Cinsel Yaşam Sevgilinizi arzuladığınızı nasıl belli edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Ben direk belli ederdim onunla sevişmek istediğimi siz nasıl belli edersiniz? Sevgilinizi arzuladığınızı nasıl belli edersiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Mr_Mysterious34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl O bir iş yaparken arkasından sarılırım zaten kim olsa anlar 😂😂😂 1 0 Yorumla
samet49 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 60% +1 yıl Direk söylerim utanacak birşey yok. Utangaç davranmak partneri kendinden uzaklaştırmak demektir 0 0 Yorumla
ASC007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Ses tonu, dokunuş ve cinsel gerilimi artıracak sözler söylerim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilimle biz açıkça söylüyoruz birbirimizi istediğimiz zaman 3 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Himm gayet net çözüm 😉 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Bende direk belli ederim ama o samimiyet varsa aramızda 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. nefes alıs bakıstan bellı olur. 0 0 Yorumla
skadir3441 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 87% +1 yıl Elime alır kafasını başlarım sevişmeye :) 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgilim olsa direk söylerdim 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ortam müsaitse doğrudanDeğilse ima ederek 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. 0Sen ne tatlısın öyle 😂😄 0 0 Yorumla
wtfksss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl dudak ısırma lafı vs. 0 1 Yorumla wtfksss +1 yıl ısırmaları* Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çiftleşme dansı yapardım sanırım 0 1 Yorumla YavrummmBabanNereli +1 yıl 😂 Yorumla
SeksTerapisti Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. Dominant ve sert davranarak 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Öperek 3 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Temas ve sözlerle olabilir 0 0 Yorumla
Bilginbi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Bakışla yeterli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamıyorsa peki Yorumla Bilginbi +1 yıl Ufak ufak dokunarak ama dile getirmem mecbur muş gibi olunca tadı olmuyor Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Açıkça söylüyorum. 0 0 Yorumla
My_Dreams Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ona dokunarak… 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
O bir iş yaparken arkasından sarılırım zaten kim olsa anlar 😂😂😂
Direk söylerim utanacak birşey yok. Utangaç davranmak partneri kendinden uzaklaştırmak demektir
Ses tonu, dokunuş ve cinsel gerilimi artıracak sözler söylerim.
Sevgilimle biz açıkça söylüyoruz birbirimizi istediğimiz zaman
Himm gayet net çözüm 😉
Hiç sevgilim olmadı ama sanırım utanırdım belli de etmezdim
Bende direk belli ederim ama o samimiyet varsa aramızda
nefes alıs bakıstan bellı olur.
Taciz ederek ve mesaj göndererek
Elime alır kafasını başlarım sevişmeye :)
Sevgilim olsa direk söylerdim
Ortam müsaitse doğrudan
Değilse ima ederek
0Sen ne tatlısın öyle 😂😄
dudak ısırma lafı vs.
ısırmaları*
Çiftleşme dansı yapardım sanırım
😂
Dominant ve sert davranarak
domal komutu vererek.
Üstğne atlayıp altıma alırım
Öperek