23 yaşındayım sevişmek nasıl bir duygu bilmiyorum hiç yaşamadım, sizce ben cahil miyim?

23 yaşındayım hayatımda hiç kimse olmadı elime erkek eli bile değmedi evlenmek istiyorum bu yüzden 12 yaşında mast yapmaya başladım onu bile bilmiyordum mastürbasyon olduğunu kaşidim mi yoksa okşadım mi bilmiyorum keşfettim işte bi şekilde ergenliğe girdiğim dönemlerde aynalarla öpüşüyordum göğüslerimle oynuyordum TV ne görüyorsam falanda filan işte bu sene çok canım istiyor yaşamak istiyorum

evlenmek istiyorum evlenmeden olmaz biliyorum tatlıyı çok severim acaba o mu beni kudurtuyor (sosyal bir kız değilim sevgili durumu vs olamaz söyleyen bir kişi çıktı var ama babam kızın yaşı küçük diyor kendimi oksamakta artık yetmiyor) sizce ben cahil miyim gözünüzde erkekler onun için mi evlenemiyorum 😏
Güncellemeler
+1 yıl
Cinsellik yaşamak gibi bir düşüncem yok evlenmeden olmaz biliyorum ben de bu yüzden artık evlenmek istiyorum sadece bu aralar çok istiyorum mastürbasyon yapıyorum bir kere yapmak yetmiyor birkaç kere yapıyorum sanal da yapmak doğru değil ben gerçekten temiz kalmak istiyorum eğer bunu dizginlemek için sanal yaparsam gerçekten temiz olamam
23 yaşındayım sevişmek nasıl bir duygu bilmiyorum hiç yaşamadım, sizce ben cahil miyim?