Merhaba! Müzik ruhun gıdası denir. En eğlenceli zamanlarımızda, yemeklerde, tatillerimizde, arabamızda hep bize eşlik eder. Bazen ruhumuzu dinlendirmek için dinleriz. Ben bugün sizlerle müzikler ve seks üzerine konuşmak istiyorum. Bana göre doğru seçilecek, ritme uyacak müzikler seks anında hepimize daha iyi hissettirebilir, orgazma giden bu yolda daha ateşleyici hatta afrodizyak etkili olabilir. Sizinde sevdiğiniz müzikler varsa paylaşalım.
İlk olarak benden gelsin...
striptiz yaparak büyülemek isteyen var mı?
Romantik bir sevişme anında
Birbirinize bakarak bir şeyler yapmayı seviyor ve denemekten çekinmiyor musunuz?
Selam Arkada bu şarkı çalarken cinsel ilişkiye girmek istediğim bir sürü var kesinlikle şarkıda her work work dediğinde aynı ata biner gibi üzerinde ileri geri zıplayacağım penisini vajinamın en derinlerinde hissedeceğim biri var. Bu şarkı arkada çalmalı kesinlikle yüksek sesle değilse de düşük sesi kesinlikle çalmalı motivasyon açısından. #perso
Müzikler biz sevişenlerin sesini bastırmamalı, ritme göre kumanda yakınımızda olup artış olabilir. Work work derken ses biraz artabilir mesela. Zıplamaya devam…
Özel hislere ve duygulara hitap ediyor, neler hissettirdiğini paylaşıyorum, şarkıyı ben söylemesem de…Ayrıca güzel bir koleksiyonum olduğuna eminim m m m.
Bu şey değil mi? Orgazm olduktan sonra karnı acıkan ve sevgilisi tost yapıp getirmiş kadının mutluluğundan coşması. Nerede görsem tanırım ben bunu. Not: Videodaki Erik Dalı şarkısına ithafen yazılmıştır.
Duygularının tutkuların ile birleşmesi ve doyuma eşlik etmesi çok güzel, bu bütünlüğün olduğu hissiyat seksin her anını güzel kılıyor bence. Seni etkileyen birkaç müzik paylaşır mısın benimle?