İğrenç ötesi bir şey bir de utanmadan söylüyorlar ayak fetişim var diye leşler resmen🤢🤢🤢🤢🤢
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNeden böyle olduğunu düşünüyorsun peki? Her insan farklı zevklere sahip olabilir!! Doğrudan sacma sapan yanından geçenlere boşalacak olanlar vs gibi yorumlar yapılmış,, erkeklere aciz gözüyle bakmak, ancak zavallilarin işidir,, seks iki kişiliktir, hem kadınların hem erkeklerin ihtiyacıdır,, sizin istekleriniz olmuyor mu?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAyak yine iyi bu kulaklar koltuk altı fetişi duydu ama normal insan sevdiği kişiyi benimser vücudunun her noktasını öper yalar tiksinmez yani o çekim bunu yaptırır iğrenmezsin ama böyle uzaktan duyunca bir tiksinlik geliyo anlamadım niye😅😁
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyosun diye her yerini öpüp yalamazsın iğrenç
- +1 yıl
Tatlı gelir merak etme o an alacağın zevke bakarsın öyle olur yani ya da hala öyle düşünüyosan olgunlaşman lazım.. seks sadece gir çık değil bir olmak zevk slırken vermektir
Soran+1 yılYa sus ayak öpmek ne Çok kötüsün zevk mi alınır bundan
Ergen yaş erkeklerin cinselliği keşfedecek yer bulamaması sonucu çıplak olan yerin ayaklara odaklanması ve bunu vajinayla kalçayla bir tutması durumu ve estetik gelmesi adına verilen durum
04 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda birinin b*k fetişi varmış buna diyeceğin bir şey var mı peki ksnxlsnxkwnkx
Soran+1 yılYok senin dediğine bir şey demedim güzel bir cevaptı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
+1 yılYanından kız geçse ayakta orgazm olacak adamlar var şu hayatta yazık dllfşeğs
31 Yorumla
Soran+1 yılAcınacak haldeler yeminle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin gibi tiksiniyordum. Ama bir bey var ayaklarımı öpmesini isterim yani neden böyle oldu bilmiyorum
614 Yorumla
Soran+1 yılÖğkkkkkkkklkklk
Cevap sahibi+1 yılBüyük konuşma kıııızz
- +1 yıl
Ayakların bakımlı mı ki
Cevap sahibi+1 yıl@Meraklıpanda01 evet
- +1 yıl
Hadi ya ne güzel şanslı kişi kim acaba
Cevap sahibi+1 yıl@Meraklıpanda01 bir bey işte
- +1 yıl
O kişinin yerinde olmak isterdim düşündüm de
Cevap sahibi+1 yıl@Meraklıpanda01 aşk olmayınca olmaz. Aşık olduğum için istiyorum yoksa istemezdim
- +1 yıl
Sustun
- +1 yıl
Birşey sormak istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Meraklıpanda01 dinliyorum
- +1 yıl
Buraya yazmasam herşeyi siliyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@Meraklıpanda01 özelden konuşmayı tercih etmiyorum iyi günler
- +1 yıl
Çok kısaydı
Dünya ca çok normal bu ayak fetişi doğuştan geliyor kötü birşey olsaydı kanunu olur du sapikça bilinir di bilmediğin şeyleri yargılayıp tanhakliymiş gibi davranma asıl sen leş sin cahil olduğun içinmi bu kadar düştün bilip bilmeden konuşma kazık kadar olmuş sun kendine gel
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçte normal dğeil i ğ renç bir şey hala sen kendine gel🤢
pislikler jartiyer çorap olur en son boşalırken iki ayak arası gider gelirsin tamam ama o yalamalar felan ne ya
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin dediklerinde i ğrenç bu arada
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAbartıyorsun, öpüşürken tiksinmiyorsun, oral seksde sorun yok ama ayak öğk?
Bakımlı ve temiz insanda sorun teşkil etmez00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyakları çirkin ve kötü, bakımsız olan her kızın söylediği klasik bir laf.
05 Yorumla
Soran+1 yılAyak fetişi olup bunun i ğrenç ötesi bir şey olduğunu kabul edemeyen erkeklerin söylediği klasik bir laf. Ayak zaten kötü
ve çirkin herhangi bir estetikliği yok ayak fetişi olan ağır i ğrençtir. Erkeklerde iğrenç buldu ayrıca kızlıkla alakası ne? Ayak fetişi berbat ötesi bir şey bunun kızla erkekle alakası yok🤢🤢🤢
Cevap sahibi+1 yılSen ayaklara değilde toynaklara sahipsen biz ne yapalım? Hem sanane kimin neyden hoşlanıp hoşlanmadığından. Sen sevmiyorsan yaşama bunu. Ama laf edemezsin. At gözlüklü Tr kızı.
Soran+1 yılGENEL OLARAK AYAKTAN BAHSEDİYORUM. GENEL OLARAK AYAK FETİŞİNİN İ ĞRENÇ OLDUĞUNDAN BAHSEDİYORUM daha yok ayağın şöyledir böyledir diyor ya anlaması da yok pis ayak fetişli 🤢🤢 ben yaşamıyorum zaten yaşayanların i ğrenç olduğundan bahsediyorum. Tr kızı diyor bir de İDMAŞNXKWMXLWNCL türkiye kızı değilim türk kızıyım ayrıca
Cevap sahibi+1 yılLaf edemezsin, milletin fantezisinden sanane diyorum hala konuşuyor ya. Anlaması kimin gıt çok belli.
Soran+1 yılYo gayette ederim saygı duyulacak bir şey değil berbat bir fetiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyak iğrenç ya. Ben çıplak kadın ayağına bile bakamıyorum, millet öğğğ ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin zevki kendine
45 Yorumla
Soran+1 yılBöylr zevk olamazzz
Cevap sahibi+1 yılNe dar görüşlüsün beee sana iğrenç gelen şey onlara iğrenç gelmiyo işte herkes fabrikadan çıkma aynı hislere sahip değil
- +1 yıl
Senin de var mı farklı zevklerin
Cevap sahibi+1 yıl@Meraklıpanda01 var
- +1 yıl
Merak ettim ama kendine saklıyorsan sorun değil😊
+1 yılYa kadın uzvu olsunda işte abazalık başa bela 🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda birinin b*k fetişi varmış abazalığın ötesine geçenler var slxnwlnxosmxlw
Soran+1 yılGitsin kanalizasyonda yüzsün SKXNALMXKWNXLANCKS kç
- +1 yıl
Aklıma direk ora geldi
Bence de ayak fetişi iğrenç bir şey
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılterlemis pis kokulu ayakları kim severki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo yine iyi benim boq fetisim var kizlarda.
010 Yorumla
Soran+1 yılBeyninin içinde de beyin yerine b*k var herhalde aşırı Çok kötüsün. İnsanın biraz kendine saygısı olur fetişe bak ya leşsin leşş
Cevap sahibi+1 yılniye küfür ve hakaret ediyosun`?
Soran+1 yılB*k fetişi olacak kadar kendisine saygısı olmayan birinin alınacağını düşünmedim özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılumarim bir gün seni ve anani sac saca bas basa duvardan duvara vura vura becerirm :)
Soran+1 yılKDNDLSNXLSNCKDNLANXL kendi anandan başla b*k fetişli sksnxlwnxıwnxlwnc
Cevap sahibi+1 yılniye ya duvardan duvara vurdukca alttan siscarsin bende boqun zevkine gelirim daha sert dikerim :D
Soran+1 yılDaha i ğrençliğinin üzerine utanmadan konuşmaya devam etmen 🤢🤢🤢🤢🤢
Cevap sahibi+1 yılama arkadan dikersem nasil siscan? :(
Soran+1 yılÇevir kendini s*k m*la bak. B*k kafalı yazıp durma artık. Biri ağzına s. çayım dese lütfen diyecek biriyle daha fazla muhattap olmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılhyr ya sadece baldizda bide cok seksisen fizigin baldiz gibi kusursuzsa sende yoksa kimsede degil :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılKim Taehyung'un bile var knk
03 Yorumla
Soran+1 yılO da iğrenç zaten. Bir insan niye weverse'te ayağını paylaşıp durur ya
Cevap sahibi+1 yılBildiğim kadarıyla manikürlü el ve ayaklara fetişi vat
Soran+1 yılEl benimde hoşuma gidiyor görünüm açısından ama ayak ne yaa
+1 yılgerçekten leşler
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki senin olsun diyorlar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAha bir ayak fetişçisi daha
Cevap sahibi+1 yılHayır değilim. Ama milletin zevki sana bulaşmadığı sürece sana sorun olmamalı
+1 yılÇok saçma bir fetiş
00 Yorumla
+1 yılBize gore igrenc degil allah allah
00 Yorumla
+1 yılLeşşşşşş 😷
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet leş. Aşağıya bak b*k fetişi bile olan var🤢
- +1 yıl
Bakmadım bakmakta istemiyorum kendi pisliklerindr boğulsunlar 😅
+1 yılIyyyyyy
00 Yorumlafantezilere bir şey diyemem :)
00 Yorumla
+1 yılBende anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGarip evet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi