Seksi iç çamaşırları tahrik edici kıyafetler ile yapılan cinsel ilişki daha mı zevkli olur?

Seksi iç çamaşırları tahrik edici kıyafetler ile yapılan cinsel ilişki daha mı zevkli olur?

Yani bu durum aslında kişilerin fantezi boyutuna kalmış bir şey mesela kimisi çırılçıplak cinsel ilişki yaşamayı sever kimisi şart değil kullanmayı sever ama mesela benim için de dediğin gibi kıyafetlerle birlikte güzel olurdu tabii şimdi detay kısmına girersen görüşümü kaldırılabilir her türlü fantezi olarak hayal edebilirsiniz bir fermuar arasından ya da hiç unutmadık bir zamanda
Dar zamana sıkışmış ingilizce quickie denilen, türkçeye belki ayaküstü seks diye çevirebileceğimiz seks modelinde kıyafeti çıkarmadan yapmak elbette zevklidir. Ama yatakta ve normal zamandaysak soyunmak iyidir.
Yapılabilir hatta bu şekilde uzun ön sevişme de olabilir ama bence tamamen çıplak olmak en iyisi.
💙💙
Zaman yoksa spontane gelişiyorsa evet ama yapabilecek zamanımız varsa açıkçası böyle ne biliyim yarı çıplak bir halde bir şeyler yapmak istemem insan doğru düzgün pozisyon bile alamaz.
Cevap
20Cevap
Giysilerin tamamen çıkarılması zaten bence yersiz bir davranış.. Başlangıçta değil sonrasında giysiler soyarak çıkarılabilir.. Daha cazibeli ve kışkırtıcı bir hava sağlar. Keyifli günler..
Hayır çıplakken daha zevkli olur
Kiyafetler derken pantolon ve ya gömlekle yapmak bilmiyorum tenine dokunmak varken ne gerek var yani, ama iç çamaşırlar üzerindeyken örneğin sütyen bu eminim erkeği daha da tahrik edebilir. Tabi kısa çiçekli eteklerde olur gibi 😄 geniş bir mevzu bu😄
İç çamaşırı daha tahrik edici olabilir, muhakkak kalmalı bence.
Öyle başlanması hoşuma gider ama tabi genel olarak çıplaklığı severim, geneldede üstündekiler parçalandıktan sonra öyle olur
Kesinlikle hoş oluyor mini bir etek veya elbise bile olur üstündeyken dağılmış ve yarı çıkmış şekilde yapılan seks enfes olur
Çıkarmazsa refleks olarak yırtıp atıyorum sonra da tıpış tıpış gidip yenisini aldığım çok oldu 😂
Ya Burdakilerin çoğu zaten görünce boşalan insanlar çıkarmaya fırsatları mi olacak sanki
Kendi dunyalarinda fantezi kuruyorlar işte
Et ete değmeli çıkan seslerin melodisi eşliğinde coşmalı 😂
Tamamen ön sevişme olayların gelişme ve fanteiziler mekan doğrultusunda değişiklik gösterir
dar mini etek arasında partnerimin vajinasını yavaşça elimle mastürbasyon yapmak
Bi kızın eski bi pijaması vardı. Onu cıkarmasını ıstemezdım nedense
O olay etekle mükemmel oluyor 🤐
Bı sure kalmalı sonra cıralılması daha iyi ten tene değmesi gerek
İlk kalsın sonradan cikarilma fikrindeyim
İlk etapta evet, sonra hepsi çıksın isterim
Buda sonuçta fantezi şekli
En zevklisi diyebilirim
Spontane Bazen dadından yenmez
Şahsen daha çok hoşuma gidiyor
Sayılır
Hayır
Pipi acıyor