Partnerimi mutsuz etmekten çok korkuyorum. Bu yüzden sınırsız oral yapıyorum, veya onun sevdiği başka şeyler falan. Kendi isteklerimi söylemeye çekiniyorum. Ben istemeden yapmaya çalıştıklarında ise bu sefer de 'acaba vücudumu beğenir mi?' ya da 'ufakta olsa biryerimde kıl kalmış mıdır?' diye tonlarca şey düşünüyorum. Bu durumdan sıkıldım, yoruldum. Bende tatmin olmak istiyorum. Bu arada bakireyim, analda yapmadım. Yapmam da. Zevkine varabileceğim ön sevişmeler nelerdir? Ve rahat olabilmek için bu düşünceleri nasıl zihnimden atarım?
Sevişirken hep karşı tarafın zevkini düşünüyorum, kendim zevk alamıyorum. Ne yapabilirim?
Selam Normalde karşı tarafın sana yapması gereken bencilliği sen kendi kendine yapıyorsun aslında pek tuhafıma gitmiyor çünkü galiba ben de böyle yapardım sen büyük ihtimalle partnerini fazla önem veriyor olmalısın yani seviyorsun onun zevk alması sana mutluluk veriyor galiba ben de öyle olurdum seni anlayabiliyorum o yüzden asla büyük laf konuşmuyorum ya da kınamıyorum seni bu gayet normal bir şey nasıl üstesinden gelirsin sorusuna cevap ararsak da senle birlikte emin ol ki o zevki sana dönüş yapacaktır her şey karşılıklıdır cinsel hayatta bile sen karşı tarafa zevk verirsen karşı tarafta sana zevk verir. #perso
Sevişirken sürekli karşı tarafı düşünme bence , önemli olan cinsel ilişkide öncelik kadının zevk almasıdır. Sen sürekli partnerini mutlu etmeye çalışırsan kendi zevk aldığın şeyleri yapamazsın ki , önce kendi zevk aldığın şeyleri yap ve bunu karşındaki insana dile getir. Çünkü insanlar genelde senin gibi düşünmezler önce kendi alacakları zevki düşünürler , onun için seninde önce kendini mutlu etmen lâzım. Karşındaki insan bir şekilde kendisini mutlu etmesini bilir zaten , dediğim gibi sevişirken en önemli detay öncelik kadınların zevk almasıdır.
Bu aşılması biraz zor bir şey. Ben de zor atlatmıştım. Onun keyfini düşünmekten kendine sıra gelmiyor. Sadece şöyle düşün. Bu bir sınav değil. Tersine keyif için yaşadığın bir şey. En iyisi olman gerekmiyor, kusursuz olman gerekmiyor. Zaten karşındaki erkek de kusursuz falan değil. Hadi şimdiden başlayarak tadını çıkar 😉
Sende kendimi gördüm. Bunu ancak seni çok beğenen ve hani bu tip durumları beraber aşacak olduğun biriyle aşarsın. Çünkü sadece kendin önemli değil, beraber önemlisiniz yani ne isteyip ne istemediğini bilmeli ki o da ona göre hareket etmeli. Senin de isteklerin var ve sen de çok değerlisin
Seks iki kişiliktir, bencil olmaman, karşı tarafın orgazmina odaklanman çok güzel birşey, ancak kendini ihmal etmen kabul edilebilir birşey değil,, evet karşı tarafın zevk alması da önemli tabiki, ancak kendim zevk almayacaksam o şeyi yaşamam,, temizligine ve hijyene dikkat ediyorsun bu belli, bu şekilde kuruntu yapma kendine
öncelikle kendini de düşün, seviştiğin kişi sevgilin değil anladığım kadarıyla, karşılıklı birbirinizi düşünün. bakiremiysin, anal yapmak istemiyorsun, erkeğine kendini bırak o seni tatmin etsin
O bi sktirsin gitsin ya allahın odunu bikere bunu senin değil onun düşünmesi lazım Öte yandan erkek kadına oral yapabilir ama erkeğin orala ihtiyacı yok kimse kusura bakmasın bu ne bencil bir ilişki ya ula bizde sevisiyoruz bizdekiler zevkden nefes alamaz oluyor sizdede erkek keyfinin kahyası nerden buluyosunuz böyle bencil zihniyetli adamları bak bide adam diye hitap ettim yani
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biraz bencillikleri de var tabi, fakat yapmak istediklerinde de söylediğim gibi şeyler geçiyor aklımdan. Oral yapmak istese bile izin veremiyorum. Tek suçlu onlar diyemem.. önce kendi düşüncelerimi tedavi etsem partner sıkıntısı illaki hallolur
Sen ona kendi fikirlerini sunarsan sende baya tecrübe varmış diyip sana etiketi giydirir. Ama sen ona tamamen kendini teslim etmissin o seni seviyor zannettiğin zibidi senle yaşadığı ilişkiyi diğer arkadaşlarina hava atmak için anlatan biridir çünkü hakkaten sana sekste dahil değer verse seninde isteklerine ayak uydurur sor sayfada kac kisi onayladı onun bu bencilliğini üstelik bizim erkeklerden gelen yorumlara bak
Çokta şey yapmamak lazım beğeniyor mu beğenmiyor mu falan diye kasma kendini bazen olur öyle şeyler kendine dikkat ediyorsan bir iki kıldan bir şey olmaz diğer konuya gelecek olursakta söyle isteklerini yapmazsa tekmeyi bas gitsin öylesiyle zaman gecmez
Ya bende her zaman partnerimin zevkini düşünüyorum ve bana zevk veren birine rastlamadım şöyle sınırsız oral yapsın kucağıma çıkıp hunharca zıplasın filan olmadı
bende öyleyim var ya en az 1 saat masaj yaparak boşaltıyorum sonra 1 saat oral yaparak boşaltıyorum daha sonra tam başlıyorum 2 boşalıyorum derken yeter 4 kez boşaldım dayanamıyorum diyor ben 6 7 kez düşünürken
Partnerini düşünürken kendin zevk alamıyorsan bu problem ama normalde yapılması gereken karşı tarafın da zevkini düşünmek. Böyle daha keyifli bir birliktelik sağlanır.
bende de o olay var ama karşı tarafı mutlu ettikçe sende oluyorsun zaten acımasızca olunca zevk alırsın fantezilerini saklamıcaksın karşı da ışık görürsen sende üstüne ışık saç