Bunu merak ediyorummm
Ben erkek olsam minyonu tercih ederdim, tam sevilmelik yemelik (ben de minyonum)
Ben erkek olsam minyonu tercih ederdim, tam sevilmelik yemelik (ben de minyonum)
Selam
Her ikisinin de avantajı vardır mesela partnerin ile senin aranda boy farkı varsa senin hiçbir şey yapmana gerek kalmaz o seni evire çevire becerir sana sadece zevkin tadına varmak kalır bir de ikinci ihtimal var eğer arada boy farkı olmazsa nasıl olur o taraftan baktığımız zaman ise kesinlikle yatak içerisinde güneş gibi bir şey yaşarsınız benim kendi kişisel tercim arada boy farkının olmamasından yana.
#perso
Cevap
16Cevap
Tutkusu olmadiktan sonra ikisi de cop her tur kadinla oldum marmariste bodrumda antalyada gece clublerinde calisiriken. Tas gibi ruslar ingilizler belcikalilar v s v s fark ettigim sey erkege zevk veren kadinin fizigi degil tutkusu.
Minyon iyi olabilir uzun boyluyum evire çevire yaparım :D
😄😄😄😄
Hic farketmez at ise bineriz midilli ise bindiririz
evlenene kadar minyonlar duvardan duvara vura vura dikilir, at gibiden de evlenilip cocuk yapilir, kural budur.
Merhaba embesil.
merhaba birinci kategorideki evlenene kadar duvardan duvara vura vura dikilicecek kiz :)
Yazık diyorum.
yazik degil gercekler maalesef, bende bugüne kadar nerde kücük yasta minyon kiz var hepsini diktim, istemeyenlere de evlilikten bahsediyorum yine de istedigimi yapiyorum sonuc olarak bisey degismiyor, sonrasi malum koy kapinin önüne.
Vicdanınız yok mu.. yazık gerçekten
ne vicdani ya ben aldigim bekarete ve zevke bakarim, bide onlari mi düsüncem
Minyon ile pozisyonlar daha kolay oluyor kaldırması felan daha kolay. Minyon aşığıyım
Dimi ya😄😄😄
Diğerleri ile yatağa sığmak zor 😂
Minyonda denk gelmiyor mu indir kaldır tutçek ne istersen yap 😂
Kesinlikle ya😄😄😄😄
Peki erkek nasıl olmalı canım
Panter gibi, asla ateşi dinmeyen, gözü kararmış deli, ağzı kanlı kurt gibi vapvahşi, aynı zamanda da aşık, sevgi dolu tuptutkulu bir ilişki olmalı bence
Peki en son ne zama yaptın
at gibi kadına ulaşabilmek için tabure arıyorsun sonra minyon candır :D
pek tarafsız bir yorum olmamış ama kişiden kişiye değişir
tabiki minyon varya böyle her pozziyona girer kıvraktır. At gibilerlede oldum hantaldı. Böyle ufacıcık oluyolar altta deidğin gibi tam yemelik böyle eze eze neyse.. :D :D
Minyon kadın her pozisyona gelir o nedenle minyon iyidir
Bence minyon ii cnmm yha ben oyleyim hdhd
Ne minyon ne at gibi tecrübelisi makbul
Ya da işini bilen tecrübesiz
Tecrübenin kelime manasını bir daha oku derim
Beyin özürlüsü bir arkadaş daha
Senden fışkırıyor belli.. işini bilen tecrübesiz demenden belli
Aynen işini bilen, nerede ne yapacağını bilen akıllı kadın.
Onun için tecrübe lazim iste. Boşuna dememisler yeni gelinin baktığı gibi bakma diye.
Emin olun şu çağda yaşamaya gerek yok bazı şeyleri bilmek için
He he siz haklisiniz
Minyon güzel oluyor ele qvuca geliyor her pozisyona yatir.
Erkek olsam at gibi karı tercih ederdim
Bencede minyon kucağa alması güzel olur 😁
Genelde minyon seviyorlar nedense
Minyon
minyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Denk gelir miyiz
Why?
😄😄😄😄😄😄
Belki bende yerim sizi 😄😄😄
Olabilir bilmiyorum😄😄
at gibi
Minyonn.