Çok beğendiğim bir çocuk var henüz tanışma evresindeyiz çokta yakışıklı uzun boylu güçlü giyimi harika bir tip.
Buluşunca bana bakınca hatta geçen gün beni önüne aldı ayakta iken fotoğraf çekti o an ıslanmaya başladım çok etkilendim resmen. Onun önünde kollarının arasında olmak çok iyi hissettirdi beni. Hiç çıkmak istemedim ama poz bitti sonra normale döndük. Ve ben o an bayağı bayağı ıslanmışim. Bu kadari fazla değil mi sizce de ya?
Buluşunca bana bakınca hatta geçen gün beni önüne aldı ayakta iken fotoğraf çekti o an ıslanmaya başladım çok etkilendim resmen. Onun önünde kollarının arasında olmak çok iyi hissettirdi beni. Hiç çıkmak istemedim ama poz bitti sonra normale döndük. Ve ben o an bayağı bayağı ıslanmışim. Bu kadari fazla değil mi sizce de ya?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yooo azginlik bu normal birsey ayni biim yaarrr in kalkmasi kazik gibi olmasi gibi normal birsey cunku canin sssslmek istiyor
Değil tabiki,, kadınlarda birini arzular , ister ve bu durumda en belirgin tepkidir fizyolojik olarak ıslanmak
Hanımefendi fena yokluk çekiyorsunuz sanırım ndjjdkdjdjdj
yoo çok hoş birisi ondandır
Hayır yokluk o. Birinin sadece fiziğine düşüyorsanız o fizikte birilerine ilk kez denk geldiğiniz içindir. Bu da yokluk işte
kolay beğenmem tipim çok az
Daha kaç yaşındasınızda kolay beğenmem diyorsunuz? Bizde o yaşlarda o kafadaydık. Yokluk o. Ne zaman alternatif arttı. Yani öyle güzeller arasında alternatif arttı. O şeyler o zaman bitti. Şimdi güzellikten ondan bundan çok insanların davranışları karakterleri daha çok hoşuma gidiyor. Bende 5 senedir ağırlık çalışan birisiyim. Senin gibi abazanlar çok çıkıyor karşıma. Nasıl yokluktaysalar bakkal rüstemi kıvanç tatlıtuğ gibi görüyorlar. Kıza selam veriyorum. Utançtan gözlerime bakamıyor falan. Tr deki çoğu kız üst ligde erkek yokluğu çekiyor. Bunu da kabullenmek istemiyorlar
Çok çabuk ıslanman normal çünkü artık sende cinsel ilişkiye girmek istiyorsun bu arada bakire misin acaba 🤔 ?
ben hanimda cok gec islaniyorum ama baldzm da direk cesme gibi oluyorum.
Gayet normal ama umarım uyumunuz da iyi olur...
Çok pas vermiyor
sen de verme
Sert yapıyorum bende
Sular boşamı gitti yani
hep boşa gidiyor
Off ya yazık. içmek isterdim
o içse keşke
İçirttir
olmaz
Neden
olmaz işte
dene bakalım olacakmı
Onu cok arzuluyorsan normaldir islanman
Belli ki seni baya tahrik ediyor
Sana değmesini beklediğin bir şey mi vardı
hayır o kadar yakın temas olmadı
Peki seks deneyimin oldumu
hayır
Desene sen yanıyorsuun
Normalsin. Adam seni etkiliyor.
Görünüşü sesi beni tutuklu yapıyor adeta
Islaķlık normal... Adamın sana tavırları yaklaşımı olumluysa sonunuz iyi olur. ıslak vajinaya girişine de izin vermelisin ama. hakkı bu.👍
isterdim
Madem o kadar isteklisin peşini bırakma. Onu düşünerek masturbasyon yapıyor musun peki?
evet
Sen tutkulu aşıksın. Yaşlarınız kaç.
Çok istiyorsun, etkilenmen normal…
Azmışsın, senin evlenme zamanın gelmiş :))
olabilir
Azmışsın sen kanka
yakışıklı çok
Bana da geçen benzer bişi oldu normal bunlar
Normal
demi
Evet her insan öyledir kimisi belli eder kimisi belli etmez ama
Ozman ates yansin mi
vermen lazım
Azmıssın
Normal hanımefendi
Yaş kaç senin