tecrübelerinizi ya da öngörülerinizi alalım

tecrübelerinizi ya da öngörülerinizi alalım

1-2-5 bu pozisyonlarda sevişerek yapılan pozisyonlar olduğu için kadın daha rahat ve dahada farklı çeşitlerde zevkini alarak ograzıma ulaşabilir, misyoner pozisyonlarında, öpersin, koklarsın, g noktalarınıda emip, yalarsın iniltiler içinde inleyerek boşaltırsın kadınıda ve daha çok zevk eşiğine ulaştırırsın ki titreyerek, inleyerek boşalır kadında.
4. pozisyonda kadının kendisini ve erkeğini boşaltması için efor sarf ettiği bir pozisyon, kowboy pozisyonunda erkek rahatına bakar, kadında mücadele eder ama erkekte kadının kalçasına orta sert ve daha sert tokatlar atar çünkü daha fazla zevk eşiğinin olduğu bir pozisyon ama hakimiyet sadece kadında.
1-4 pozisyonlarda şöyle bir durumda var, 1. pozisyonda kadın, erkeğin altındayken erkek orta yavaş ve ograzım anlarına doğru sertleşerek tokatlar eşliğinde kadının vajinasına boşalır ya da anal bölgesine boşalır ama tam tokatlamalık bir posisyon kadın karpuzları tam meydana çıkartacak tam belini kırarak, erkekte tam belinden kavrayarak arkasında durarak hızlıca penisin acısını, tokatlar eşliğinde zevke dönüştürürek, bir süre sonra kadın kendisi peniste git gel yapıcak aldığı zevkten ötürü, 4. pozisyonda ise adam ograzm anlarına doğru kadının poposunu tokatlayarak alttan git gel yaparak boşalıcak anal ya da vajinasına kadının ve böylelikle pozisyon analizlerini yapmış oldum.
Her pozisyonda orgazm olabilirler. Yeterince uyarabilirseniz. Yani sadece git gel yaparak olmaz. Ten teması artmalı. Vücuduna dokunmalı ve dudaklarını da öpmelisiniz.
Bunlardan ziyade kadının üstte olup erkekle sevişe bildiği pozisyon en kolayıdır nerdeyse değişmez. Ama doggyde de kolay orgazm olunabilir.
Cevap
9Cevap
Bence bunun pozisyonla alakası yok. Erkeğin marifetine ve aralarındaki uyuma, tutkuya bağlı
evet kesinlikle öyle fakat bu uyumu da taçlandırmak önemli
Kontrolün kadında olduğu her pozisyon..
ben pek öyle düşünmüyorum , bu da doğru ama kadın hareket edemediği pozisyonlarda da kolay boşalıyor
Kovboy pozisyonu ve analdan
kovboy hakkında haklısın ama analdan boşalacak kadar zevk alan kadınla henüz tanışmadım :) sen tanıştıysan ne mutlu sana
Cowgirl ve doggy
Beline yastık koyup bacaklarını omuzuna aldığında
bak işte sende biliyorsun bu işi :)
Makas pozisyonu harika
Kucak olacak kucakta iyiler
Kovboy misyoner
Cowgirl
4 ...