Kalk git ooo ççç derim ya da bırakmam hoop hoop dön nereye gel bakim sen söyle o nasıl yarım bir si*meydi öyle derim kolundan tuttuğum hatta pensinden çekerim kesin gelir o zaman tuttuğum gibi yatağa atarım bende üstüne uzanırım iyice alttan veririm gazı beceriksiz bir daha vajina yok sana derim ama o arada sürtünürüm birde hafif inleyerek bu işi çözerim ondan sadece birkaç dakika sonra beni yürüyemeyecek hale getirmeze benimde adım #perso değil.
Neden uzun uzun yapmak varken kısa sürede yapıp kalkıyoruz ki? Bazı kişiler hız ve aceleyi karıştırıyor. Hızlı ol ama uzun süreli olsun.. Belki de erken gelme sorunu olacağından dolayı çekiniyordur. Erken gelsen bile bir şekilde sertleştirip devam ederiz ya da geciktirme yöntemini kullanırızz
Beni daha doğrusu bizi umursamadığını düşünürüm nedenini sorarım belki benden de kaynaklı bir durumdur diye eğer halâ umursamaz ise bir daha o partner ile birlikte olmam evli isem bu konu hakkında onunla konuşurum.
Sünnetçi amca gibi oldu da bitti maşallah nazar değmez inşallah diyecek bir oldu da bitmiş partnerim olamaz. Oluyorsa ya tam olur ya da olmaz. Bütün mesele bu olmak ya da olmamak 🤣🤣🤣
Bir bayan nın sanmıyorum oldu bittiye getireceğini genelde erkekler de var bu durum kadın esc degilse güvenecek birini bulmuş yataga atmış oldu bittiyede getireceğini sanmam erkeklerde geneli ihtiyac gidermek için hoşlanmasalarda yapıyorlar bu yüzden oldu bittiye getirir
Öyle birisi ile sanal da olsa bir daha yapmam hatta bir arkadaşım vardı sadece benimle cinsellik için sohbet ederdi kendi isteğim geldiği zaman o kadar güzel davranırdı ki elde etmek için onunla tamam ama boşaldıktan sonra yüzüme bile bakmaz da tabii daha sonra kendisini söyledim Bir daha bana yazma dedim
İşi bilen biri bu işi oldu bittiye getirmez. Getiren salaktır. Bir zevki 1 dk mı 1 saat mi aynı şekilde yaşamak ister insan. Kadında erkekde olsa uzatmıyor kısa kesiyorsa cinsellikten bişey anlamıyodur