Tabikide ev diyorum sınırlardan uzak rahat ve geniş bir ortam olması herzaman için daha iyidir. Araba fantezisi birazdaha minyon insanların keyif aldığı bir ortam olmalı gibi geliyor bana. ya da ben rahatına düşkün biriyim. İlla araç fantesizi olacaksa kamyon arkasını düşünebilirim içinde yatak olursa. 🤭
Merhaba Her ne kadar evde yapılan seks çok rahat olsa da, arabada yapılan sekste çok harika oluyor. Birde ormanlık bir alanda gece yarısı başlayan araba fantezisine kim hayır diyebilir ki? - İşte sessiz ve ıssız bir alanda arabanın içinde seks yapmak muhteşem oluyor.
Ikısınınde yerıne ve zamanına gore zevkı vardır. Yakalanma korkusu ıle yapılan seks te heyecan cok olur bır dahakı sefer ıcın dayanılmaz haz kalır gerıde.
Evde kapalı perdeler ardında yapılan ıse vucut anatomısının ezberlenmesı acısından oldukca guzel ımkan saglar.
Zaman genıs yavas yavas hıssede hıssede sındıre sındıre sey etmek en guzelı dıkey gelen yatay kalmalı odada :D
Kendimi evde daha güvende hissedeceğim için evi tercih ederim. Dışarıda seks mi yapılır yahu? Hayvanlardan farkımız var diye, barınak inşa ediyoruz. :D
Evde standart olur fakat arabada görülme ihtimalinden dolayı adrenalin de yüksek olduğu için heyecandır. Düşünmesi bile heyecanlandırıyor. Hatta ben kapının önünde bile yapmak istiyorum (dairenin kapısı) her katta bir daire var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İkisi de iyi. Ama sürekli olur da araba arada bir renk katmak için.
Not: lütfen soran dışında altına hiç alakası olmayan sapıklar saçma sapan yorumlar yapmasin.
Arabada spontane gelişir gizli kaçamak olduğu için hazzı yüksek olur kısa sürer. Evde rahat olduğun için aynı haz alınır alınmaz değişiklik gösterir ama uzun sürer.