Ailem ve onun ailesi çok dindar. Bu zamana kadar elime erkek eli bile değmedi çünkü günah. Eşimle de görücü usulü evlendik. Ve düğün gününe kadar neredeyse 3-4 kere buluşmuşuzdur o zamanda da yanımızda hep biri vardı. Neredeyse 3 ay oldu ama neredeyse 3-4 kere seviştik. Hiç yakın değiliz hiç ilgilenmiyor benimle. Çalışıyor eve gelince de ibadetlerini yapıyor kuran okuyor ama benimle iki muhabbet bile etmiyor ne yapacağım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılsizin başta düzgün bir iletişiminiz yok ki düzgün bir cinsel hayatınız olsun, aşırı dindar insanlarda çok sık görülen bir durum bu. ibadete çok kaptırdıkları zaman kendilerini gerçek hayatın ne olduğunu ve gerekliliklerini unutuyor. Sonuçta siz artık evlisiniz yani birbirinize haram değilsiniz. Normal bir evlilikte özellikle yeni evliler neredeyse her gün hatta günde 2-3 kere sevişirler. Eşiniz sizi muhattap almıyor ilgilenmiyor ise bir an önce oturup bu konuları en açık şekilde konuşmanız gerekiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Erkeklik görevini eşini de memdun etmesi gerek şimdi dindar birine laf söylemek de bize yakışmaz ibadetlerimizi yerine getiriyoruz getirenide eleştirmek iyi olmaz sen onun eşisin acıkca konuş diyecegim ama şimdi sana zevk sefa bu dünya için nevsimize hakim olalım der hocalık taslar hani ne bilim ne olursan ol eşin sonuçta ilgisizlik de eşe azap verir günde 5 kere isteyene yok ayda beş kere yapana var bu nasıl düzen
10 Yorumla
Ona kadınını mutlu etmek ve ona yakın durmakta bir nevi ibadettir demen gerek. Körü körüne geçmez hayat biraz heyecan katman gerek inşallah değişken bir yapısı vardır :/ yoksa dövsen, öldürsen zor. Biraz zaman geçsin yoldan çıkar onu biraz. Şimdilik yoldan çıkarmaya çalışsan daha tanımıyorsun ters tepebilir.
00 Yorumla
evlenmeden önce doğru düzgün flirt etmez doğru düzgün bir şeyler yaşamazsan, böyle görücü usulü evlenip bahtına ne çıkarsa ona bakarsın. yapacağın bir şey yok ilgilenmiyorsa boşanıp tekrar şansını dene sürpriz yumurta gibi
09 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü İslam'da günah. Bir kadın ve başka bir adamla aynı odada bulunmak bile günah. Bosanamam çünkü günah
Soran+1 yılDinimizde günah
Soran+1 yılNasıl günah değil. Elbette günah
Soran+1 yılEvet yazdığıma pişman oldum. umarim affeder
- +1 yıl
Bosanmakk gunahh degil uyduuroo durma sende trolmuusn nesinn
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
87Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEve gelince konuşmanı öneririm.
Dini yönden araştır bul videolar var bende senin gibi bir evlilik yaşadım baktım adam değişmiyor gencim güzelim karşıma aldım boşanıyoruz dedim adama dedim cinsellik yok aramızda böyle evlilik olmaz dedim.
Ama siz boşanmadan bir durumu kurtarmaya bak ilk tamam mı.
Videoları izlet ona bilmeyerekte olsa günaha giriyor haberi olsun. Eşiyle ilgilenmesi gerektiğini bilmeli.
Dine bakış açısı cok ters ola bilir. Yanlış düşünüyor ola bilir. Bir tarikata mensup mu?54 Yorumla
Soran+1 yılşu an boşandın mi? Boşandıktan sonra evlendin mi
Cevap sahibi+1 yılEvlendim sonra tam tersi cinseliğe aşırı düşkün biri ile evlenmiş oldum oda hayattan bezdiriyor insanı biliyormusun. Allah yardımcın olsun. Yalnız benim ilk evliliğimde sıfır cinselik vardı sıfır sıfır yani. Oda cok zordu.
Soran+1 yılHangisi daha iyi sence? Düşkün olması daha mı iyi? Haftada kaç kez yapıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılYok senin sorucağın soru ve merak etmen gereken bu değil. Senin kendine sorucağın soru bu adamı seviyormusun bu adamla bu sorunu aşmak istiyormusun aşamazsan boşanmayı nasıl hal ediceksin ailen sana destek çıkar mı falan. Sen oturup bunları düşün. Sonrası zaten gelişir.
+1 yılEşin iyi biri.. sorunlarını burada paylaşıp sapıkça fikirler alman seni bizacağından ya da beyninde olumsuz etkiler bırakacağından bu siteden kimseyle seks hayatı konusunda fikir alışverişi yapma özellikle erkek kisilerle.. kocanla konuş bu konuyu.. madem böyle bir adamla evlendin kocanın yürüdüğü yoldan yürü.. libido konusuna gelince düşük falan değildir ibadet ile meşgul kişiler kafası orada olduğu için dürtülerini köreltmiş kişilerdir onlar da bizim gibi takılsa hergün isterler.. buradan kimse eşini kötülemesin.. ya da gelip burada fantezi kovalama söylediklerin ne kadar doğru orası da tartışılır..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılyatak hayatını boşver de seninle ilgilenip konuşmaması çok saçma hiç çekilmezz bir durumm insan sevdiğiyle vakit geçirir beraber aktiviteler yaparlar dertleşirlerr diğer türlüsü fazlasıyla monotonlaştırır ilişkiyii
71 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Karı kocanın cinsellik yaşamasının nesi günah. Kocana Bakara suresi 223. Ayetten bahset " Kadınlarınız, tarlalarınızdır. Tarlalarınıza dilediğiniz gibi girin ve kendiniz için de önceden hazırlıkta bulunun. Allah'tan sakının ve bilin ki ona ulaşacaksınız. Müjdele inananları " Asıl şu anki davranışı günah...
02 Yorumla
Soran+1 yılBen tarla miyim
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnladim da nasil birisiya dininin gereyi de esiylede cinsel manada ilgilenmek onu mutlu etmek ve erkek olsun kadin olsun cinsel manada mutlu olmalariki baska yani gozleri baska disarida kimselere bakmamalari
Senin tek yapacagin enisteye azdirici icirmen07 Yorumla
Soran+1 yılGünah
- +1 yıl
Nedenmis canim arkadasim dogal seyleride var ve onlarida yaratan ALLAH himdir ve
Sen biryerin agridiginda ilac iciyorsun ilacin formulunu Bulan insandir insanada akli fikri veren ve caresini bulmasi icin ALLAH yardimiyla yapiyor buda boyle boyle ilaclarida yaptiranlarin sebebi vardir ve sen mecburluktan yapiyorsun ornek hadi sen dayanamadin esini aldatin olurya demeki oluyorki Islam evlikte eslerin birbirini mutlu etsin diyor yani kacamak yapmamak icin biran once tekbirini almalisin
Soran+1 yılEşimi aldatmam asla günah
- +1 yıl
Canim arkadasim oyle demek istemedim Islam diyorki alma olmasi icin eslerinin cinsel anlamda birbirlerini mutlu etmeleri mecburdur
Ama bende diyirumki enerji yani eniste yi azdirici urunleri haberi olmadan kulandir
Soran+1 yılHaberi olmadan birşey yapamam çünkü günah. Haber versem istemez
- +1 yıl
Tm arkadasim baska nasil sana yardimci olabilirim
- +1 yıl
Sen yinede benim fikrimi iyi dusun gunah birseferde isle onemli olan derdinize care bulmus olursun ve sen ve esin cok mutlu olacak ve devamli isteyeceksiniz
+1 yılÇok saçma. Yazık. İleriki zamanlarda düzelir birbirinize alışınca. Şu an yabancı gibisiniz. Birbirinizi tanıyın, konuşun, yeri gelince arkadaş yeri gelince dost olun. Sonrası zaten gelir
70 YorumlaGörücü usulü bile olsa birbirinizi tanımanız bir süre vakit geçirmeniz ve planlar yapmak zorundasınız yoksa evlenilmez ayrıca ne kadar dindar olursaniz olun din kimseye iletişim kurmayın demiyor evleneceksin o adamla o yüzden bolca vakit geçirmeniz gerek bizim dinimiz hoşgörü dini yasaklar dini değil
00 Yorumla
+1 yılBöyle insanlar aşırı saçma geliyor bana. Evlenip her gün sevişmeyeceksem niye evleniyim aw
Bence kocanla konuş. Evlilik fantezilerle renklenebilir ancak. Kendini öteki dünyaya hazırlamak için bu dünyadan bağını koparması saçma.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo da hiç kadın görmediği için utanıyor veya ne yapacağını bilmiyor. Sen ona yakınlaşmayı dene gel beraber film izleyelim falan de yanına otur elleş falan deneyebilecegin her şeyi dene hala ayniysa hödüktür geçmiş olsun evlenmeden önce düsüncektin zorluyolarsa da bi iş bulup defolup giderdin daha muhattap olmazdın ailenle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. eşinde sıkıntı var doktora gitmeye ikna et
Burda bir çoğumuz görücü usulu evlendik ve ayrıca dindar olmak seksten uzak olmak anlamına gelmiyor demekki senin eşin isteksiz evliliğin ilk aylarında günde 3 defa yaptığımız oluyordu inan kocanda ya da sende sorun var00 YorumlaDemekki aranızda bi çekim yok sıkıntı büyük içinizde birbirinize karşı istekte yok demekki. senin durum vahim harbiden böyle çokda fazla gitmez bu iş biyerde patlak verir. madem ilişkiye girmeyecekmiş ne halt etmeye evlenmiş. Evlenmedende ibadetini yapar kuran ını okurdu zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz günaha girmeyerek seks yapmak için evlenmişsiniz
96 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSenin şu an kocanla özelini anlatmanda günah biliyorsun demi
Soran+1 yılEvet basım taş yagcak
- +1 yıl
😊😆
Cevap sahibi+1 yılHayır evlilik amaçları en baştan buymuş ama çakılmış garibim
+1 yılal karşına konuş. iletişim yok diyorsun. bunu ona söyle. baktın değişeceği yok. bir ömür böyle geçer mi karar ver.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılBoyle bir kocanın olması sana seksten daha çok zevk vermeli bence kiymetinizi bilin birbirinizin zamanlada duzelir inşallah
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Ne yapacağın şimdiden çok belli.
Ayrılmak yerine alternatife odaklanacaksın.
Eleştirmek için söylemiyorum bunu.
Şu an buna hazırlıyorsun zihnen kendini.00 Yorumla
+1 yılÇok garip bir durum, o senin eşin, seninle seks yapmayacak ta ne yapacak,, anladığım kadarıyla ilişkiye girdiğiniz o 3-4 sekstende sen hiç zevk almadın?
00 Yorumla
+1 yılÖyle ananın babanın bulduğu biriyle evlenirsen böyle olur her şeye günah diye diye hayatınızı mahvediyosunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra neden evlenmeden cinsellik yaşıyorsunuz diye soranlar oluyor al sana öküz
61 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏🌸
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle zırt pırt seks yapılır mı günaaah.
Çocuk yapmaktan yapmaya sadece.
3 çocuk mu yapacaksın, o zaman sadece 3 kere seks yapacaksın. Gerisi günaaaahh.33 Yorumla- +1 yıl
Dnwşqöaşqöqşqöqçqöaçaça cok güldüm buna
Cevap sahibi+1 yıl@Valeriaaaaaaa 😊😊👍👍
ya direk kollarına atlayacaksın ya da burada soru sorduğun gibi herşeyi onada anlatacaksın. sonuçta evlisiniz günah değil ayıp değil neden böyle davranıyorsun diye sordun mu hiç eşine?
08 Yorumla
Soran+1 yılFazla yaklaşmamiz doğru değil dedi
Soran+1 yılNe problemi olucak
Soran+1 yılGünah diye yapmio
- +1 yıl
Evlenmsiisn ne gunahii senii kekliyorr o seni sevmiyoo ya da begenkiyorr baskidan evlendii aileisinistedii kendii hayatinii mahvettin
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 3-4 kere yaptıgında tadını aldıysan nasıl anlamıyor kocan senin bundan zevk aldıgın ve yapması gerektigini onun nasıl canı cekmiyor sende mi kapalısn?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer uygun bir dille bunu eşine iletirsen sorunu çözebilirsiniz diye düşünüyorum aslında dinimizce eşinin yaptığı doğru fakat seni de ihmal etmemeli eşine sahip çık sakın burda mal mal sana sarkan abazalık yapan boş cevap verenlere kanma
00 YorumlaEe kuran okuyor sonuçta o da önemli ama benim sorum birliktelik te zevk almadınız mı
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ya sevgili bulacaksın ya da boşanacaksın. Başka çaren yok. Bu adamla ömür asla geçmez. Yaşlarınız kaç.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna bakarsan seni ihmal etmesi de günah. istekli olduğunu belli et geri çevirmez zaar
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Konuşmayı denedin mi?
Al karşına konuş ve hislerini, arzularını açıkla00 Yorumla
+1 yılnasıl hiç yok niye olmasın olur da neyese buradan sormam merak ettim ama seni
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun bacım eşini baştan çıkaracak taktikleri öğrenmelisin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılTrolünde icine ettiniz erkegin anotomısınde sizin anlattığıniz yoktur
00 Yorumla
+1 yılDenemeden pantolon bile almıyoruz, evliliğe nasıl girdin
00 Yorumla
+1 yılSaçmalıyor tamam ibadetini falan yapsında sende kadınsın 🌸 sin koklaması gerekir seni
00 Yorumla
+1 yılMast yapmaya devam 🙂 ya da yediginr ictigine viegra ez koy
00 Yorumla
+1 yılsıkılacaksın bunalacaksın ya da kafanı dağıtacaksın
013 Yorumla
Soran+1 yılNapabilirim
- +1 yıl
yani ilgisini çekmeye calış bence
Soran+1 yılDua okuyorum her gece. Allah'ım kabul etmiyor
- +1 yıl
peki dua okumayı bırakıp bişiler yapmaya ne derisn? ilgisini çekmek için sen onun karısısın ve sana günah yok
Soran+1 yılAllah'a dua etmek daha hayırlı
- +1 yıl
hayrını şerini bilmem ama eğer sen bişiler yapmaz isen kocanın gözü dışarıya kayacak
Soran+1 yılHayır gözü kaymaz çünkü günah
- +1 yıl
bak günah ile reel arasında bir bağlantı yok günah olmasına rağmen insanlar bunları yapabiliyor
Soran+1 yılOnlar Müslüman değil
- +1 yıl
bunun kararını sen veremezsin müslümanlık dinine göre bunu söylemen bile günah
- +1 yıl
“Hiç kimse, başka bir kişiye fasık (yoldan çıkmış sapmış) diye söz atamaz, kafir diyemez. Eğer fasık dediği kimse fasık, kafir dediği kimse de kafir değilse, bu sıfatlar muhakkak onları söyleyen kimseye döner.” (Buhari, Edeb,44)
- +1 yıl
E boyle dusunmekten daha buyuk gunah varmidir peki
- +1 yıl
@Cekicicılgın06 hangisi gibi?
+1 yılyüz verene kadar yavşa :D vermiyorsa daha çok yavşa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Etkile seksi giyin felan.. cekinme konus..
Kendini bastirarak biomur gecmez00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık kafana sırf seks için evlenecek kadar acizcisiniz yarın bir gün de haberlere çıkarsın
016 Yorumla
Soran+1 yılSeks için evlendim demedim ki tövbe estağfurullah
Cevap sahibi+1 yılne için evlendin o zaman ? bir insan neden görücü usulu evlenir tanımadan etmeden? Dinci ailenizden belli işte evlenmezse gider zina yapar hemen evlendirelim kocasıyla yatsın diye evlendirmişler sizi
Soran+1 yılAma dinde evlenmek gerekiyor evlebmezsek günahmis
Cevap sahibi+1 yılAraştırmıyorsun kendin bile bilmiyorsun neye inandığını günahmış diyorsun
Soran+1 yılAsıl sen bilmiyorsun. Allah emretmiş evlenin diye
Cevap sahibi+1 yılAğlama o zaman burada millete
Cevap sahibi+1 yılo kocanla olduğun sürece asla zevk alamayacaksın gerçek seksi tadamayacaksın orgazm olamayacaksın
Soran+1 yılTövbe estağfurullah. Cinsel ilişkide erkeklerin mutlu olması daha önemlidir. Kadınlar azmaz
Cevap sahibi+1 yılNe alaka cinsel ilişki sadece erkekler için mi var cahil
Soran+1 yılEvet dinimizde öyle
Cevap sahibi+1 yılSenin kocan ben olacaktım her gün seninle yapar seni z. evkten 4 köşe derdim
Soran+1 yılTövbe estağfurullah
Cevap sahibi+1 yılEvet kocan işi bilmiyor ben olsaydım burada soru açma gereği duymazdın
Cevap sahibi+1 yılHerşeye tövbe haram diyorsun senin kafanı yıkamışlar
- +1 yıl
Kizin kafa gitmiss ya da troll soruu
Cevap sahibi+1 yıl@Mavibeyaz12 gitmemiş yıkanmış örümcekleşmiş
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜremek dışında fazla sululuğa gerek yok. 15 kere yapsanız 10 kere de hamile kalsan yeter işte
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılzor bir hayat seni bekliyor bencil ve öküz bir kocan var farklı versiyonunu ben yaşıyorum derteşmek istersen dinlerim seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinen sana çok vakit ayırması gerekir aslında. Eşi memnun etmek büyük sevaptır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ona evli olduğunu ve seni de ihmal etmemesi gerektiğini söyle.
00 YorumlaAl karşına konuş üzüldüğün noktaları anlat farkında değildir günaha giriyor dindar birisi böyle yapmaz çünkü
10 Yorumla
+1 yılibadetını yapsında eşinide ihmal etmesin isteksız bie eşe denk gelmışşın galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok dinci
- +1 yıl
dinci olsun ama seni ihmal etmesın isteksızmı bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kötü cinsellik felan da yok ilgi istiyorsun o da yok
00 Yorumla
+1 yılO tam odunmuş ya😅Herşeyin yeri ayrıdır, kadınınlada ilgilenip mutlu etmek önemlidir..
00 Yorumla
+1 yılYapmış anlama ama inandırıcı değilsin sanırım ben olsam seni boş birakmam
00 Yorumla
+1 yılVe bu durum seni bayaga kötü etkiliyor psikolojik olarak degil mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ev de giyimin nasıl peki
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok artık ya içeceğine azdirici kat sende cilve yap yatakta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDini yönden gir sende eşini ihmal etmenin günah olduğunu söyle
00 Yorumlakocanı al karşına konuş guzelce
05 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum. Yine günah dedi. İbadet daha önemliymis
Soran+1 yılGünaha girmemek icin
Bu yaptığı da günah anlat ona
10 Yorumla
+1 yılDuş başlığıyla ilişkiyi ilerlet, günah değilse.
10 Yorumlaerkek değil mi senin evlendiğin
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevmediğiniz Bir insanı nasıl evrene biliyorsunuz ki
13 Yorumla- +1 yıl
Böyle insanlar hala var mı gerçekten ya seks olmadan evlilik mi olur
Cevap sahibi+1 yıl@TuğraAkıncı vallahi
- +1 yıl
Zaten resmen asker arkadaşı gibi olmuşlar baksana
+1 yılÇocuk istemiyor demek ki
13 Yorumla- +1 yıl
Neden ihtiyaç?
+1 yılGörücü usulü ne mk şaka mı? Öyle koca mı olur
00 YorumlaKendisine anlattın mı durumu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Siz kac yasindasiniz partneriniz kac yasinda
00 YorumlaDeğiştir kocayı hiç bekleme
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum biraz kadınlığı ı kullansan belki olr
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Görücü usulü tanışıp evlendik resmen yatak hayatımız hiç yok ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler