Selam Arabada seks yapmak sadece arada olmalı diye düşünüyorum çünkü arabada yapacağın pozisyonlar ve hareket alanın kısıtlı. Ama evde öyle değil yatak odasının her köşesi var oturma odası var mutfak var tezgah var banyodada seks yapılabilir. Ama araba öyle değil sadece 4 koltuk ve birde bagajda yapabilirisin. Ama şöylede bir şey var istersen ormanlık alanda arabanın kaputuna seril öyle yap. #perso
5
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Araba pek konforlu olmuyor. Cok istek varsa, eve gidecek kadar sabır yoksa tercih edilebilir. Birde bizim arabalar kucuk. Amerikalilar gibi jeeplere, suvlara binmiyoruz. Sedan ya da hb lerde de cok rahat olmuyor dogruyu soylemek gerekirse. Tabi boy faktoru de var. Ben 171 im. Karsi taraf 196. Bizim araba da yapmamiz cok olanakli degil. Zevkli ama bazi engeller mevcut😊
Evde daha rahat daha güzel oluyor sevişe sevişe duş alarak vs ama arabada heyecanlı bir görevek bir gelecek diye hızlı hızlı veya kız sakso çekiyor mesela ufffffff sonra üzerine oturuyor genelde kadına göre davranıyor arabada
Ev daha rahat her zaman. Özellikle hadi arabada yapalım diyip evden arabaya gitmek gibi bir huyum yoktur ancak o an öyle denk geldiyse de, orda da keyif alıp vermesini bilirim..
@hazzedar bunun dindarlıkla alakası yok Müslüman olmayan biri de rahatsız olabilir ne de olsa kimse görmek zordun da değil çünkü adı üstünde de özel. O zaman arabanı çek bir sahil kenarına camlarını da aç yap bakalım o arabanın içinde sağ salim çıkabilir musun bir kere çıplak gezmek, cinselligini ulu orta yerde yapmak, pijmayala gezmek hepsinin kanunlarda cezası var. Burası Avrupa da Türkiye
@hazzedar git bi önce İslam da kadının ne kadar değer verdiğini araştır ama objektif bir şekilde. Bununla ilgili bir çok tefsir işinize gelmeyince bunu hemen saplatırsınız sizin gibi Ateistlerin işi bu İslamı'ın güzelliğini haz edemeyince direkt iftira atarsınız sizlerede yakışan bu
İşinize geldiği yaşamanın adı ne ise onu yaşayın topluma kadına insana doğaya saygı duymaktan uzak olanın yetiştireceği bireyde bayrağı kaldığı yerden taşıyacaktır.
Evet islam insana değer veriyor. Eğer bir kadın araba içinde seks yapmayı doğru buluyorsa bunun onayını islamda değil kendinde aramalı. İslam senin içinde bulmasını bilirsen.
@hazzedar Siz seksin ne anlama geldiğini bile doğru düzgün bilmiyorsunuz. Merhaba Cinsellik merhaba iki kişi arasında yaşanan özel bir musese. Ve ayrıca bunun dinle bir bağlantısı yok! Bunu her aklı başında olan veyahut herhangi farklı bir dine mensup mensup bir insanda yaşamın anlamını bu söylediklerinizi doğru bulmaz. Özgürlük kavramı tamamen farklı bir kavramdır. Merhaba isterseniz öncelikle bunu bir araştırınız.
Herkes senin sexini bilmek duymak zorundamı. Kişiye özel işleri kişi özel yapar görüntü kirliliği yaparak değil. Ayrıca seks yapmak bir ayrıcalıksa dünyada ki tüm canlılar bizden üstün olurdu. Heryerde yapıyorlar.
Benim açımdan hiçç sorun yok toplumda bu tür davranışların nasıl karşılandığı aşikar. Hatta haberler de bu tür haberler çıktığında ayıplayıp burdan da sallamayı kolay bilir.
Berfin__18 kadınsın diye dinlemiyorlar herhalde. ama sen söylenmesi gereken her şeyi söylemişsin! akıllı, zeki ve entelektüel bir kız olarak. gerisi onların cahilliği:)
@hazzedar sen öyle san dinimiz hakkında hiçbir şey bilmiyorsun kulaktan dolma kendiniz gibi inançsızlarin lafını otlayip yer inanırsınız Rabbim imize milyonlarca şükür ediyorum ki bizi çok değerli kıldığı için
@Berfin__18 kız ben bakireyim 20 değil 19 yaşındaym onu ben yanlışlıkla 20 yaptım ama sen genç bir kadınsın çünkü senin kızligin erkenden elinden gitmiş benim hala yerin de genç kadın
he biz annemizden dinsiz doğduk zaten 🤦🏻♂️😂 bu yaşa kadar senin yaşın kadar okuduk kuranı heö de türkçe:) biz de dindardık oradan biliyoruz. araştırıp okuyunca anlıyosun. çok güveniyosan kendine ve dinine oturup türkçe oku! yerse…