Arkadaşlar biraz uzun ama okuyun lütfen eşimle 3 yıldır evlyz severek evlendik evledgmz günden beri erken boşalan insan ve beni tatmin etmeye çalışmıyor eğer hızlı yaparsa 4 dk filan boşalr ve benimde 4 dkkada bosalmami bekliyor sonra yavaş yapıyor kimildamiyor içindeyken boşalır diye böyle salakça bir ilişki yaşıyorum yaparken de on sevişme filan asla yok yani 3 yıldır evlilikte toplasan 5 kere ancak oral yapmistr hani sürekli hijyene de önem veren insanım yıkama temizleme olarak Her ilişkiden önce duş alırım özel bölgem hep temizdir 2 yıl kuaföre gittim bu yıl lazere gidiyorum temiz pürüzsüz dur herzm yani çirkin bir kadın da deglm hafif balık etli 95b göğüs dolgun kalça esmer hatunum evde. surekli dekolteli mini sortlarla gezerim twerk yaaprim dans ederim her fanteziye açığım benim fantazim bdsm sahibelk erkek için strapon filan bunları ona söylemiyorum bile çünkü çok geri kafalı oral bile yapmayan insan bunları neden yapsın sanal sexting takılıyorum çogu kez hatta eşimden sonra erkeklerden baya uzaklaştım 1 yil lez takıldım eşimle yapsak bile mutlaka o yokken mast yapıyorum bilmiyorum gerçekten sıktı bu cinsel hayat kac kere konuştum sayısız herseyi anlatıyorum böyle olmaz bak filan diye hep kendi kafasına son zamanlarda çok ilişkiye de yanaşmıyor uykusuz oluyor yorgun oluyor işten ötürü eşim bu kadar şey gördüğü için buldukça bunuyormu sizce eşimi aldatmak istemiyorum elimden gelen herseyi yapıyorum ama sıkıldım bu durumdan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYazdıklarını özeti sen oldukça heyecanlı ve isteklisin oda aşırı sıradan ve sevişmeye önem vermiyor düzeleceğinizi sanıyorsan yanılıyorsun kardeşim benim çok bayan arkadaşım vardır çooook hikaye olay dinledim ve çokta dertleştim seninki gibi bir çok bay ile olmuş bir bayan arkadaşım bana şunları aynen söyledi 4 5 kişi oldu hayımda odun gibiydiler lafa gelince filmlerdeki erkekler gibiler icraata gelince sıfır ben ancak 5 erkek arkadaşım ile vucudumu tanıdım ve orgazm olma öğretisini çözdüm anladım demişti bana bundan önce belki 100 kez başkaları ile yattım ama hepsi boşunaymış demişti bu erkek ile alakalı bir sorundur aldat diyemem kocandı elbet ama düzelir diye bekleme kardeş bu şans işi ve iyi sevişen erkek milli piyangoda büyük ikramiye bulmak kadar zor bir iş sanada amorti çıkmış maalesef saygılarım ile hoşça kal
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi bir bombayı nasıl boş bırakıyor, en az 15 dk. sana oral yapması lazım bu yaparken daha fazlada olabilir,69 yapabilir, hele göğüsler müthiş amerikan otuzbiri yapabile daha neler neler ama yazsam paylaşımı kaldırırlar belki birazdan bunu da kaldırabilirler, çok yazık sana ic8nde iken orgazm bile olamamışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılYazık bana gerçekten
- +1 yıl
Aynen, es8n çok şanslı ama sen de bir o kadar şanssız, senin gibi bir8ne denk gelemedim işte malesef bu evlilik işlek hep ters yoksa ne fantaziler var ama biri isterse diğeri istemiyor oral yapmaya hasret kaldım
+1 yılÖncelikle eşinin isteksizlik sebebinin psikolojik mi fizyolojik mi yoksa senden mi kaynaklandığını tespit etmelisin. Fizyolojikse doktora görünmeli, psikolojikse onunla konuşarak ama suçlamadan ve tüm isteklerini öğrenerek çözebilirsin. Senden kaynaklanıyorsa bunu düzeltmenin herhangi bir yolu yok.
00 Yorumla
+1 yılBak eşinin kapesitesi bu olabilir o değil aslında sorun, eşin bencil ve saygısız bir insan uzun uzun yazmak isterdim ama kısaca şunu söyliyim değer bilmeyen eşini her konuda doyuma ulaştırmayan insan ya ayrılmaya ya da aldatılmaya mahkumdur. İstediğin kadar diren.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
54Cevap
+1 yılSelam
Sen de onu birkaç kez yarıda bırakmadan senin ne yaşadığını anlayamaz artık neyi bahane dersin bilmiyorum bu senin bileceğin bir iş ama bir şeyleri bahane ederek birkaç kez eşini yarıda bırak kendini eli ile tatmin etmek zorunda kalsın de o kadar ilişkiden sonra yarıda kalmanı kendini ile tatmin etmen o verdiği o hüsranı güzelce tatsın ondan sonra belki düzelir.
#perso12 Yorumla
+1 yılEşine herşey mustahak.. İnsan caba gösterir bencillik yaptığı insan sadece kendini değil kadınını da mutlu etmek için elinden geleni yapmalı seks se saxo saxo anal oral ne istiyorsa gerekirse doktora gitmeli. senin gibi duzenli düşünceli anlattığına gore temiz ve eşine kur yapan bir bayana bunu yapmaya hakki yok.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, 3 yıllık bir evlilikte yatak odasinin bu kadar Can sıkıcı olması kabul edilebilir birşey degil tabiki,, bunun nedeni hangi taraf olursa olsun, mutlaka duzeltmeli kendini,, genç kadınsın ve isteklerin arzuların olması çok normal, bunu eşinle yasayamiyorsan bu evliligin pek anlamida olmaz,, eşlerin birbirine karşı sorumluğu vardır,, sen fazlasıyla yerine getirirken, onun sorumsuz davranmasi kabul edilebilir birşey değil,, hele hele kendisi boşalıp seni öylece bırakması iğrenç bir durum
00 Yorumla
+1 yılDoluşmuş abazanlar. Bilimsel yöntem her zaman en doğru yöntemdir.
Sık bırak tekniği ve kadınların erkeklere erken boşalma konusunda nasıl yardım edebileceğini araştır ve uygula. Tabi partnerinde istekliyse.
https://www.memorial.com.tr/hastaliklar/erken-bosalma-nedenleri-ve-tedavi-yontemleri00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTemiz hassas dolgun , tutkulu ve harika bir kadınsın bu sorunların yaşanmasında kesinlikle özel bölge tüylerinin olup olmaması bir sebeb değil , hatta alakası bile yok. Gencecik yaşta ve bu tutku bu harikalikta bir kadını , değerleri yerinde olan bir erkek adeta darmadağın eder. Mesela on sevisme yok diyorsunuz ben normal ilişkiden önce onun için şaşırdım yani sadece oral için soylemiyorum sevisme hiç miolmuyor diğer bolgelerinizi yalayıp emerek oksayarak devam etmiyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkılman gayet normal. Evliliklerde libido dengesizliğinin sonunda en masum mast olur. Sonraki aşama seksting. Sonrakinde aldatma. Benim evliliğimde senin gibi. Bir kez oral bile yapmadı. Zor durumlar içindeyiz. Evde tahrik edici de giyiniyosun ama erkekte libido olmayınca napsın. Çaren mast ve seksting. Belki çok güvendiğin olursa aldatma. Eşinden önce ilişki yaşadın mı başka erkekle. Bekarken?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHala aynı mı durumlar?
+1 yılO zaman bi dildo alip esinin once seni bosaltmasi lazim ve sonra da kendi bosalmasi lazim... ya da uzun on sevidme yapip seni bosalma noktasina kadar getirip sonra birlikte bosalmaniz gerekir...
05 Yorumla
Soran+1 yılOn sevişme yapmıyor iste kac. kere konuşuyorum tamam yaparım diyor sonra yine aynı dildo kısmına söyledim bir kere seks esnasında beni bıraktı gitti dildo alırsak benimkine ne gerek var dedi
- +1 yıl
Yaaa onemli olan esini doyurabilmek.. dildo ile yardimci olabilmek... ama senin ki hem doyuramiyor hem kabul etmiyor... seksin gidasi on sevismedir bence
Soran+1 yılMaalesef iste bi önerin var mı
- +1 yıl
Burdan pek rahat anlatamiyorum net yazilmuyor yorumlar kalkiyor cunku nik incelemeye aliniyor.. sordukca ve anlattikca onerilerim olur tabiki
- +1 yıl
Baska erkekleri hayal ediyomusun mast yaparken falan?
+1 yıldeğişik fanteziler seven az kadın bulunur farklı ve özelsin bence bunları anlamayan birisiyle evli kalman için tek sebep çocuk olur... eğer çocuk yoksa boşan seni anlayabilen birisini bulunca onula evlen. bu fantezilere uygun çok erkek bulabilirsin. bu arada canını boş yere sıkma.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOral olmadan cinsellik olmaz. Eşin aşırı bencil biri galiba. 4 dakika da boşalma mı olur? Bunun bir sürü teknikleri var..
03 Yorumla
Soran+1 yılSpreyle 15 dakkayi buluyor ama benimki o kadar çabuk gelmez heleki on sevisme olmadan
- +1 yıl
Spreye gerek yok ki. Boşalacağını hissettiğinde bir eliyle testislere bastırsın 2 - 3 saniye. Sonra sil baştan oluyor. Böylece yarım saate kadar çıkabilir. ya da siz bastırın hafifçe parmaklarınızla ona. 40 - 45 dakika sürdüğü bile oluyor yarım saatte oral. Kadın 3 - 4 defa boşalıyor böylelikle arka arkaya.. hemde titrete titreye. 👍 kadınlar genelde 20 inci dakikadan sonra hassaslaşıyorlar. Ve erkeğin devamlı aynı hizada git gel yapmaması lazım. Sağa ve sola olmalı hızlı tempoda olmamalı. 👍
- +1 yıl
Bdzm mi seviyorsunuz siz?
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılvibratör alıp kendini tatmin et, sonrasında boşanmak için hazırlık yap, daha 3 yıl olmuş işler zor, ayrıca fantaziyede kapalı,, zor yani
00 Yorumla
+1 yılbazısı arar bulamaz bazısına sunulur hakkını vermez seni doyurmuyorsa sende doyuranını bulacan detay istersen ekle beni
00 Yorumla
+1 yılEşin salakmış ben 45 dakikada boşalamiyorum yazsana bana bunu konuşalim farkli bir durum ola bilir esinde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCuckold ilişki tavsiye ediyorum. Yeniden hayata gelmiş gibi hissedeceksiniz ben itaatkar cuckoldum.
https://www.youtube.com/embed/QxGmnLd4U3A00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Okurken üzüldüm durumuna. Yani bu şekilde biriyse değişmesi de zor
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılÖnsevişmeyi uzun tutun. Ayrıca zamanla daha iyi olur
03 Yorumla
Soran+1 yılOn sevisme yapmıyor açıklamayı okumadın herhalde
- +1 yıl
O zaman yapmasını söyle
Soran+1 yılSöylüyorum tamma diyo yapmıyor yine
Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. İlk bas ilişki sonrası mast sonra sanal sonra ilişki istemeyıp sırf ona beni mik dememek için mast bu filmi bıliom
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadm açıklayıcı yazarmsn
Soran+1 yılYani böyle geneli hep
Soran+1 yılEvlym ya çocuk var. kopma istemiyorum ama çözümude yok sıkıcı bu hayat
+1 yılFantezileriniz harika efendim 🐕 size fikirler vermemi istermisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim. fikrim bana yeter sen kendine bak
- +1 yıl
Özür dilerim efendim 🐕
E seni tatmin edemezse mutlu da edemez ki.. evliliğin büyük bir kısmı cinsellik
02 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olamıyorum zaten
+1 yılbiraz daha sabretmeni tavsiye ediyorum düzelecektir belki 3 yıl çok uzun bir yıl değil bence düzeleceğine inanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBundan sana koca olmaz ayrıl gitsin kafana çıkarmışsın
25 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk var maalesef ve çok severek evlendik ama anldm ki aşk filan boş ci sel. yonden tatmin olmuyorsun
Cevap sahibi+1 yılO zaman da insan agresif olur ya
- +1 yıl
Var yontemleri bunun
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana asla yetmeyecek eşin ne yazık ki, sen başka yollar bulacaksın ya da boşanacaksın
00 Yorumla
+1 yılEğer istersen Sana Güzel Bir Tavsiye Verebilirim
Hayatın Kurtulur Bu Konuda Ciddiysen Eğer01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSence bir kadın neden seks sonrası mastürbasyon yapıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBende de vardi erken bosalma sorunu cozuldu bi kac basit yontemi var
00 Yorumla Bu düzelicek bir şey degil bayan düzelmezde kaderin
00 YorumlaBu kadar fanteziksin neden konuşmadın veya onu anlamaya çalışmadın. Erkrk becermek gibi bi fantezin var ama farklılık aramayan bi erkekle evlenmişsin. Hatanı başkasına yükleme. Bitaz da kendi dürtülerini dizginle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah cevizi kıramayana veriyo ah bende olsan seni hic uyutmam ki sabah aksam seks tuvalette bile rahat bırakmam o sekil yani takip at
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun her boşalacağı zaman çıkarıp 10 15 saniye kadar penisi dinlendir bunu üç kez tekrarlayın
06 Yorumla
Soran+1 yılGenelde öyle yapar ama çok etkili degl
Cevap sahibi+1 yılSen çok mu azgın ve ateşlisin çok inlermisin
Soran+1 yılEvet ondan ötürü de eşim erken bosaliyo
Cevap sahibi+1 yılO sekste çok hızlımı gir çık yapıyor
Soran+1 yılGenelde. evet bu hızlı kısım en fazla 40. saniye filan sonra bosalasi geliyor sonra çıkartıyor veya yavaş yapıyor bu şekilde ilerliyor
Cevap sahibi+1 yılBu olmaz boşalma hissini yakaladığı zaman artık boşalacak o zaman ilk önce sen üste çık ve köküne kadar içine al yukarı aşağı yapmadan ileri geri yaparak önce sen boşalmayı yaşa sonra alta sen yat ve o ne istiyorsa onu yapsın
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Adam da tık yoksa senin yapabileceğin birşey yok maalesef ya lezliğe devam ya da bi partner bul seks yap fantazilerini yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikiyatriye götür ben bir ara ilaçlar kullanıyordum boşalma sürem uzuyordu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBencil ve öküz bir Kocan var maalesef hayaller ve hayatlar maalesef tedavi için ikna etmeye çalış
00 Yorumla
+1 yılOn sevisme olmadan cinsellikten birsey anlayamazsin. Adam sadece kendini düşünüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Hiçbir zevk alamazsın çekilmez bir durum bence
Piskolejikmen olabilir sana birşey sormak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılBaşka erkekleri arzuladığın oluyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çoğu kez
- +1 yıl
Eyleme geçiyor musun? Flört ediyor musun?
Soran+1 yılSanal cogu kez
+1 yılhaklısın cok zor bi durum konustunmu onunla
02 Yorumla
Soran+1 yılKac kere
- +1 yıl
seni mutlu etmesi tatmin etmesi cok onemli çok zor off ya gel konusalım istersen
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılmurdar etmiş güzelim kızı
00 Yorumla
+1 yılBence umutsuz bir vaka seninki ablacım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Böyle ömür geçmez ya üzüldüm durumuna
00 Yorumla
+1 yılEczaneden ilaç al içir ona
00 Yorumla
+1 yılİlaç kullanın. Gerekirse doktora da görünsün.
00 Yorumla
+1 yılIlaç takviyesi yap eşine
04 Yorumla
Soran+1 yılSprey denedik çok kurtarmiyor
- +1 yıl
Peki bu hastalıkla alakalı tedavi olmayı düşünür mü?
Soran+1 yılSanmam
- +1 yıl
Ya seni kaybedecek ya da tedavi olacak. Seni mutlu etmeyecekse meşgul de etmesin bence
Millette neler var beeeee
02 Yorumla
Soran+1 yılKıymet bilinmiyor ki sence buldukça bunuyormu
+1 yılseni tanımak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılBana versen nasıl olur
00 Yorumla
+1 yılDr a gidin
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum gider mi çok kafasına tarz böyle şeyleri
- +1 yıl
İkna et
Eşin tadını çıkaramıyor demekki
06 Yorumla
Soran+1 yılIste bu yüzden buldukça bunuyormu diyorum bütün ilgiyi alakayı kesmelimiyim evde biraz sürünsün
Soran+1 yılAma evdekine cok beceremiyor. ki
Soran+1 yılErkekleri anlamak daha zor gerçekten o dışarıya yonelmesij diye dort dörtlgm evde
abim olmadıgı zaman napım orada yaa olmaz.. x
10 Yorumla
+1 yılsen ne yapmayı denedin bunun için
00 Yorumla
+1 yılMast ne sıklıkla yaparsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılAldat onu. Hakediyor
00 Yorumla Gencliginde cok prn izlemis tedavi gerekiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tüh şanssız kadın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSende de yok yok
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyledir
- +1 yıl
Soyle Hayal dünyası geniş bir arkadaşla bir sohbet edemedim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana ulşabilirmisin acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazık sana
00 Yorumlaüzülüyorsun dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçözüm buldun mu?
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim erken boşalıyor ve ilişkimiz için çaba göstermiyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler