yani bu bi tek bende mi yok olan görünce şok ve sinir krizi geçiriyorum ulan ya nasıl diyorum yoksa hepiniz npc misiniz hele top gibi yuvarlak olanlar ve zayıf olanlar bu adalet mi ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılGöğüs egzersizleri yap, Elinle mıncıkla , Süt iç kazein takviyesi al, Dişil enerjini östrojen miktarını arttır , Memene lastik tak esnet , Taş bağla bunlar oldukça etkilidir, 4*20-15-12-10 set Decline Bench Press yap Smith machine'de Fly yap Crossover yani
25 Yorumla
Soran1 yılkardeşim östrojen kilo ve sivilce kıl vs yapmıyor nu ikinci olarak esnerse ve mıncırırsam sarkmaz mı sporda eritmez mi?
Cevap sahibi1 yılSarkmaz özel egzersizler var sarkma sorunu erkeklerde de var merak etme üst göğüs bölgesini kaslandırırsan yani Decline pozisyonunda ağırlık kaldırırsan memen yukarda durur östrojen oranını doğal arttırırsan memen büyür hayvan gibi hem de kilo ve sivilce yapmaz doğal olarak arttırırsan Prolaktin, Growth ve Progesteron hormonu alman lazım bunlar zarar vermez sana , bol bol havuç soya fasulyesi ve süt tüket
Cevap sahibi1 yılBreastlift ve maksopesti diye bir şey var onlarda memeyi dik tutup meme dokusunu hacimlendirir
Soran1 yılkaç beden olur mesela bide yuvarlak olsun istiyorum çizgifilmlerdejş gibi
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum estetik ameliyat yapmalsn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
1 yıl1. Genetik faktör
2. Dolgu
2. Destekli sütyenler vs ile takviye311 Yorumla
Soran1 yıldestwkli sütyen bende hiç işe yaramıyo elletmediğim için yumuşak sarkık değil
Soran1 yıldolgu da fakirlerin yaptırdığını düşünmüyorum ülkede çoğynluk fakir zaten bakma herkes çalışıyor
- 1 yıl
Onunla alakası tam yok ya desteklı sütyenler var içi dolgulu onlardan dene istersen ama tabii öyle gerçek gibi olmaz. Genellikle zayıf olup estetik görünenlerin slikon dolgu oluyor diye düşünüyorum.
- 1 yıl
Anatomi kalmış anlatmadıgın😂
- 1 yıl
Bunun için yağ filan kullananlar var araştırabilirsin.
Soran1 yılben normal çift destekli sütyeni ikiye katlayıp taktım yine olmadı ama teşekkür ederim canım
Soran1 yılben hiç öyle bişey duymadığım için yalan gibi geliyor vazelin duymuştum bide bende genetik kansızlık var bi ara kan ilacı içtim boyum uzadı acaba gelişemediğim için de olabilie mi
- 1 yıl
Evet yaş kaç bir de boy kilo?
Soran1 yıl18 165 56 falan
- 1 yıl
Normal ya
Soran1 yıl75 veya 80 falan ama sırt zaten biliyorsundur cup değişiyor şeklini vs hiç beğenmiyorum ve askılı giyince çatal dekolte olmuyor
Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Çaresi var dert etme. Silikon icat edildi. Kendini bu kadar üzmeye değmez
22 Yorumla
Soran1 yıl1. 13 yaşında bile koca memeli kızlar varken silikon için en az 18 olmalısın yani kariyerin 18 de başlıyor 2. silikon yapay duruyor genelde ve ayrık oluyor
- 1 yıl
Yavrum yapacak bir şey yok. Genetik bir şey yani bu, sonradan doğal memen olmayacak zaten hiçbir şekilde. Böyle mutlu değilsin belki, en azından yapay da olsa silikon seçeneğin var.
Son olarak abi tavsiyesi kendini başkaları ile kıyaslayın durma. Kendini 13 yaşında kızla kıyaslayıp kendini üzüyorsun. Kabullen , genetik yani yapacak bir şey yok. Hayatından kıyas kavramını çıkartmadığın sürece daha çok üzülürsün.
Gizli Üye(30-35)1 yılpatlatasim geliyor sinir oluyorum yav
614 Yorumla
Soran1 yılonlarınkşni mi
Cevap sahibi1 yılevet
Soran1 yılay gel keselim valla bizde yoksa onlardada olmasın
Cevap sahibi1 yılsilikon demişler iki tanesine 80 dedi doktor birde ayrık duruyor ben sevmiyorum öyle
Soran1 yıloha 80 ne elmastan mj yapıyolarmış ve silikon aşırı yapay duruyor genellikle mesela yeahmur diye bi kız var belki biliesin zerre seksi gelmiyo bana
Cevap sahibi1 yılevet belki daha da artmıştır neyse artık olduğu kadar kanka ne yapalım
Soran1 yılsenin kaç zayıf mısın balık etli mi bide
Cevap sahibi1 yıl80 b oluyor dolgulu 70 kiloyum boy 58
Cevap sahibi1 yılSen ne kadar gurursuz arsız Bi adamsın az yaşının insanı ol seni sayıp cevap bile vermemisim hala dikkat çekme çabasından
Cevap sahibi1 yılcabasindasin
Soran1 yıl@phhml016 ne alaka kardeşim cevap vermedik sana diye kudurma ezik
Büyük memenin derdi de büyük olur
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Oda bişey mi bizim çükümüz var
13 Yorumla
Soran1 yılonu nasıl yaptın
Soran1 yıltaneılae ne ya tovbe
1 yılSende yok mu dostum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılDüz veya küçük meme seven erkekler de var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşiminkini her gün emiyorum büyümüyo inanma şunlara
10 Yorumla
1 yılBüyük memeden çoğu kız şikayetçi mersk etme
10 Yorumlasen kız değilmisin memen yokmu canım
10 Yorumla
1 yılHiç mi yok yanii erkek memesi gibi mi memelerinn
10 Yorumlaİlla ki vardır küçükte olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin nasıl kı merak ettim şimdi kaç beden
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKüçük meme iyidir.
çokta dert etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin nasıl baksak az
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen yazım da gelen kızlar görür bir şey 😂😜 ig dunyaagir34
- Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılVar işte baya:))
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAllah öyle yaratmış
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılDeğil
00 Yorumla Npc olabilirler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGenetikte büyük meme varsa seninde büyür künkaaa
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKaç beden seninkiiii
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri