detay. Bunu söyleme gereği de duymayabilirdi. Bilemedim de kafa harbi çalışmıyo ya. :D Aldatıyosa da aldatmıyosa da çalışmıyo. Birine verdiyse falan da söylemesi gerekirdi.
Aynen sevgilisinin bunu dusunebilcegini sayabilcegini dusunmesi gerekirdi, ve arkadasina vermesi de sacma geliyor arkadasi gece vakti mi isticek direkt o an bisi mi yasicak ya da parasi mi yok borc ver skckkd nie prezervatifi veriyorsun ki ya da verdiysen sevgiline bunu soyle bi akil et yani kskckfk sonra boyle supheli konumuna dusersin iste 😂
Bir keresinde partnerim benden şüphe etmişti. Çünkü aldığı prezervatif az sevişmemize rağmen erken bitmişti. Ben de ona gerçeği söyledim. Mastürbasyon yaparken prezervatifi kullandığımı, içime sokacağım şey her ne olursa olsun yıkayıp, kurutayıp, prezervatif taktiktan sonra içime yerleştire bileceğimi söyledim. Ama bu durum bir kadına ait erkek için pek geçerli değil, çok düşük ihtimal. Yalnız şöyle de bir durum var ki gerçekten aldatan ve bunu ustalıkla yapan birisi olsa hiç evdeki prezervatife dokunmaz. Bazı erkekse mecbur kaldığı için alabilir evdekini. ya da aldatıyorsa belki kadın hep prezervatif yaşıyordur veya hiç kullanmıyorlardır. O yüzden bu ihtimallerden biri var ve hangisini olduğunu anca sen öğrene bilirsin, emin ola bilirisin. Diğer düşük ihtimalde arkadaşı kullanmıştır. Çünkü evli olduğu halde bile eve arkadaşının ve sevgilisinin girmesine, sevişmesine izin verenler var. Belki de onlar kullanmıştır.
Şüphelerin da haklı olmak için sana sebep vereyim bu sebepleri ister araştır ister gözaltı et çantasında sağında solunda cebinde cüzdanında taşıyormuş mu ve evinde o kadar prezervatif var eksiklik var demek ki bu eksikliği başkalarında gideriyor ha bir de ikinci olarak demek ki bazı endişeleri var ki prezervatifin yanına alıyor ve başka kızlarda sorun çıkmasını istiyor sen yine de teminatlı ol
Bir insanı sevmek için bir sebep ararsanız bulursunu, sevmemek için bir neden ararsanız da bulursunuz. Güvenmek için bir sebep bulursunuz, güvenmemek için de bir sebep bulursunuz. Bence sevgilinizin sizi aldatıp aldatmadığını düşünmekten önce şunu düşünmelisiniz? Ben ne arıyorum?
Burada önemli olan asıl soru sen sevgilinin prezervatif kutusundaki prezervatifleri niye sayıyorsun. Üstelik 2 kere. Manyak mısın yoksa trol mü umarım troldür.
Büyük ihtimalle aldatılıyorsun lakin arkadaşına verme ihtimali de düşük olsa da var bir süre bekle eğer gene seninle yaşadığı ilişki sayısı dışında kondom sayısında bir düşüş varsa bir anda terket ne olduğunu anlayamadan kapının önüne koy ve bir daha onunla hiçbir şekilde iletişime geçme seni aptal yerine koyan birini bu şekilde aptal yerine koy
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kötü düşünme sen çok yorulma diye başkasını skmstr🙈
Zina yapan zina bulur uydurmatik random atma keyfi yaşanıyor ve duygusal anlara imza attılar yarım düzine gol attılar yarım düzine gol attılar yarım düzine gol attılar yarım düzine gol ve asist yaptı bu hayattan ne t ama olsun hizmet vermektedir rağmen u bu Neyse Allah akıl fikir versin bana saçmaladım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nisanlimla okadar seks yapiyoruz hep prezrvatf kutuyla tasir ic cebnde birkere olsun saymadim ne degisik seylere dikkat ediyorsunuz guvenmiyorsan ayril bir iliskinin temeli guvendir yani kusku suphe duycaksan ayril
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bulusmadan once neden nasil gordun, simdi nasil gordun biliyom 4 tane eksik oldugunu…? Valla ne yalan soylim ben sirf eglencesine kendimin malum is icin oyuncagim var, degisiklik olsun diye de aldigim oldu, gerci bende sevgili yok ama ben zaten evlilik oncesi iliskiye girmeyecegim icin boyle bir sey mumkun olmaz bende…
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesin altadılmışsın veya tam tersini diyemekle birlikte şunu diyebilirim biraz sakinleş ve araştır derim. Misal ben cüzdanda, montta, her sırt çantamda, kabanın iç cebinde hep bi yedek taşırım oralara koymuş olablir, sonra düşürmüş olabilir. Ya da benim gibi kuzenine veya arkadaşına veya babasına vermiş ya da almış olablir.
@Moonlightpink Ha bir de şu var evet taşıyorum jajajaj cüzdandaki bittiyse illa bi yedek olmalı bir yerde demi ne yapmamı istersin sağlıklı bi ilişki mı yaşayım😅😅
@Moonlightpink elbette değil ağzın kokmasın diye sakız taşımakla eş değer bir şey bu. Ya da çantada parfüm taşımak gibi. Onu taşımak ikimizi de önemsiyorum demek bence. Tek taraflı bir korumaymış gibi algılanmamalı. Ha bir de pat diye çıkarma diye bir şey yok iş oraya giderse p devreye girer😉
Hiç sanmıyorum. insan bu kadar dar görüşlü olamaz.. Ben sana benim yanımda yapıyor diye blr şey söyledim mi? insanlar evli okuyor köşe falan değil ki... 16 yıllık evlilikte illa ki evli çiftlerin iş, hastalık, tatill, bayram, cenaze gibi sebepler ile ayrı kaldıkları zamanlsd oluyor. koca napçak yani 1 hafta ayrı kalınca eve kadın mı atacak. mast mı yapacak
@Vavelya_KıZ ayrı kalınca desene öyle bir şey demedin ki bana 1 hafta kısa bir süre bekleyebilirr normalde ama uzun süre ayrı kalınca tabiki bu ihtiyaç sonuçta sen direk mast. yaparken takıyor diyince bir gariplik var dedim peki ayrı kaldığınızda mast yaptığını söylüyor mu sana
@Haddibakalım erkek arkadaşlarımdan birini kapı arasından bir kere böyle yakaladım. 🤔 Ne demek yok? Erkek kardeşimide yakalamıştım. Gayette yapan erkekler var.
Hemen aldatmaya yorma bence. Bazen. erkekler çocukken yapamadiklarini büyüyünce yapar. Yani prezervatifi balon gibi şişirip balon oynamistir olmazmi 😂😂
sen zaten sevgilinin prezervatif kutusunda kaç tane var diye sayarak içine şüphe tohumu ekmişsin bu saatten sonra en ufak bi hareketi bile gözüne batıcak acaba aldatıyor mu diye düşüneceksin buda aranızdaki sevgiyi yavaş yavaş bitirecek yol yakınken ayrıl derim
Hemen aldatma olarak görmeyin şunu ya arkadaşına vermiş olabilir başka değişik durumlar olabilir. La oğlum siz kızlar bir birinize ped vermiyor musunuz? Oldu bizde bunu aldatma görelim o hâlde. Geri kafalı düşünmeyin geniş düşünün biraz.😉😉
Manuel takılırken de kullanmış olabilir sağa sola bulaştırmamak adına! Ben şahsen bi kadına güvenemiyorum bence siz de bi erkeğe fazla güvenmeyin kespişolsun.
Eksilmişse sormaya hakkin var, kanitlaman gerekmez, eyerki derse kendi kendini rahatlatti kondom kullanmaya gerek yok o yüzden Altötting diye düsünüyorum
Kizlar Bir program var indirin etkileşime giren telefonlari izliyor basit bir program hep sevgilinizin eşinizin telefonunu alıp. kurcalamaya gerek kalmıyor
Fazla olduğu için atmış da olabilir. Veya başka yere saklamıştir. Zaten ilişkiniz bu seviyedeyse rahatlıkla bunların sayısı neden azalmış diyebilirsin 😂
ya arkadaşına vermiştir sevgilim çıkarıp yanımda arkadasina veriyor yani en kötüyü düşünmemek gerek sen şüphe duyuyorsan karsidaki insana güvenmiyorsun demektir bence daha fazla ilerletmwnin bi anlamı yok
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin prezervatif kutusunda buluşmadan önce 13 tane paket vardı. Şimdi 4 tane eksik. Aldatılmış olabilir miyim?