Selam En iyisi tamamen soyunmak ya bence yani evet ön sevişme esnasında ya da henüz penetrasyon başında kilot yarıda olabilir mi sonrasında çıkartmak gerektiğini düşünüyorum aksi taktirde benim gözüm kaydı rahatsız olurum bir tuhaf durum tutup çekesim gelir.😂🙈 Ya da vazgeçtim ya isterse olsun isterse olmasın hiç önemli değil olan onu benim gözüm görmez hiç umursamam bile ama çıkartması daha iyi olur pozisyonel açıdan daha rahat pozisyondan pozisyona geçiş yapılabilir. #perso
İlk önce resim yakıyor soruya mı cevap vereyim o pozisyonu mu düşüneyim bilemedim. Kıyafetli seks hoşuma gider özellikle sütyen yarıya inmiş meme altına ya da biri çıkmış diğeri çıkmamış şekilde olması hoş durur. İkizlere olan hayranlığım artar. Bikini, g string, tanga vs olması ve çıkarmadan yana hafif kaydırmacalı seks girişimi de çok güzeldir. Jartiyerlisi enfes sekreter fantazisi okul fantazisi yapılabilir. Kıyafeti yırtmalı seksi de çok tatlı buluyorum. Yırtılan yerler açık diğer yerler kapalı ama yırtılan kısmı öpüp yalıyorsun felan hiç fena sayılmaz. İç çamaşırlı olsun olmasın her türlü gideri var benim için 🤣😜
Her ikisi de güzeldir ama mesela sütyeni tamamen çıkarmak yerine memelerin altına doğru sıyırıp o şekilde devam etmek çok daha hoş çok daha estetik ve tahrik edici oluyor Tam çıplaklık yerine tahrik edici giyinik çıplaklık gayet hoş bence
Sutyensiz iç çamaşırı olmadan ama dantelli askılı şifon tarzı ince geceliklerle devam etmesi de güzel oluyo diye düşünüyorum Onun dışında sevisme sırasında soyunma vs devam edebilir seks sırasında belki farklı kostümler olabilir ama ben tercih etmem
Partnerimin çırılçıplak olması tercihim ama eğer kendisi beni iç çamaşırı ile görmek isterse ve öyle devam etmemi isterse onun dediği olur. İç çamaşırsız yürümekte çok zor sürtüyor
@sevimliihatun bencelerini çok beğeniyorum devam 😉 soruya gelecek olursak sen de ön sevişme ve oralı seviyorsun. Benim de tercihim bu yönde.
Jartiyer ön sevişmede benim için kuraldır. Kesinlikle olmasını isterim. Ama seks yaparken en yalın halde olunmasını isterim. Yani ikimizin de çıplak olması tercihim olur.
İç çamaşırı önemli bir unsur bence hemen çırartılıp atılmamalı ön sevişmede uzun süre kalmalı sonra iç çamaşırları yavaştan sıyırıp ön sevişme devam edilmeli en sonunda artık sıra sexe gelince tamamen soyunup sexe başlanmalı.
@kirkhmt yüzüm eskidende güzeldi ama şişmandım ergenlikte boyumda uzun erkekler hiç bakmazdı şimdi kilomu koruyorum liseden arkadaşlarım kilo almış şaşırıyorlar görünce
@kirkhmt buradaki çoğu kişide var bu asosyal olmayın benim eşimde şirket sahibi ama avm'de görmüştü beni orada tanıştık saygılı bir beyfendi oluşu hoşuma gitti
seks yapmak için hangisnin daha iyi olduğuna dair ortam zamanda önemli. ev ortamında ve zaman sıkıntısınız yok ise kadının öpülerek soyulması daha tahrik edici. hele bacaklarını açıp girmeden önce izlemek çok hoş. ama ofis veya araba gibi zamanınz yok cabul işiniz var. o zaman kilotu delerek bile yapmak zevkli
Yarı giyinik tercih ederim pozisyondan pozisyona da değişir bu durum tabiki. Kimi zaman bazen afrodit gibi kusursuz bir fiziği üstümde çırılçıplak görmeyi severim.
Ben o çamaşırını sırılsıklam görmeden cikartmiyorum çamaşırın ıslanması çok tahrik ediyo beni seks esnadndada tek elimle yana çekip girdiğim oluyor oda zevkli ama tek biseye takılı kalmak tarzım değil herşeyi denemek en iyisi
ilk önce elbise yani kıyafet varken sevişmek daha tahrik edici. ayrıcı iç çamaşırını tamamen çıkarmadan önce uzun uzun dokunuşlarla incelemek daha güzeldir. iç çamaşırı o geceyi süsleyendir.
Cinsellikte çıplaklığı pek çekici bulmuyorum. Bana göre bir kadının örneğin, mini etek, külotlu çorap ve siyah yüksek topuklu ayakkabı/stiletto kombinleri olduğunda bana daha çok çekici geliyor ki, ben de çıplak olmamayı tercih ederim.