+1 yılKondomlar gibi özel eşyaların güvenli bir şekilde saklanması önemlidir. Öncelikle, eşyalarını güvende tutman için aile üyelerinin erişemeyeceği bir yer seçmek önemli. Bunun için kilitli bir çekmece, bir kilitli kutu veya güvenli bir çanta gibi seçenekler düşünebilirsin. Ayrıca, eşyalarını gizlemek için biraz yaratıcı olabilirsin. Örneğin, giysi veya eşyaların arasına gizleyebilirsin. Ancak, güvenliği sağlamak ve riskleri minimize etmek için dikkatli olman önemlidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoraplarını top yapıyosan kondomlarla yap en alta koy ama annen karistirir mi bilmem
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Üçlü prezervatif paketleri var yav, ihtiyacın olduğunda onlardan alır kullanırsın madem ailen bu kadar tutucu.
14 Yorumla
Soran+1 yılAma zaten İzmir'deyken 2 tane 10'lu paket almıştım ve yaklaşık 15 tanesi olduğu gibi duruyor.
Soran+1 yılOnları nerede saklayabileceğimi sormuştum.
Soran+1 yılAma bu dönem okulum bitiyor. Bir kez daha Yks'ye gireceğim, ama tekrar İzmir'de okuyup okumayacağım belli değil. O yüzden İzmir'de bırakamam, brakırsam sene sonu yapılan oda temizliğinde hepsi çöpe gider.
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılBen ped kutusuna koyuyodum ama seni bilemem 😅 belki yataginin altinda esyalarin arasina saklayabilirsin ama cabuk bitir 🤣
03 Yorumla
Soran+1 yılHemen bitirmek istemiyorum.
- +1 yıl
Annenin gorme ihtimali azalir diye dedim
Soran+1 yılAma annem görse bile, son zamanlarda yaptığım şeylerden sonra çok da şaşıracağını sanmıyorum. Sadece çok kızar, ama babamın kulağına giderse işte o zaman mahvolurum.
+1 yılG. tne sok kanka lazzım olduğunda çıkarır önüne takatsın
00 YorumlaSaklamamak en doğrusu
07 Yorumla
Soran+1 yılSaklamazsam babam beni ya gebertir veya direk evlatlıktan reddedip evden kovar. 😁
Soran+1 yılPeki ne yapabilirim?
Soran+1 yılGeçen sene, kitap şeklinde bir para kasası almıştım. Paketleriyle birlikte onun içine koyup kapağını da kilitlesem sence olur mu?
Soran+1 yılAnnem içinde para olduğunu zannederken ben teker teker oradan alıp kullanırım. 😁
Soran+1 yılAma bu sene sonu okulum bitiyor, bir kez daha Yks'ye gireceğim ve yine İzmir'de okumak istiyorum, ama nerede okuyacağım belli değil. O yüzden yapamam.
Gizli Üye(18-24)+1 yılToprağa göm al al git😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya çiçek açarsa? 😂
Cevap sahibi+1 yılÇürüyedebilir 🤔
Gizli Üye(30-35)+1 yılyav at çöpe gitsin ya da birine ver
00 YorumlaCuzdaninda guzelim
05 Yorumla
Soran+1 yılAma birkaç tane değil ki; 15 tane.
Soran+1 yılNereye?
Soran+1 yılÇöpe atmak istemiyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDonunun içine sakla
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne