Bu bence kişiye göre değişir, herkesin hassas olduğu nokta farklıdır. Bazıları turkulu ateşli bi ön sevişmeyle yapılan oralla bazıları da tam tersi sert bi ilişkiyle daha hızlı orgazma ulaşabilir. Ama bence fiziksel temastan çok önce zihni orgazma hazırlamalı, yaklaştırmalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yıl"Hızlı" neye göre, kime göre? Kadından kadına değişir. Bazısı için 5 dk. oral seks yeterli olurken, bazısı ancak yeteri kadar uzun bir önsevişmeyi takip eden 10-15 dk. penetrasyonla orgazma ulaşabilir. Burada çiftin uyumu önemli, uyum da birbirini tanıyıp yatakta neyden zevk aldıklarını bilmelerini sağlayan tecrübe ile yakalanır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılben boşalmayı anlatsam.
boşalma gelenekadar orgazm olur bikaç kez.
şunu bilmeyen erkekler var.
seks ilk dklarda soft yapılırken erkek kendin tatmin etmeli 5 kez felan ve bu esnada kadında çok aşırı zevk alır.
ve sonra sert köklemeli seks ve köklerken dibine kadar vaskı uygulamak.
kasılmaktan tüm vücudu boşalır.00 Yorumla
Bu sorunun kesin net şudur diye bir cevabı yok. Her kadın farklı orgazm olur. Kimisi vajinal, kimisi klitoral. Bunu önce bi keşfetmek lazım. Bunun dışında gün içinde yaşadığı olaylardan tur adet gününün yaklaşımına kadar hepsi bir etken. Yani em hızlı kesin net bişey yok :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılG noktasına Maksimum baskıyı ve uyarıyı sağlayacak pozisyonlar Kadını orgazma en hızlı ulaştıracak yol ve yöntemdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlara bakınca neden seks yapan kadınların sadece 3 te 1 inin boşaldığını anladım. Neyse ya bir şey demek istemiyorum çünkü çok yakında aseksüel bir hayat sürmeye başlayacağım sanırım, soğudum artık.
51 Yorumla- +1 yıl
seni neler soğuttu ki kadın ruhundan kadının hazzından anlayan erkek az ama hiç yok değil sonuçta. seçimlerinizi sorgulamak da lazım belki de
+1 yılsaçının telinden ayaklarına kadar tüm vücuda ustaca bir oral yapmak. bu süreçte zaten daha ilişkiye girmeden bir kaç kez orgazm olur
10 Yorumla
+1 yılKadini ne kadar gevsetirsen ve farkli yerlerine dokunursan o kadar kolay olur. Orgazm için ozellikle klitoris önemli bu yuzden zaten sert seks seviyorlar. Oraya darbeler geldikce uyariliyor. Bunun dışında oral da orgazmın süresini kisaltir.
00 Yorumla
+1 yılEn hızlı orgazma ulaştırmak mı? Orgazm böyle birşey değildir, kafada başlar ve doğru temaslarla ancak zamanı geldiğinde gerçekleşir,, önemli olam orgazmin hızı değil, içinin dolu olmasıdır
10 Yorumla
+1 yılUzun ön sevişme, yumuşak dil darbeleriyle güzel bir oral, kalın ve kolay boşalmayan uzun bir penis ;)
00 Yorumla
+1 yılBeyin olarak hazır olmasıdır ve çok istediği biriyle yarmasıdır aşık olduğu değil erkekte hunharca delmelidir matkapla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPardon ama çok aptalca bir soru. Bunu ancak kadını tanıyamamış bir bilinç sorabilir.
10 Yorumla
+1 yılGöğüsleri em, oral yap. Rahat olmasını sağla ve sürekli uyar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onun bütün suphelerini yok edip , güvenini kazanmak..
Sevgisini kazanmak..
Gerisi kolay..00 YorumlaOral seks ve Erkegin kadina mast yapmasion sevismede☝️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTecrubeli partner işi bilen erkek elini tutup okşaması bile yeter doğru noktalar önemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnun en büyük arzusunun ne olduğunu biliyorsan çok hızlı orgazma ulastirabilirsin
00 Yorumla
+1 yılTutkulu ateşli bol okşamalı cüretkar bir sevişme bebeğim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn hızlı şekli vajinayı yalarken bir el analla oynamak bir elde memenin ucuyla oynamak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ön sevişme ile kadını hazırladıktan sonra içine girip uyarmak
00 Yorumla
+1 yılGuzel bir oralla tamam olur
52 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarımız oral yapmaya niye mesafeli?
- +1 yıl
Oral önemli tabi, hele de birleşme öncesi ve orgazm sonrası yapıldığında
+1 yılben biliyorum ama burdan yazmam öççok tecrübem var bu konuda
00 Yorumla
+1 yılCowgirl pozisyonunda klitorisi kasıklara sürtmek.
24 Yorumla- +1 yıl
@SHEKAU Napıyım yeğen? Tüm Harunlar fikir belirtmiş, bana çok mu?
- +1 yıl
@SHEKAU Eyvallah yeğen, takipte kal.
+1 yılOral seks tabii ki..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Harika bir oral diye düşünüyorum
00 YorumlaBilmiyorum yorumlara bakcam
00 Yorumla
+1 yılTecrübe, deneyim sıfır yazabilir miyim?
01 Yorumla- +1 yıl
Söylüyorum, bilmiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. orgazm mı olmak istersin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇogu zaten olqmıyor ki.. kisiye gore degisiyor ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılduvardan duvara vurmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzafere giden yolda asdjasd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bence oral ve hard seks
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. 3 noktanın aynı anda uyarılması.
00 Yorumla
+1 yıloral ile beraber G noktasının okşanması
00 Yorumla
+1 yılbenim yaptığım oral
00 Yorumla
+1 yılOralll
00 YorumlaVajina yalamak
00 Yorumla
+1 yılg noktasına dil at yeterli
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir oral
00 Yorumla
+1 yılOral kesinlikle
00 YorumlaBilen erkek
00 Yorumla
+1 yılKulak memesı boyun
00 YorumlaOksamak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılOral.
00 Yorumla
+1 yılBence oral
00 YorumlaVajınayı yalamak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvibrator
00 YorumlaOrak seks
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzel bir oral
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral seks
00 Yorumla
Detaylı bilgi