Yeni evliyiz ben 25 eşim 40 yaşında kendisinin cinsel deneyimi evlenirken vardı benim yoktu. birlikte olmaya evlendikten sonra başladık o milli sporcu ve kaslı bir yapısı var çok uzun süre seç yapmak istiyor ama o kadarına ben dayanamıyorum belli bir süre sonra sürekli itekliyorum ve bu durumdan rahatsiz olduğunu belirtiyor ama refleks gibi kendime engel olamıyorum ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba
Öncelikle eşinin sporcu olmasının büyük bir faydası var seks konusun da geç boşalma sebebi biraz da bundan geliyor.
Eşinin cinsellik tecrübesi var sa eğer seni cinsel birleşmeden önce fazlasiyla ıslatmasi gerektiğini bilmeli sen onu o seni cinsel birleşmeye hazırlamalisiniz ki yaparken uzun süre sürtünme olmasin kuru olmasin canın acımasın.
Ön sevişme yapılmali heryerinizi öpüp yalamalisiniz öpüşürken birbirinizi ufaktan ısırın vajinayi direk penise sokmayın üstünde sürtün surturunurken öp em eşini kıvama getir iyice sulansin hem eşin hem sen..
Oral yapın birbirinize sen ona yaparken orali biraz uzun tut sulu sulu testisleri de yala oyna iyice kivama gelsin zateb içine sokmak için delircek onu deli edene kadar sokmasına müsade etme icindeyken de en fazla 10 15 dk dayanabilir.
Bu da gayet yeterli bir süre senin vajinal zevk alman için umarım faydalı bir bilgi olmuştur senin için.
#sevimlii🖤13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam
Eşin spor yapıyormuş şu bir gerçek ki spor yapan erkeğin bedeninde fazlası ile testesteron üretir hele birde ağırlık kaldırıyorsa var ya uçurur.🙈
Şunu demeden geçemeyeceğim aradaki yaş farkına takılmamanız gerçekten çok hoşuma gitti.
Bana eşinde sorun var gibi değilde daha çok senin isteğin biraz düşük gibi geldi.
Kendini isteklendirmek senin elinde beslenme ve uyku düzenine dikkat et kafanı boşalt hatta sende spora başla.
#perso10 Yorumla
Bu senin değil onun hatası. Önce hatasını kabul etsin. Normal bir kadın saatlerce yorulmadan ve şevki azalmadan seks yapabilir. Seni şevke ketiremiyor, ateşini yüksek tutamıyor. Yoksa bedensel olarak bakarsak seni yorması mümkün değil.
20 Yorumla
Seksten ziyade seni biraz tanırsa doyumsuzca seks yapabilirsin, haricinde kendin ile neler istediğine kalan bir durum. Mesela 15 dakika veya yarım saat sana yeter miydi bunu bir düşün ve uzun süre seksi sevmeye çalış.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
47Cevap
+1 yılKaslı olduğu için değil sporcu olduğu için enerji birikimi fazla, normal bir insandan çok daha geç bosalirlar, farklı pozisyonların her birini uzun süre devam ettirecek performansa da sahipler. Ona ayak uydurabilmen için senin de yoğun bir spora başlamanda fayda var
10 Yorumla
+1 yılSen kendini keşfetmediğinden bu işi görev olarak yapıyorsun. Biraz zaman ver kendine bunu da eşinden iste. Bana sen öğret falan de
40 Yorumla
+1 yılSeks iki kişiliktir, her iki tarafında haz alması gerekir, sen doyuma ulaştıktan sonra onuda rahatlatmalisin, ancak seni aşırı zorluyorsa o da biraz isteklerini gözden geçirmeli
10 Yorumla
+1 yılBence o seks yapmayı bilmiyor sen tecrübesizsin derdi neyde öyle yapıyor.
31 Yorumla- Cinsellik konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yıl40 yaşında adam seni güzel sikşyorsa biz ne yapabiliriz. Gelsin bizi mi miksin 😅. Buldun da bunuyorsun. Aranıza 3. Kadın alın bari. Adam da doysun sen de rahat et
10 Yorumla
+1 yıl40 yaşında kuşunun ötmesine şaşırdım. Bence tadını çıkar 5 yıl sonra pırt kalır seninkide elinde kalır
111 Yorumla- +1 yıl
Çok boş bir yorum, sağlıklı erkekler hakkında konuşurken dikkat et.
- +1 yıl
Ne oldu üstünemi alındın.
- +1 yıl
Üstüme alınmadım, neden alınayım ki, sadece tecrübesiz biri olduğunu belli ettiğin için espri olsun diye yazdım, erkek erkektir 70 inde bile kuşu öter, sadece skoru düşüşü yaşar, sen sen ol 40 ında diye kimseye sonsuz bir itimatta bulunma.
- +1 yıl
Kimbilir. Belkide bildiğim için konuşuyorumdur.
- +1 yıl
Özelden yazar mısın?
- +1 yıl
Rumuzunun hakkını veriyosun 😃😂
- +1 yıl
Rumuza takılma sadece bir şey merak ettim, o kadar.
- +1 yıl
Küfür etmicen ne malum bana? Güvenmiyorum kimseye.
- +1 yıl
Tamam öyle olsun.
- +1 yıl
Sen yinede küfür etmeeeee.
- +1 yıl
Ben kimseye etmem. sadece sevdiğim erkeğe küfür ederim
+1 yılBu sadece senin sorunun değil, genellikle çok sık ilişkiye giren ve uzun süren kadınlar bu sorunu yaşarlar, hatta ileride kuru sürtünmeden dolayı vajinanda yara oluşacak ve acın dahada artacak.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıltecrübeli biri olarak bu işlerin hemen rayına oturmayacağını biliyor olmalı. ve ona göre davranmalı
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor ama çabuk jersey olsun istiyor kaç kere kıyafetimi yırttı böyle yapma diyorum kartını veriyor yenisini al diyor
- +1 yıl
o fantazidir ya takılma ona. ama seninde olaya alışıp yeterli keyfi alman için zaman tanıması hatta seni teşvik edecek şekilde davranması gerek
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkez aynı uyumu karşılıklı yakalayamayabiliyor mumkün olduğu kadar uyum sağlıyıp ortayı bulcanız karşılıklı
00 Yorumla
+1 yılSana da spor yaptırsin alıştırsın şikayet etmesin eğitsin geliştirsin seni
02 Yorumla
Soran+1 yılAlisamiyorum
- +1 yıl
Detaylı konuşmak ister misin
+1 yıl:)) zaman içinde sen bırakmak istemeyecek kendine çekeceksin)))
06 Yorumla
Soran+1 yılAlisamiyorum kaç aydır aşırı dayanıklı vücudu var
- +1 yıl
alışırsın meraklanma ama bazı kadınlar ya da erkekler eşinden dahageri planda olabilir ne yapacan katlanacan)))
Soran+1 yılÇok ağrıyor
- +1 yıl
dar olmasından kaynaklı zamanla eşininkine göre ayarlanır)) anla işte
Soran+1 yılOnunkine ayarlama kadar ben ölürüm
- +1 yıl
Evlenicekstin ozmn penisii kalinsa sorunn olurr tabii
Cinsellik konusunda 306 cevap paylaştı. Hiç birşey yapmana gerek yok onun biraz anlayışlı olması gerekir zaman herşeyin ilacı derler...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanim Zevk almiyorsun galiba yoksa hayatta itmezsin.
49 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkime canim demisim
Cevap sahibi+1 yılsen karistiriyorsun kimden bahsediyorsan o ben degilim
Cevap sahibi+1 yılErkek mi zannettin beni
Cevap sahibi+1 yılAy git ya deli mi ne
Bencil bir eşin var bu konuyu onunla güzelce konuşman gerekir
00 Yorumla
+1 yılİteklemenin sebebi acı mı duyman yoksa isteğin mi kaçıyor?
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılBasta iyice emsin seni tam kivama gelince kurumaz icin ard arda ucar baya adami yorasin sende
00 Yorumla Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kayganlastirici sur ve gerisini ona birak. Arka arkaya orgazm olmayi ogrenirsen cok doyurucu olur senin icin.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKuruma oluyor ise istemsiz can yanması ile itekleme olabilir. Yağ kullanabilirsiniz
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılBundan rahatsız olduğunu dile getir gerekirse seks terapistine görününüz.
02 Yorumla
Soran+1 yılGetirdim dinlemedi
- +1 yıl
İşiniz zor. Terapisti de kabul etmiyorsa huzursuz olursunuz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi süre sonra içinde yanma mı hissediyosun? Islaklığın mı kayboluyor
14 Yorumla
Soran+1 yılIslaklık gidiyor ağrı geliyor
Cevap sahibi+1 yılBu normal. Bunun çaresi parmak egzersiiz değil ki. İçine alabiliyosun sonuçta. Parmak egzersizini vermesindeki amaç neydi sana ne demişti doktor. Ben de evliyim de. Merak ettim
Soran+1 yılİlk başta hiç yapamıyordum o zaman beni ikna etmeksizin doktora götürdü o ara vermişti
Cevap sahibi+1 yılSorun sende değil. Islaklığının kaybolmasını önlemek kocanın elinde. Yani gir çık yaparken kuruduğunu anladığında aşağıya inip sana oral yapmalı. Eşim de senin gibi kuruyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanırım sen zevk almıyorsun eşinle konuş ve kendini keşfet derim zevk almaya başlayınca sende uzun süre devam etmek istersin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirkaç ay daha böyle devam edersen ya başkasıyla oluşunu izlersin ya da aynı ev içinde yabancılaşırsiniz
00 YorumlaAdam sporcu ya sanki maraton koşuyor mubarek finish cizgisini bulamiyormu😂
10 Yorumla
+1 yılAnlık bişeydir canım yani
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılHızını kesmesen keserler
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Aldatir senle ugrasmaz niye evlendinku sen bunla evlilik seks icindir yapamicaksan evelnmicem yakinda boşanırsınız ya da aldatilmayii kabul ett erkekle azgin bife soorcuymuss seni mahveder buu manyakmisin ne evleneiyon gtt kendin gibii deneyimsiz bull alisiirsiniz yavaştan bunalismis iyiceee sana rahat vermez
- +1 yıl
@Mavibeyaz12 bravo bende bunu demek istemiştim
- +1 yıl
😅😅😅😅😅 kiz saftrikk kaslii goruncee atlamis adamda hu gencc demis atlamiss cok marifett smdii olmazz bosanirisnizz kendiin gibisnii bull dneyeimlii senin neyinee
- +1 yıl
@Mavibeyaz12 çok iyi ettin eğitici oldu anlarsa yani aldatack ona istediğini vermezse yoksa kıracak belini😂
- +1 yıl
Ayy aynen kizim herturluu yedin ayvayii be erkekler cok kudurukk🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@Mavibeyaz12 doğru neden böyleyiz acaba🤔
- +1 yıl
Uremesi icin icgduleriinoylee kuduukk yaratılmışlar😂😂😂
- +1 yıl
@Mavibeyaz12 siz nasılsınız 😊
- +1 yıl
Kendi halinde takiliyom bulasmayinn bana🤣🤣🤣
- +1 yıl
@Mavibeyaz12 tamam rahatsız etmiyim
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ellerini kollarını bağlat
014 Yorumla
Soran+1 yılYok onu denedik bir kere ağlamaktan canım çıktı hiç müdehale edemeyince çok aşırı kötü oluyor yataktan kalkamıyorum
Soran+1 yılDenedi...
Soran+1 yılÇok utanıyorum parmak olayına hiç giremem
Soran+1 yılKasıyorum sıkmaktan her yerim ağrıyor
Soran+1 yılAçmıyor o oluyor yine olmuyor
Soran+1 yılOda kızıyor bana işte
- +1 yıl
Neden evlendin kziim sen velenice napcnizz butun filmmi izliceen cok cahilsin sen bosarr adam senii yakindaa bosuna ugrasma ya da sen ayrill
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Bunu onunla konuşmalisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayganlaştırıcı kullan. Eski sevgilimde de kuruluk problemi oluyordu, kayganlaştırıcı sorunu çözdü.
10 YorumlaSöyleyim ne yapacağını kesin sonuç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam uzerinde antreman yazpiyosa ve sende kutuk gibi yatiyosan ne zevk. alir ne zevk veririsin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde mi uzun kalıyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
kuruma oluyorsa canın yanar. Kaç dakika kalıyor içinde 45 dakika oluyor mu?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDayan alışırsın beslenmene dikkat et tadına bak
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden beslenmek?
Cevap sahibi+1 yılBünyen güçlensin protein ağırlıklı beslen
Ne güzel işte kocan seni doyuruyor daha ne istiyorsun
- Cinsellik konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılYenş evliysen yataktan çıkmaman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılDayanamıyorum
- +1 yıl
Neden dayanamıyorsun ki
- Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılVaginal orgasm olamadığın icin
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı sorun bizde de var
00 Yorumla
+1 yılKuma getir
12 Yorumla
Soran+1 yılYapamayan benim
- +1 yıl
Kocana yaw
Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı. Acı hissediyorsun galiba belli sure dn sonra demi
00 YorumlaSeç ne oluyor🙄
01 Yorumla
Soran+1 yılseks
+1 yılSeninle seks yapmak icinmi evlenmis
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYormasın o kadar
10 Yorumla Alışırsın yavaş yavas
10 YorumlaCinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok garip.
00 Yorumla
+1 yılAnlayışlı olsun
00 Yorumla
+1 yıl:D ayrıl o zaman
00 YorumlaHaklisin yanij
00 YorumlaNeden yaş fark cok
11 Yorumla
Soran+1 yılYedi yıllık platonik aşkım dj
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlaç alabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe ilaci
Cevap sahibi+1 yılAzdırıcı
Gizli Üye(30-35)+1 yılElleme yapsın
05 Yorumla
Soran+1 yılDayanamıyorum vücut izin vermiyor
Cevap sahibi+1 yılZevk almıyonmu
Soran+1 yılBaşlangıçta evet uzayınca hayir
Cevap sahibi+1 yılUzama derken kaç posta
Soran+1 yılBıraksam 10 olacak milli sporcu 🙈
Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yetmiyormusun?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Doktora git
011 Yorumla
Soran+1 yılGittim doktorun verdiği talimatları uygulayamadim
Soran+1 yılBirinci gün çıplak yatacaktim ben soyundum girdim yatağa sadece böyle uyuyacaktik oda soyunup girince taciz etti geri giyindim bende ikinci gün kendi kendime parmak egzersizi vardı ama onun karşısında onu da yapamadım utandım sonra öyle kaldı işte
Soran+1 yılYapamıyorum ama zor ikna oldum uygulamalara o neden sırayı bozdu
Soran+1 yılNe bilim işte. Çıplak yatmak parmak. Egzersizi karşılıklı mast gibi
Soran+1 yılGirdik uzun giremedik
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Bnce sen adami yeterince istemiyosun sevmiyosun mantik evliliginyaptin
Gizli Üye(36-45)+1 yılayril bence,
00 Yorumla
+1 yılKeyfini çıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzayınca olay can yanmasına dönüyor
Zevk almaya bak