Cinsel Yaşam Çok iyi sevişen ama oral seks yapmayan partnerine katlanabilir misin? Benzersiz_zevkler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Oral sekse önem vermeyen partnerine dayanabilir misin? Güncellemeler+1 yıl Güncel Çok iyi sevişen ama oral seks yapmayan partnerine katlanabilir misin? Cevapla Partner Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Evet. Sadece cinsel organı yetersiz tipler ağzıyla iş görmeye çalışırlar, bunu hiçbir vakit unutma Hamdullahcım 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Oral yapmayan ve iyi sevişen o nasıl oluyor😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Aynı kadınla en fazla iki kez görüşürüm zaten sevgili moduna girmeye kalkması işime gelmez. Oral yapsa iyi olur ama yoksa da çok problem etmem. 0 0 Yorumla
10dansonra11 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sevişme = oral Zorlarim 4 2 Yorumla ParzivaL46 +1 yıl Kesinlikle katılıyorum size Yorumla 10dansonra11 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oral seks yapmasa da olur. Ancak ben yaoarim 0 0 Yorumla
ninjabalaclava Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ya sevişme olmasın oral olsun oralsız olmaz o iş knka 0 0 Yorumla
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Oral yapmaktan kaçınmak neden anlamıyorum 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Mecburen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet. Sadece cinsel organı yetersiz tipler ağzıyla iş görmeye çalışırlar, bunu hiçbir vakit unutma Hamdullahcım
Oral yapmayan ve iyi sevişen o nasıl oluyor😀
Aynı kadınla en fazla iki kez görüşürüm zaten sevgili moduna girmeye kalkması işime gelmez. Oral yapsa iyi olur ama yoksa da çok problem etmem.
Sevişme = oral
Zorlarim
Kesinlikle katılıyorum size
Teşekkürler
Oral seks yapmasa da olur. Ancak ben yaoarim
Ya sevişme olmasın oral olsun oralsız olmaz o iş knka
hayır illa ağzına verecem onun
Oral yapmaktan kaçınmak neden anlamıyorum
Lut kavmi.
Katlanırım
Mecburen