Duygsual anlamda değil ama bir arkadaşım yüzünden erkekler ile cinsellik yaşamaya başladım yani öpüştum falan dahası olmadı ama kız arkadaşım var bunu ona nasıl soylicem nasıl kendimi bastırabilirim gay değilim kesinlikle ama zevk için erkek ile öpüşüp kendimi böyle kucağına falan atıyorum birinin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gay olmayabilirsin ama biseksüel de olmadığına eminsen heteroflexible olabilirsin pekala. Sorun hangi cinsiyetle birlikte olduğun değil sevgilini aldatmış olman, esas endişen bu olmalı.
Ha sevgilinden önce olduysa bence söylemene gerek yok, sandığın kadar büyük bir mevzu değil. Ancak cinsel yönelimin konusunda kendine karşı dürüst olduğundan emin ol.05 Yorumla
Soran+1 yılKızlardan zevk alıyorum duygu da kızlardan ama biraz sapıklık var zevk için erkek ile de olduğum oluyor erkek ile bir şeyler yaşamış olmam aldatmaya girer mi ki senin erkek arkadaşın böyle bir şey yapsa tepkin ağır olmaz demi mesela
- +1 yıl
Sapıklık değil, yönelim bu. Erkeklerin yarısı iki kadının sevişmesini izlemekten keyif alıyorken konu kendilerine geldiğinde niye mevzuyu sapıklık olarak adlandırıyor anlamıyorum. Biseksüel sevgilim oldu, benle birlikteyken başka kadın veya erkeklerle birlikte olmadığı için benim için bunun bir anlamı yoktu. Cinsel yönelim heteroseksüellikten ibaret değildir, heterolar da zannettikleri kadar "straight" değiller zaten. Kendine veya karşındakinin beden bütünlüğüne zarar verecek bir şey yapmadığın sürece yaşadığın ilişkin adı sapkınlık değil. Bu konuda toplumun doğru kabul ettiği genelgeçer teranelerden önce kendini dinlemeni öneririm.
Soran+1 yılBenden daha mı iyi bilcen beni ben doyumsuz azgınin tekiyim bu konu hakkında yorum yapma bence zaten kendimi dinliyorum ve biliyorum emin ol aşısı sapığım ben sadece sevgilime bunu söylemeliyim sence diye soruyorum aldatmaya girer mi bu
- +1 yıl
Kendi yaptığından pişmansın ve kendine öfke dolusun, hırçınlığını bana püskürtmeye çalışma haybeye. Ve rica edeceğim, senin geçtiğin yolları defalarca geçmiş bir insana diklenmeden önce biraz sakin olmayı dene.
Sevgilin olduğu halde başkalarıyla ilişkiye giriyorsan elbette ki onu aldatıyorsun. Kendini aldattığından daha fazla değil ama. Söyleyip söylememek sana kalmış, niye erkeklerle birlikte olduğunu -hem de bunu sapkınlık olarak görüyorken- kız arkadaşına anlatma ihtiyacı hissettiğini de bir düşünsen iyi olur arada.
Evet, söylediğinde seni terk edecek. Evet, muhtemelen erkeklerle ilişkiye girdiğini herkese anlatacak. Sonuçlar belli, bunu öngörmek senin için bile bu kadar zor olmamalı. Niye ifşa olmak istediğini bir düşün önce.
Ve kendine sapkınlık gibi bir sıfatı yakıştırma. Genç, hayatı ve kendini keşfeden bir insansın sadece. Yaşadığın yapılmaması gereken bir hataysa bir daha yapmazsın olur biter. Sandığından çok daha fazla kadın ve erkek hayatlarının bir döneminde hemcinsleriyle ilişki yaşıyor. Sadece kimse açıkça anlatmıyor o kadar.
Soran+1 yılSen beni tanışan cidden sapık olduğumu anlarsın da neyse sen beni benden iyi biliyon doğru neyse tartismicam bb
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. söylemek zorunda degılsın ama yol yakınken bırak cunku erkeklerın pasıflerın hepsı aynı tadı verıyor tek beden degıssede hısler degısmıyor hepsı aynı kanka yol yakınken bırak
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşınla grup yapin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGay değilsinde ibnemisin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok böyle bebek yüzlü kız gibi erkekler oluyor kaslı tüysüz onlar ile sadece zevkine bir şeyler yaşıyorum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne