Arkadaşlar sanırım erkek arkadaşımda sertleşme sorunu var. Yani boyutu falan çok güzel ama biraz yumuşak kalıyor, boşalmaya yakın sertleşiyo nasıl çözücez bu durumu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTam ereksiyon olamıyorum işte. O an penisin sıkı, dimdik ve sertleşmiş olması gerekir. Ereksiyon olamaması yeteri daha uyarılmaması demektir. Bunun fiziksel birtakım nedenleri yoksa altında psikolojik/birleşme kalitesi gibi nedenler aranmalıdır bana göre.
010 Yorumla- +1 yıl
*olamıyor
Soran+1 yılBaşka sevgililerimde böyle bi sorun yoktu, uyarılıypr ama uyarıldığı zamanda boşalma oluyor bunda
- +1 yıl
Tam sertleştiği an boşalıyor öyle mi?
Soran+1 yılYani sertleşiyor hiddediyosun ama sonra tekrar yumuşıyo bir iki böyle
Bi süre sonra tekrar sertleşincr de boşalıyo- +1 yıl
Öyle zevk aliyor musun ki? Benim inmek bilmiyor, tabiri caizse odun gibi duruyor. Bazen ansızın aklıma gelince işyerinde falan çok da belirgin oluyor pantolon üzerinden... Olması gereken bu yani.
Soran+1 yılYani bilmiyorum daha tam birleşme olmadı
Ama sertleşmezse hissedilmez ki zaten
Heralde çok heyecan falan yaptı ondandır umarım
Soran+1 yılYani medela onunda belirgin oluyor oantolondan falan ama nebiliyim bi tjhaf oldu elleyince 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ben de öyle oluyorum ama okşanmasını ve avuçlanmasını seviyorum pantolondan. 😅
Soran+1 yılE onu herkes sever 🤣
- +1 yıl
Fermuarı açtırmaya kadar ilerlettirim. 😛
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Korku, utanma, kızgınlık, heyecanlanma, stres gibi kişisel nedenlerde erkeklerde sertleşme sorununa yol açabilmektedir. Erkeklerde sertleşme sorununun nedeni psikolojik olabildiği gibi fiziksel bir durum da olabilir. sertlestirici jel ve haplar var idare eder deneyin sorunu cozene kadar
06 Yorumla
Soran+1 yılİdare edeliöde sorun ne zaman çözülcek ki idsre edelim 🤣
Soran+1 yılOlabilir ya da çok heyecanlandı vs de olabilir bakalım dneeye deneye görcez
Soran+1 yılMuhtemelen öyle bir şey ama dur bakalım 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
+1 yıl2 tane tokat at bak nasıl şahlanıp kendine geliyor. Kimisi okşandıkça yola gelir, kimisi de tokatlandıkça😌
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok karmaşık ve zor işler bilim adamları nasıl kalktığını bile çözemedi tam 😅
08 Yorumla
Soran+1 yılYani ben çözdüm aslınds
Bundada oluyor ama tam olduğunda kısa süre sonrs boşalıyor 🤣
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor demek işte gel benimkine kova tak taşırım 🤣 penis sertken darbe alırsa kırılıyor bile o kadar sertleşir araştır netten örnekler var
Soran+1 yılYa biliyorum ne kadar sert olabileceğini 🤣sorun ne kadar olabilecrği değil kendi becerimden de şüphem yok
Cevap sahibi+1 yılEn azından yarım yamalakta olsa yarin var bizde manita yok kaldık öyle 😅 pekmez yedir işe yarar belki
Soran+1 yılBi deniycem 🤣sakinleştirip pekmezle besliycrm manitimş bakalım
Cevap sahibi+1 yılZenci gördüm geçen yolda falan de 😅 subliminal yap yer mecburen korkar bolca yesin😅
Soran+1 yılZaten öyle şeyleri sever yemede sıkıntı olacağını düşünmüyorım 🤣
Cevap sahibi+1 yılPeki umarım çözülür işin.😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılçözülmez bendede öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. biraz daha hızlanıp istekli olarak
00 Yorumla
+1 yılO sıra güzel bir oral?
00 Yorumla
+1 yılİlaçla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇakşır tozu ve bal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi