Cinsel Yaşam Sevmeden sevişir misiniz? (Sayfa 2) badgirlll010101 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 314 Sevmeden sevişir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Erkek sevişir seks yapar sevgi ve aşk gerekmez 1 0 Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanırım evet 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevişirim 1 0 Yorumla
Musti3335 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Evet sevisirim 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet sevişebilirim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen si*iş so*uş başka bir şey bildiğin yok oturda iki rekat namaz kıl dua et 0 2 Yorumla badgirlll010101 +1 yıl Sana ne giren çıkan var anlamadım seni ne ilgilendiriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O tarafta yanma diye diyorum sonra Yorumla
Mehmetberk19 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hayir 1 1 Yorumla Mehmetberk19 +1 yıl İstemediğim birirle sexs yapamam kalkmiyor isteksiz oluyom Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Evet bu daha önce de oldu
Sekse duyguları alet etmem. Çok saçma.
Erkek sevişir seks yapar sevgi ve aşk gerekmez
Sevmeden yapmam
Aşksız asla olmaz.
Duygusuz yapamam
hayır
Her türlü sevişirim, yeter ki beğeneyim...
Hayır
Evet
Hayir
Hayır asla
Ben duygusuz yapamam
Sanırım evet
Hayır
Sevişirim.
Genellikle hep öyle oluyor 😅😅
Sevişirim, itinayla.
Tabiki
Tabiki
sevmeme gerek yok ama beğenmem lazım kanka
Sevişirim
Sevişirim
İlişki yaşamak için en azından hoşlanmam sart…
En güzeli öyle
Hayir. Sadece s. kerim. biter. O da hatun guzelse
Demiseksuelim
Evet sevisirim
Evet sevişebilirim.
Sen si*iş so*uş başka bir şey bildiğin yok oturda iki rekat namaz kıl dua et
Sana ne giren çıkan var anlamadım seni ne ilgilendiriyor
O tarafta yanma diye diyorum sonra
Yookk
Asla
Evett
Çok oldu