benim cinsel ilişkimde kan gövdeyi götürmeli. rujum rimelim elime yüzüme bulaşmış, saçlarım birbirine karışmış, kalçam sevdiğimin delicesine aşk ettiği sillelerden kıpkırmızı kızarmış olmalı. erkeğimin ise, narin bedenimin ve kadınlığımın önünde ruhuna diz çöktüren iri vücudu cırmalanmış, vahşice ısırılmış, her yeri öpülerek morartılmış ve hatta gözü dönmüş bir şekilde kırbaçlanmış olmalı. bu zevki ve acıyı aynı anda yaşama tutkusudur, herkes anlayamaz. aşk tutkusuz olmaz, seks hiç olmaz. kadınlar sert sever doğası gereği, bunu kadınların şiddete uğraması ve başına gelen kötü olaylarla ilişkilendiriyorsanız iki davranışı ayırt edemeyecek kadar vahim bir durumdasınız.
Ben mazoşist olayım oda sadist beni darmadağın etsin artık seks bittiğinde tek milim hareket edecek derman bırakmasın bende yatağı orgazm sıvısı ve sperm gölüne döndersin öyle bir öpsün koklasın ki üzerimde kendi kokum kalmasın 😉
Şu seks de neden insanlar birbirine acı çektirir ki. Kadına kırbaç vurması, sert tokatlaması. Kalçalarını morartana kadar vurması vs vs. Bunlar hepsi kişilik bozukluğu. Seks ile alakası yok.
Seks dediğimiz şey tutkudur. İki kişinin birbirinden zevk almasıdır. Bir kişinin canını yakıp da diğer kişinin zevk alması doğru değil.
Bu kadınlarımızın şiddet sevgisi nedir anlam veremiyorum. Sırf bu tarz kişiliklere mest olduğunuz için her gün en az 2 kadınımız ölüyor. Sorumlusu erkekler mi? Kadınlar mı? Erkeklerin ailesi mi? Hepinizde sorun var arkadaşlar haberiniz olsun. Seksin en iyisi tatlı sert olanıdır abartmaya gerek yok.
Bunlar bence normal olmayan dürtülerdir. Acı çekmekten haz almayı hiç anlayamadım zaten bu yaşıma kadar. Ama acı vermekten haz almak vahşi bir arzu istek. Eğer içimizde gizli durumda bulunuyorsa bile bunu açığa çıkartmak bence mantıklı değil Bir konuda vahşi davranmak başka konularda da vahşi davranmayı tetikleyebilir. Bu yüzden ben ne mazoşistim ne de mazoşist bir partner tarafından sadistlik yapmaya alışmaya gönüllüyüm. Saygılarımla 😊
Ooff en sevdigim😊 ben ikisinide seviyorum aci cekmeyi aci cektirmeyi insallah esimde oyle biri olur😂 yapmisligimda var kadindan cok dayak yedim😂 tabi bende ona vurdum😂 anliyacagin birbirimizi dovduk cok guzeldi ama ya efsaneydi ❤️
Burada canı yanan ve canı yakan arasında zevk alma durumu varsa çiftleri etkiler ama yoksa sıkıntı büyük. Sadist bir partnerim olursa bir deneriz bakarız olursa to be continued
Benim için kadın nadide bir çiçektir onun için o çiçeğe gerektiği gibi tüm nezaket ve romantizm ile yaklaşır sahip olurum çünkü o çiçek kendisi ile onur duymalı .
Yatakta sevişmenin en güzel şekli paha biçilemez bir eseri tutuyormuşçasına her iki tarafın tamamen kendisini sevgilinin ellerine bırakarak vearada bir paslaşarak olur.
Abi ne sadisti ne mazoşisti dogru düzgün seks yaptik bir o kaldi. Bu bol keseden yazanlar ya hic seks yapmamis ya da yilda bir. Hayel kurmayaninda ben😄😄
Sado mazo iliskileri sevmiyorum seks ilrnhic bir alakasi yok yapilanlarin hafif sertlikler olabilir ama sadistlik mazoşistlik cok farkli birsey anlamsiz benden uzak olsun.
Biliyorum ikisinin de ne anlama geldigini ama sende aci cektirmek istiyorsun iste diyorum ya ne gerek var boyle seylere guzelce sevisip seksin tadini cikarmak dururken😊
seks veya cinsel iliskiyi ben aci cekeim o zevk alsin diye yapmiyorz Seyiniz ver s1kebiliyosunuz diye aci cekmek zorunda degilim Insanca olmuyormu illa canavrmi olmak zroundayz