Eşim erken boşalıyor ve ilişkimiz için çaba göstermiyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?

Arkadaşlar biraz uzun ama okuyun lütfen eşimle 3 yıldır evlyz severek evlendik evledgmz günden beri erken boşalan insan ve beni tatmin etmeye çalışmıyor eğer hızlı yaparsa 4 dk filan boşalr ve benimde 4 dkkada bosalmami bekliyor sonra yavaş yapıyor kimildamiyor içindeyken boşalır diye böyle salakça bir ilişki yaşıyorum yaparken de on sevişme filan asla yok yani 3 yıldır evlilikte toplasan 5 kere ancak oral yapmistr hani sürekli hijyene de önem veren insanım yıkama temizleme olarak Her ilişkiden önce duş alırım özel bölgem hep temizdir 2 yıl kuaföre gittim bu yıl lazere gidiyorum temiz pürüzsüz dur herzm yani çirkin bir kadın da deglm hafif balık etli 95b göğüs dolgun kalça esmer hatunum evde. surekli dekolteli mini sortlarla gezerim twerk yaaprim dans ederim her fanteziye açığım benim fantazim bdsm sahibelk erkek için strapon filan bunları ona söylemiyorum bile çünkü çok geri kafalı oral bile yapmayan insan bunları neden yapsın sanal sexting takılıyorum çogu kez hatta eşimden sonra erkeklerden baya uzaklaştım 1 yil lez takıldım eşimle yapsak bile mutlaka o yokken mast yapıyorum bilmiyorum gerçekten sıktı bu cinsel hayat kac kere konuştum sayısız herseyi anlatıyorum böyle olmaz bak filan diye hep kendi kafasına son zamanlarda çok ilişkiye de yanaşmıyor uykusuz oluyor yorgun oluyor işten ötürü eşim bu kadar şey gördüğü için buldukça bunuyormu sizce eşimi aldatmak istemiyorum elimden gelen herseyi yapıyorum ama sıkıldım bu durumdan
Eşim erken boşalıyor ve ilişkimiz için çaba göstermiyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?