Ben seks yaparken aşkım, canım, cicim, hayatım, seni seviyorum gibi sözlerden nefret ediyorum. Bunlar seksten önce veya sonra söylenebilir ama seks yaparken bu kelimeleri duymaktan nefret ediyorum. Sizin seks yaparken sevmediğiniz kelimeler nelerdir?
Aşırı küfürden nefret ederim.. Onun harici romantizm ön sevişme esnasında bir parça olabilir ama mümkünse ilişki anında olmamasını tercih ederim.. Keyifli geceler..
Bende romantik kelimeler sevmiyorum. Kaba sözler duymayı seviyorum o an.. Argo ve küfürler buna dahil... Hoşuna gidiyor mu falan diye sormasını da sevmiyorum. Belki seks bitince olabilir ancak o an büyüsü bozuluyor...
Seks yaparken sevmediğim kelimeler: gerek yok, olmaz, yapamam, sonra yaparız, bakarız, istemiyorum… gibiii olumsuz mod düşürücü kelimelerden nefret ediyorum
Böyle bir şey olmasın diye ve her ihtimallere karşı kırmızı sözcükler vardır bir sınır aşıldığında karşıdaki kişinin canı yandığında vs söylediği bir sözcüktür. Böyle sormak yerine onu kullanmak daha mantıklı bence.