Cinsel Yaşam Kızlar nasıl boşalıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Dün sevilmek istedim vücuduma titreme girdi oramda bir şey olsun istedim bu ne demek Yapılmalı Yapılmamalı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar nasıl boşalıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl P*rno izlemelisin ve kendini keşfetmelisin siz kızlar bu konuda çok zorsunuz maalesef zamanla öğreneceksin tabi erkek olsan sorun olmazdı bak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nası yapılacağı çok basit sokacan elini vajinaın içine üstten de klitorisi uyarıcan oynarak sonra boşalıcan erkek halimle ben bile biliyorum 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben hiç yapmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl git yap o zaman troll soru sorma Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum hiç yapmadım ki gerçekten soruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam dediğim gibi yap Yorumla Soran +1 yıl Boşaldığimi nasıl anlicam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hissedersin Yorumla Soran +1 yıl Peki bir şey sorcam sanal biriyle yapınca nasıl oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanal yapılması da zevkli birşey ama ben yapmıyorum kamera karşısınız geçiyorsunuz konuşa konuşa 2nizde fantezilerinizi söyleyerek boşalıyorsunuz ya da birbirinize bakarak ama bana göre saçma Yorumla Soran +1 yıl Hım kamerasz peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kamerasız yapacağına hiç yapma daha iyi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl gel sana yaptırayım ben. ben anlatayım sen de dokun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama şu an işteyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olsun wc ye gidemez misin Yorumla Soran +1 yıl Giderim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hadi git. gizliden çıktım Yorumla
Meeterevli Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Girmesini istediğin şey bizde mevcut ama bi şey sokma bakiresin daha. Okşasan yeter şimdilik. 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlk seferde normal, ben bayılmıştım 0 21 Yorumla Soran +1 yıl İlk defa böyle oldu garipsedim ama ben mast yapmadım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapılıyor Yorumla erkeksihayvan +1 yıl El yordamıyla Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Mast ı sormadın mı? Yorumla Soran +1 yıl Evet ama nasıl anlicam yapabildiğimi hiç yapmadım çünkü Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Yapabilmek diye bir şey yok. Hayal kurup kendini seveceksin. Nerede keyif aldığını kendin fark edeceksin zaten. Şimdi burdan koordinat vermiyim Yorumla Soran +1 yıl Evet ama yapamıyorum galiba ben olmuyor sonu gelmiyor Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Ya haz noktanı bulamadın ya da utanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Olabilir işteyim Yorumla erkeksihayvan +1 yıl İşte mi yaptın anlamadım :) ne iş bende geleyim mi :) Yorumla Soran +1 yıl Ever wcdeyim Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Vay deli :) belki daha sakin bi yerde denemelisin. Orada tedirginlikten yapamıyor olabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Belki de Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Neden orda denedin ki? Yorumla Soran +1 yıl Çünkü istedim yapmak Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Devrik cümle de olsa insan heyecanlanıyo Yorumla Soran +1 yıl Niye heyecanlandın Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Genel olarak mevzu sebebiyle. Ayrıca istedim yaptım çok geçerli bi sebep gibi geldi Yorumla Soran +1 yıl Evet geçerli sebep Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Bişi demedim bende eline koluna sağlık Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yap tabi 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Hairmafya +1 yıl Mast yapıcan dimi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Hairmafya +1 yıl Komple soyun yatağa yat hayal kur üstünde biri olduğunu düşün Yorumla Soran +1 yıl Peki bir şey sorcam boşaldığimi nasıl anlıyorum Yorumla Hairmafya +1 yıl Titreme gelir oran titrer Yorumla Soran +1 yıl Evet dün geldi Yorumla Hairmafya +1 yıl Boşalmışsın işte kasılma olmuş Yorumla Soran +1 yıl Hım sağol Yorumla Hairmafya +1 yıl Ne demek Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl mast yapıyor musun 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dün ıslandın mı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seks istemiş vücudun Yorumla Soran +1 yıl Napicam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okşayarak zevk alır mısın Yorumla Soran +1 yıl Evet ama neresini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Islanın yerini işte 😅 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapabildiğimi anlayacagim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konuşalım mı biraz Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizliden çıktım yazabilirsin orda daha iyi anlatabilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
P*rno izlemelisin ve kendini keşfetmelisin siz kızlar bu konuda çok zorsunuz maalesef zamanla öğreneceksin tabi erkek olsan sorun olmazdı bak
Nası yapılacağı çok basit sokacan elini vajinaın içine üstten de klitorisi uyarıcan oynarak sonra boşalıcan erkek halimle ben bile biliyorum
Ama ben hiç yapmadım
git yap o zaman troll soru sorma
Bilmiyorum hiç yapmadım ki gerçekten soruyorum
tamam dediğim gibi yap
Boşaldığimi nasıl anlicam
hissedersin
Peki bir şey sorcam sanal biriyle yapınca nasıl oluyor
Sanal yapılması da zevkli birşey ama ben yapmıyorum kamera karşısınız geçiyorsunuz konuşa konuşa 2nizde fantezilerinizi söyleyerek boşalıyorsunuz ya da birbirinize bakarak ama bana göre saçma
Hım kamerasz peki
kamerasız yapacağına hiç yapma daha iyi
gel sana yaptırayım ben. ben anlatayım sen de dokun
Ama şu an işteyim
olsun wc ye gidemez misin
Giderim
hadi git. gizliden çıktım
Girmesini istediğin şey bizde mevcut ama bi şey sokma bakiresin daha. Okşasan yeter şimdilik.
İlk seferde normal, ben bayılmıştım
İlk defa böyle oldu garipsedim ama ben mast yapmadım
Nasıl yapılıyor
El yordamıyla
Nasıl yani
Mast ı sormadın mı?
Evet ama nasıl anlicam yapabildiğimi hiç yapmadım çünkü
Yapabilmek diye bir şey yok. Hayal kurup kendini seveceksin. Nerede keyif aldığını kendin fark edeceksin zaten. Şimdi burdan koordinat vermiyim
Evet ama yapamıyorum galiba ben olmuyor sonu gelmiyor
Ya haz noktanı bulamadın ya da utanıyorsun
Olabilir işteyim
İşte mi yaptın anlamadım :) ne iş bende geleyim mi :)
Ever wcdeyim
Vay deli :) belki daha sakin bi yerde denemelisin. Orada tedirginlikten yapamıyor olabilirsin
Belki de
Neden orda denedin ki?
Çünkü istedim yapmak
Devrik cümle de olsa insan heyecanlanıyo
Niye heyecanlandın
Genel olarak mevzu sebebiyle. Ayrıca istedim yaptım çok geçerli bi sebep gibi geldi
Evet geçerli sebep
Bişi demedim bende eline koluna sağlık
Yap tabi
Nasıl
Mast yapıcan dimi
Evet
Komple soyun yatağa yat hayal kur üstünde biri olduğunu düşün
Peki bir şey sorcam boşaldığimi nasıl anlıyorum
Titreme gelir oran titrer
Evet dün geldi
Boşalmışsın işte kasılma olmuş
Hım sağol