başşak demek hahaha ineleme derken erkeğin inlemesi mi ya kadının inlemesi de eşlik ederse beraber güzel bir düet olmaz mı? sende başakların geneli gibi minyon musun yoksa :)
gerçekten tutkuyla hisseden erkek inler etkilenip o arzuyu yaşaması gerek karşısında öyle bir şehvet uyandıran olmalı ki içten inlesin yoksa genelde sessiz olur kadının inlemesini dinlerse sadece tek taraflı olur. hiç tecrüben olmamış gibi sanki yaş kaç tam olarak
içinde yaşatmamak için bir şeyler yapmalısın işte ya duruşun ile ya da vuruşun ile hahah :) nasıl istiyorsun erkeğin inlemesi seni baya etkliyor sanırım. mastürbasyon yaparken genelde o inlemeyi mi hayal ediyorsun yoksa erkeğin inlediği videolar mı tercih ediyorsun. yaş kaç?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
eski sevgilim spotify da arkada çalsın şarkılarından açardı bazen çok sinir olurdum.
evet eski sevgilim arabeks dinlerdi nefret ederdm
Arabeske ritimde uydurulmaz ki ya
Eski sevgili olmak için gayet yeterli bir sebep 😂
Evethttps://youtu. be/nE6cXgc3uCw
https://youtu.be/nE6cXgc3uCw
Ritime göre sokuş var mı
O biraz zor😂
Ben müzikle uğraşan biri olarak söylüyorum zor değil😂
Yani tam zirvedesin müzik yavaşladı diye yavaşlayacak mısım 😄Daha neler
Yok be ben hani istense uydurulur demek istedim yoksa zirvedeyken yavaşlamak hoş olmaz 😄
Onu kast ettim 😄Yoksa tabi ki mümkün
Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum en sevdiğiniz pozisyon nedir 😊
Kucak
İyiyce hissetmeyi seviyorsunuz sanırım bide kontrolün sizde olmasını 😄
Inleme sesini tercih ederim
bak sen burcun ne senin yiğidim :)
@Hayatnediyorsun basak niye 😂
başşak demek hahaha ineleme derken erkeğin inlemesi mi ya kadının inlemesi de eşlik ederse beraber güzel bir düet olmaz mı? sende başakların geneli gibi minyon musun yoksa :)
@Hayatnediyorsun ama susup dinlemeyi tercih ederim sahsen 😂
Kendi inlemenimi partnerinin inlemesini mi
Partnerimin
Senin inlemen partnerin için daha tatlı olur bence
Onunkide benim icin daha tatli olur
Karşılıklı inleme patates köfte ikilisi gibidir çok tatlı oluyor
Bilmiyorum artik orasini
Neyi bilmiyorsun anlamadım hiç yapmadın mı
bir erkeği inletecek kadar seksi misin ki gizli kendini nasıl tanımlarsın
@Hayatnediyorsun niye bir erkek cok zor mu inler ki
gerçekten tutkuyla hisseden erkek inler etkilenip o arzuyu yaşaması gerek karşısında öyle bir şehvet uyandıran olmalı ki içten inlesin yoksa genelde sessiz olur kadının inlemesini dinlerse sadece tek taraflı olur. hiç tecrüben olmamış gibi sanki yaş kaç tam olarak
@Hayatnediyorsun valla ben sesli isterim icinde yasamasin zevkini 😂
Tam ustune bastiniz daha once bur sey yasamadim
Yaşamayı düşünüyor musunuz
içinde yaşatmamak için bir şeyler yapmalısın işte ya duruşun ile ya da vuruşun ile hahah :) nasıl istiyorsun erkeğin inlemesi seni baya etkliyor sanırım. mastürbasyon yaparken genelde o inlemeyi mi hayal ediyorsun yoksa erkeğin inlediği videolar mı tercih ediyorsun. yaş kaç?
Ben pek sevmiyorum açıkçası
Hayie patnerimin inlemelerini dinlerim
arap şükrü dinleyen var ya
arabesk dinlerim
Fly to the moon olabilir🤣🤣🤣
Evet