cinsel iliski sirasinda esinizin tamamen ciplak olmasimi yoksa ic camasirlari ya da fantezi giyimli olmasi mi size daha cok zevk verir?

kıyafetleri kendim yavaş yavaş çıkartmam daha heycan katıyor ve her çıkarttım parçadan sonra tenini öpmek okşamak daha zevkli oluyor ben böyle seviyorum yani olması gayet güzel bence... açtıkça açılan yerleri öpmek yalamak okşamak harika
İşte bu konunun uzmanı geldi
Ben
Tamamen çırılçıplak olmak çok itici bazı zamanlar da
Ben şahsen buz gibi soğuk saten nevresim takımları isterdim deri veya saten kıyafetler seksi kostümler mum ışığında Los ortamda
Yüzük bile olmayacak tam anlamı ile çırılçıplak olacak çünkü kadının her yeri sevişmenin tatlısı dır. Onunbtum vücut detayını girmeden asla seks seks olmaz.
tamam ciplak olursa tahrik etmex
Cevap
34Cevap
Benim için tamamen çıplak kalması ilgimi çekmiyor gizli ve şehvetli kıyafetlere okeyim
ic camasirlada zevk verir tam sonukkende yani benim icin fark etmez, her türlü paldir küldür dalarim :-)
Basksngiç da üzerinde iç çamaşırı ola bilir ama ilerliyen dakikalarda tamanen çıplak olacak adı üzerinde cinsel ilişki yoksa bir mantığı yok
Fantezi giyim zevk verirde. seks yaparken sütyenini çıkarsın. Memeler göğsüme deysin ❤️💋
Eşim değil mi hangisi daha çok zevk veriyorsa deneye deneye buluruz...
iç çamaşırları pahalı çıkartıp yaparım eşim fit güzel vücuduna çıplak sarılmak zevk veriyor
Çamaşırlar ya da güzel bir mini olsa süper oluyor sende iyisin bu arada
her kadına çıplaklık yakısmaz bu yüzden iç çamasırları cekici kılar ben yakısanın olması tarafındayım bazen cıplak bazen iç çamasırıyla
kesinlikle bişeyler olacak yoksa görsel zevk o kadar olmuyor
cıplak olmasını ısterım ama gorseldekı gıbıyse ıc camasırlı cok hos duruyor
Çıplak olmak bence tahrik edici değil
İç çamaşır ve kostümler.
Analdan oral yapmaya doyulmaz
İç çamaşırı ekstradır
Fantazi giyimle karşılasın ben çıplak bırakıyım
Günün şartlarına göre değişiklik gösterebilir
şahane bir iç giyim bayıldım
tamamen ciplaklik beni hicbir sekilde cekmiyor
genelde g string:)
Giyinik olsun ben kademe kademe soyarım