Yaş 26. Sevgilim bile olmadı. Dini olarak değil ama denk gelmedi diyelim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGarip değil. Yaş geç ya da erken diye yorumlamak bana mantikli gelmiyor. İnsan hazir hissetmeli ve dogru ve ozel insanla bu ani yasamali. Kadinlar erkeklerden cok duyguyaa degere ozele onem verdiginden dogasi geregi rahat ve guvende hissettigi olgun sahiplenicisorumluluk bilinci olan bir erkek ister. Ne yazikki artik hemcinslerim bu tarz ozelliklerden gun gectikce uzaklasiyor. Bu nedenlede sen ve senin gibiler arayisa gecmekten vazgeciyor umitsizlesiyor. Bende senin gibi dusunuyorum kendimi evlilige vs sakladigim yok. Ama bu ani yasiycaksam bunu hakeden bunu hakettigim dusuncelerimizin bedenimizin tek oldugu ozel oldugu tutkulu oldugu anlayis ve saygi icinde gecen yasaya yasaya ogrenebilicegim hayatin gerceklerinin farkinda olan beni ben oldugum icin onu o oldugu icin kadin erkek degil. Oyle birine denk gelmekde...
04 Yorumla
Soran+1 yılİnan öyle istedim ve hep öyle bekledim ama insanın cinsel istekleri de oluyor bir yerden sonra sıkılıyorsun beklemekten
- +1 yıl
Arayisa gec. Bunu seks partneri cinsel anlamda tatmin olmak icin degil. İnsan tani insanlara sans ver elbet kafandaki kisiye ya da tanidigim kisinin kafandaki kisi olusunu deneyimleyeceksindir. Ben artik sunu anladimki o kisi gelip kapimi calmiycak bende caba ve arayis icinde olmaliyim. Kendimi kismanin saklamanin anlami yok.
Soran+1 yılAynen öyle yapacağım en iyisi o şekil. Teşekkür ederim cevabın içinX
- +1 yıl
Rica ederim. Ne demek asil ben tesekkur ederim bazen acaba yalniz ben mi bu sekilde dusunuyorum diye kafamda kuruo duruyorum anlatilanlari izlediklerimi gordukce. Benim gibi dusunen insanlari gordukce umitleniyorum. Bende bu umidi verdigin icin tesekkur ederim. Faydali bir gorus olduysa ne mutlu bana. Saglicakla ve mutluluklaa kal🖐️
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Garip değil ama tecrübesizlik içinde bir ukde bırakabilir.
İlk deneyim hariç diğerleri ciddi ve akılda kalıcı olmadı. Sana önerim sosyalleşmen ve çevre oluşturman.
Umarım iyi olursun dostum. Kendine iyi bak.
Işıkla kal...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet mesela tek bir kişiyle olmak yerine denemek isterdim ben de lisede üniversitede sevgilim olsun tecrübelerim olsun diye. İçimde illaki ukte kalacak.
- +1 yıl
Elbet zamanı gelince sen de yaşayacaksın dost. Ancak öncelikle beklentilerini biraz düşürmen gerekecek. Çünkü cinsel birleşme ciddi anlamda aman aman bir deneyim değil. Hele karşında işini bilmeyen bir partner olursa işin ciddi anlamda zor olacaktır.
Sözün özü, belki de sen bir Ok'sun ve hayat yayı seni çekerek daha iyi bir deneyime fırlatacaktır.
Nişan almaya devam et dost.
umarim seni hakeden biri ile evlenirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
49Cevap
Garip değil canım, tercih meselesii. Hatta bazı durumlarda senin için ayrıcalık sağlayabilir bile.
20 YorumlaGarip değil tabi ama insanın istekleri var doğal olarak, bunu baskılamak bazen sorun oluşturabiliyor
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet aksi gibi libidosu aşırı yüksek birisiyim çok zorlandım senelerce
Soran+1 yılBiraz çekingen bir kişiliktim bu çok etkiledi bu durumu bu şekil olmasam çoktan olmuştum bu konuda iradem çok düşük. Çok olmadı açıkçası
+1 yılCinsel ilişki, öpüşme vs bunlar hoş şeyler ama mühim olan öncesi ve sonrasıdır.
Öncesinde sevmeli sevilmeli, sonrasında da hayatını adayabilmelisin.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılGarip değil kesinlikle, hoşlanmak ve aynı anda güvenebilmek ve karşı taraftan da aynısını bulmak bazen kolay olmayabiliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi sonuçta istek vardı ama denk gelmedi birisi
- +1 yıl
Muhtemelen ortamın da elverişli değil.
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Şu dönemde gerçektende sıradı çok güzel bişi belki ama bu kadarıda gerçekten alkışlıyorum seni 😁😁
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim için de bir sigara yakın bu gece
Hiç cinsel ilişki ve öpüşme yaşamadım, yaş 26, sevgilim bile olmadı. Benim de dini olarak değil ama denk gelmedi. Garip bir durum
06 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim erkekler parayla falan yapabiliyor ya biz de o yok sevgili olmayınca şahsen tek gecelikte tercih etmem adın çıkar bir de bilmiyorum istemem o yüzden olmadı sen
Soran+1 yılBilmiyorum ki valla ben de erkekler genelde bu yola başvurduğu için olabilir diye düşünülüyor
Soran+1 yılDoğru haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıldenk gelmemesi imkansız. ya asosyal birisindir, ya da ortamlarda bile çok soğuk ve mesafeli davranıyorsundur ondan kimse adım bile atmamıştır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılO yaşa kadar yaşamamış olman aslında tuhaf, ama tercih meselesi
02 Yorumla
Soran+1 yılHangisini yaşayamamış olmam
- +1 yıl
İkisi de sanırım ama cinsel ilişki yani
Valla sen gibi olan birçok kız tanıdım. Sonrasında öpüşmekten bıktım. Yani çok güzeldir emin ol başlamak yeterli 🤗😂
02 Yorumla- +1 yıl
Niye öpüşmekten bıktın?
Aynı şehirdeysek birbirimize bir şans verebiliriz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Aşk mı cinsellikmi bahsettiğin bazı kizlar aşık olmadan yaşamam zihniyetin de de
04 Yorumla
Soran+1 yılAşık olmaya ihtiyaç duymuyorum biraz hoşlanmam yeterli yaşamak için
Soran+1 yılÖyle de işte erkeklere güvenmek daha zor oluyor bu konuda maalesef ki
burada bizler varız ama bizede senin gibisi gelmiyor para peşinde birde kız isminde erkekler
00 Yorumla
+1 yılSen istedikten sonra denk gelir her şey. Bunu gerçekten yaşamayı arzuluyor musun
00 Yorumla
+1 yılOlabilir. yaşarsın endişelenme :) Hangi şehirdesin?
00 YorumlaBen de o yolda ilerliyorum ya zamanında ilişki değil de sevgilim olsun isterdim ileri şeyler değil tabiki de ama böyle romantik tarzda şimdi yaş geçtikçe yasayamayinca o istek de gidiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan sonra da macera arama bence evlenince yaparsın
00 Yorumla
+1 yılGarip değil zamanı gelmemiştir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıltercih ama cok gec kalma
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğru artık sıkıldım
- +1 yıl
sıkılmaktan ziyade dogruyu bulmak icin zmaanın olsun
Soran+1 yılEn güzel zamanlarım böyle geçti herkes sevişiyordu ben böyle kurudum gittim işte
- +1 yıl
sende arayı kapatmak için hızlı olursun
Soran+1 yılNe yapabilirim ki herkese tek tek verecek değilim şöyle hakkını veren birini bulabilsem keşke
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. denk gelmemesi biraz fazla garip olmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılEvet işte biri olsa yakınlaşırdım olmadı
+1 yılnasıl denk gelmedi öyle bir şey mümkün değil :d
02 Yorumla
Soran+1 yılYani :D öylesine birini istemedim diyelim güvendiğim birisi olsun istedim
- +1 yıl
güvenilecek insan çok yok haklısın ama illa var ya.
Garip olmuş ortam mi olmadı senmi uzak durdum
02 Yorumla
Soran+1 yılOrtam olmadı kız arkadaşlarım vardı ama erkek ortamım pek olmadı
Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Denk gelse ne olcak ki oda serefsiz cıkacak
00 YorumlaHelal olsun namuslu kızmışsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Tek kelimeyle helal olsun seni müzeye kaldiralim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet biraz garip bir durum
06 Yorumla
Soran+1 yılHangisi
- +1 yıl
İkiside. 26 yaşında değil cinsel ilişki, öpüşme bile yok.. Değişik.
Sevgili olmaması ayrı olay
Soran+1 yılCinsel ilişki olmalı mıydı sence
- +1 yıl
12 yaşımda ilk defa vagina görüp bir birleşme yaşadım.. Partnerimde 13 yaşındaydı.. Sen düşün artık :)
Soran+1 yılSen de baya hızlıymışsın 😂
- +1 yıl
Ah o gençlik kampları yokmu :)
+1 yılBana çok garip geldi be güzelim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. gorsen urkebilirsin ufak ufak basla derim
00 YorumlaBende öyleyim niye garip olsun 🌼
01 YorumlaNormal
Ben de öyle00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılHayır neden garip olsun ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. hiç tadını bilmiyormusun yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAsosyal misin?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de olmadı yapacak bir şey yok napalım :/
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyisi bu değilim zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılİçim kurudu
Cevap sahibi+1 yılNiye 😂
Soran+1 yılİnsanım ben benim de ihtiyaçlarım var
Cevap sahibi+1 yılCinsel olarak mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirseyler yasamak ister miydin peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani çok şey kaçırmışsın diyeyim:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgarip bir durum değil takıntı yapma
00 Yorumla
+1 yılSebep olmalı sebepsiz olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. denk gelmedi mi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGarip değil ama hiç istemedin mi peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılİstedim ama denk gelmedi öyle güvenebileceğim birisi öylesine biriyle de istemedim adım çıkar vs veya bana odaklanmaz bencildir vs
Cevap sahibi+1 yılPeki istiyo musun olmasını?
+1 yılGarip
00 Yorumla
+1 yılNerelisin milli edeyim seni 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyoo normal
00 Yorumla
+1 yılYooo değil
00 YorumlaDurum
00 Yorumla
+1 yılHayır.
00 YorumlaBu ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. kısmet diyelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGarip değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim nerede yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tabiki.
00 Yorumla
+1 yılAynıyız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bulalım seni
00 Yorumla