Sekste şehvet ve şefkat birbirini tamamlar mı, yoksa sadece biri mi olmalı? Şefkat başladıkça şehvet biter mi, yoksa şehvet ve şefkat harika bir ikili mi?
Sekste şehvet ve şefkat birbirini tamamlar mı, yoksa sadece biri mi olmalı?
Şehvet ile şefkat ayrı şeyler hatta zıt.. şehvetli bir erkek mesela gâvur gibi girer çıkar şefkatli kişi yavaş yavaş nazik olur. Şehvetli kişi kinle nefretle siker şefkatli kişi yumuşak yumuşak pamuk gibi 😂😂😂😂 @Bey-xdx doğru muyum?
Bazılarının seks anlayışı kavgadan farksız. Ben bu durumu sadece şöyle açıklarım. Her iki taraf uyun içerisinde isteyerek yapıyorsa sexsin dışında ya da ötesinde birşeyler arayışıdır bu, ayrıca normal bir birleşmeden zevk almıyorlar diye düşünürüm. seks şefkatle bir bütün olmalıdır. Partnerinizin en ince ayrıntılarına kadar küçük dokunuşlar ve ara ara dilinizin ucuyla değer değmez ufacık ufacık ıslaklıklar bırakarak akupunktur etkisi vererek. Acısız bir şekilde işin içerisine şefkat katarak ön sevişmeden sonra ilk başta hafiften yumuşak girişlerle kıvamını bulup srxin doruklarını yaşamalısınız.
Aynı anda ikisini birlikte yaşamak partnerleri zorlayacaktır. Ama yoğun bir şehvetin ardından yaşanan şefkatli anlar tadına doyum olmayan duygular yaşatır. Örneğin bir kavganın, tartışmanın şehvetli bir sekse dönüşmesi sonrasında sarılarak uyumak kavganın tüm izlerini silecektir.
Selam Şehvet ve şehvet tutku haz bunlar şart sekste duygu olmasının zorunlu olduğunu düşünen tarafım çünkü duygusuz yapılan cinsel ilişki açıkçası hem pek doğru bulmuyorum hem de yani iki tarafında aman aman bir zevk alacağını zannetmiyorum çünkü duygu yok ortada bir şey yok amaç sadece boşalmak ki bunu hayvanlarda yapıyor zaten o zaman biz insanlar olarak hayvanlarda ne farkımız kalıyor. #perso
Kadınin ruhuna dokunulursa, değer verildiğini hissederse, kıymet gördüğünü anlarsa, kadınlık duygusunu dibine kadar erkek hissettirirse o zaman şehvete gelir..
Bence tamamlıyıcıdır. ama başında ama sonunda ihtiyaç duyduğum şeydir şevkat. şevkat olmadan seks yalın kalır bana göre. şehvet şevkat=sex diyenlerdenim...
Cinsellik içgüdüseldir. İçgüdü hayvani bir özelliktir. Bu yüzden zevk alınan bş seks için şehvet önemli. Şefkat duygusal doyumdur. Sehvetli bir seksin ardından şefkatli davranmak harika olabilir.
Bence şehvet varsa şefkat olmayabilir bu genelde sevgi duyulmayan sadece arzulanan bir partner ile yapılan sekste olur ama şefkat varsa şevhette olur bu sevilen aşık olunan bir partner ile yapılan sekste olur.
İkisi olmazsa olmazdır. Zamanlama ve bu iki duyguyu kontrol etmek önemli. Gerçi erken gelen kişiler, zamanı kontrol edemiyorsa bu ikisinin kontrolunu hiç sağlayamaz ama neyse:)
Şefkatin, sevişmenin son aşamasında olmasını tercih ederim.
Birbirini tamamlar bence şehvetli bir seks sonrası şefkat her kadının isteyeceği biseydir düşünsenize müthiş bir seks sonrası partnerin göğsüne yatıp uyumayı hangi kadın istemez
Sekste acıma olmaz. Kafasını duvara vura vura çat çat pat pat küt küt patlatacaksın. Saçından tuttun mu onu var ya dizine indireceksin. Bacakları titreyince yavaşlayıp squirtte bırakacaksın.