Erotik kitap yazacak olsanız ismi ne olurdu? Grinin Elli Tonu, Sana Soyundum, Yükseklerde gibi... Sadece kitap ismi, ama içeriği hakkında da ipucu verebilir elbette. Hadi yaratıcı fikirler bekliyorum 🌺
Yazıyorum zaten, kitabımın ismi de K A D I N ama kitabın temel olarak aşılamak istediği bir bilgi var yani kurgudan öte kitabı yazarken yaşanılan olayları partnerlerin nasıl duygularla betimledikleri dile getirdikleri ve olaylara olan bakış açılarıyla toplumun tabularını yıkmak istiyorum olaya daha geniş bir pencere açmak istiyorum, özellikle Türkiye gibi bir yer için umarım başarılı olurum :)
Erotik bir kitap biçimde değil ama cümleler yazdığım bir defterim olmuştu. Mesela bir kızın seks günlüğü şeklinde olabilir.. Hem fantastik hem de bolll seks içeren cümleler yaşadığı şeyleri anlataraktan..
Aklıma çok sert ifadeler geldi. Kitap adı olamayacak şeyler. Hem erotik olması hem de adıyla ilgi çekmesi açısından "Tenimdeki sıcaklık" "Ruhumdaki Aşk Ateşi" "Birlikte Yanalım" gibi isimler olabilir.