Gizli Üye(36-45)+1 yılevet bulunabilir aynı düşüncede arzuda istekte olup sadece önsevişme ve oral ile karşılıklı tatmin etmek normal masttan daha zevkli olacaktır. özellikle bakir ve bakire olunması karşılıklı olacağı için daha da heycanlı ve tutkulu olacaktır. oraldan beklentin nedir mesela başta kesinlikle ileri gitmeyeceği uzun uzun tanışıp konuşulduktan sonra kararlaştırılırsa her şeyden daha çok zevk bile verebilir bu düşüncende ne kadar ciddisin ve kafanda ne kadar olgunlaştı?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneden bu kadar acımasızsın soran ya gerçekten sadece oral hayali olan fantezisi olan biri varsa karşında
En İyi Cevaplar
+1 yılBulunabilir ki bir kadın olarak çok kolay bulabilirsin lakin dikkat etmelisin her önüne gelenle yapamazsın yapmamalısın bir kere biraz hoşuna gidiyor olması gerek temiz olması gerek biraz kadının zevk Noktalarından anlıyor olması gerek , dün düz duvarı yalıyor gibi yalarsa zevk alamazsın
10 Yorumla
Bulursun bulmasına da bekaret konusu yüzünden oral seks ile sınırlı kalmasını istiyorsun olay o noktaya geldiğinde kendini tutabilir misin karındaki bunu bildiği halde isteğine saygı duyan biri olur mu bunlar soru işareti
00 Yorumla
+1 yılBulabilirsin ama güvenilir birisi olmalı çünkü iş o noktaya geldiğinde zorlayabilir seni.
15 Yorumla
Soran+1 yılKarşı taraf mı zorlayabilir ben istemediğim halde?
- +1 yıl
Yorumlar efsane :) beni bul Angara
- +1 yıl
Evet düşün ki hiç iş seks olmadığı halde taciz ve tecavüze uğrayan bir sürü insan var birde iş o noktaya geldiğinde sapkın birisi ne yapmaz? Kendi istedi der çıkar işin içinden gerçekten karakteri oturmuş ve doymuş birisi ile olabilir bu ancak.
Soran+1 yılAnladim haklisin
- +1 yıl
Birşeyleri yaşa ama herkesle değil tanıyıp güveneceğin birisiyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılElbette bulunur. İyi analiz et, güvenilir biri olmalı
00 Yorumla Bakiresin, hiç erkek arkadaşın olmadı yaşın doğruysa bu kadar dayanmışsın. Mast vs yapıyosan bırak inatlaş istekle vücut kendini toparlar rü ya da halleder bir şekilde. Bu kadar durup sırf 3,5 dakikalık haz için 2021 dünyasında günaha girilir mi 😔
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki bulabilirsin ama önce güven olmalı değil mi o kişiyi biraz tanimalisin sonra karşılıklı birbirinizi tatmin edebilirsiniz. Sen onu o seni. Tabi bir kerelik olmamalı düzenli olmalı
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlama, sexy seviyor musunuz, bakire misiniz, bulunur ama güvenilir ve dürüst olmalı önce iyice konuşun tanıyın yoksa buluşunca başınıza istemediğiniz olaylar gelebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. bulmasına bulursun ama bulduğun kişi pek güven verici olur mu zevke gelipte yapmak istersen ve oda tutmayıp yaparsa ozaman ne yapacaksın bunu hesaba kkat
00 YorumlaAblacım şimdi buraya bi ton abaza doluşur. Sen ciddi bişey düşünüyosan ben seni biyere yönlendireyim orda aradığını fazlasıyla bulursyn be güvenilir biyer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bende bazen bunu düşünüyorum oral seksi cok sevdigimden bıraksın saatlerce yalarım da işte böyle biri olmuyor pek kızlar tarafında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk sevgilim kızdı ve 4 sene boyunca evde, arabada, tatilde ve orman gibi bir çok yerde seviştik, emiştik ve yiyiştik :) eğer istersen davulun derisini yırtmadan tokmaklamadık yerini bırakmam. Yaz konuşalım ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBulabilirsin
Mesela görüştüğün biri olur iş o noktaya geldiğinde şartını söylersin sadece buna izin veririm diye ne yapacağını bilerek gelir00 Yorumla Oral en güzelidir. 69 pozisyonu çok severim. Eğer istersen tanışabiliriz. Kafana yatarsa görüşüp yapabiliriz. Tabi yakın şehirlerdeysek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bulamiyacanki sonucda bosalta nasil bisaltirsan bosal sonucda erkek bosalonca rahatlar da
Sana bu istekliliyine yetermi00 Yorumla
+1 yılTecrübeli biri olarak yardımcı olabilirim
Kadınlara Oral Seks Nasıl Yapılır ↗
Bakabilirsin00 Yorumla
+1 yılBulunabilir illa sekse gerek yok sen istemezsen sadece sevişirsniz oral yolla da boşalınabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılSadece oral seks ile mutlu olunabilir ama o durumda ilerisi de gelir emin ol
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Oral guzel yapıyorsa partnerim sadece oral daha guzel olur
00 YorumlaBulabilirsin ama bir süre sonra fazlasını isteyecektir.
00 Yorumla
+1 yılOral yapmayı çok seviyorum yapılmasınida varsa anında 😊😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMerak eden birisi için sadece kendimi kullandırmışlığım var.
00 Yorumla Sürü ile dolu zaten yazmışlardır yorumlara ama dikkatli olmalısın doğru birini bulmalısın bunun icin
00 Yorumla
+1 yılburada o şekilde görüştüklerim var. sen de bul birini
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılCokk bulursun burda bile bulursun ekle birini tanis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBulabilirsin de aklı başında olgun biri olmalı kendine beline diline sahip olabilen
00 Yorumla
+1 yılBende zamanında cok aramistim zor ya kızlar herşey den once güvenmiyor ama sen sanslisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBen kabul ederim. Pişman da olmazsın. :) detay özelde verebilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bu konuda bir kaç şey dersem güvenebileceğini düşünürsen deneriz? sadece o şans için bi şans ver bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bulabilirsin ve bir teklif yapabilirim sana sadece oral hatta istersen daha çok ben yaparım sana oral delisiyim anlasanaaaaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Bulursun. Zevzek olmayan ve deneyimli bakımlı biri neden olmasin
00 Yorumla
+1 yılBakire isen tabiki kabul ederim, çoğu sevgilim bakireydi ve her görüştüğümüzde en az 3 defa boşalırdı, şehir neresi senin ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sanki beni arıyorsun ya da ben öyle hissediyorum 😬😬😬😬🤭🤭🤭🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulunur tabi ki cinsel birleşme olmadan sadece oral seks yaparak birlikte olan çok sevgili var.
00 Yorumla
+1 yılBen bu şekilde bakire kızlarla surf sevişme ve oral yapıyorum.. sadece oral karşılıklı olursa 5 6 saat yalmız kalıcı 1000 veririm.. Üstelik tüm yeme içme be den
01 Yorumla- +1 yıl
İlişki yok sadece oral.. Ödeme nakit ve peşin.. istediğin öteki sen seç..
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi bulursun sen de gerektiği gibi yapabilirsen neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten ne zamandır aradığım kız sensin.
Seks değil de sevişme ve oral seviyorum.00 Yorumla
+1 yılBenim hayalim aynı anda dakikalarca oral yapmaktır.
00 Yorumla
+1 yılEvet bulunur tabi aslin da ben de boyle bir partner aramiyo degilim 🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Oral yaparak partnerimi zevkten çıldirtmak hoşuma gider 😏
Kafeye git kalabalık bir guruptaki erkeğe kaş göz yap lavaboya git orada yap sonra Çek git
00 Yorumla
+1 yılBen kabul ederim ben de böyle birini arıyorum şahsen
00 YorumlaBak 74 tane bulmuşsun bile 😀
00 Yorumla
+1 yılBende arıyorum keşke bulabilsem
00 Yorumla
+1 yılBulursun
Erkek boool00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılKum gibi, gözünü açbiraz yeter
00 Yorumla
+1 yılEee bu kadarını yapacaksan, cinselliği komple yap?
00 Yorumla
+1 yılBulursun yaa
41 Yorumla- +1 yıl
Bencede bulur arkadasimiz biliyorda soruyor iste yoksa erkek icin bunlar bile yeterlidir
+1 yılBu kesinlikle ben olmalıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece oral mi istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen okeyim fnnfndnfnsnf
00 Yorumla
+1 yılKabul edersen ben olabilirim sadece oral yaparım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin cevaplarina gülmeye geldim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Evet tabi ki de bulursun ama güvenmen lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTamam da bakirelik neden senin için önemli kib
00 Yorumla
+1 yılgizli olmasan şimdi bulmuştun :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Güvendiğin birisi olması lazım yoksa dayanamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bulunur knk sen iste kölen olurlar
00 Yorumla
+1 yılbulursun neden olmasın ki
00 Yorumla
+1 yılSadece oralla tutabilcek mi isin kendini
00 YorumlaIstersen hazırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBulunur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılHangi şehirdesin?
00 Yorumla
+1 yılGel canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cok kolay
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler