Olduysa nasıl hizaya soktunuz, neler oldu anlatabilir misiniz?
Veya tam tersine dominant karakterliyim yatakta ama ona gücüm yetmedi boyun eğdi dediğiniz bir deneyim yaşadınız mı?
Olduysa nasıl hizaya soktunuz, neler oldu anlatabilir misiniz?
Veya tam tersine dominant karakterliyim yatakta ama ona gücüm yetmedi boyun eğdi dediğiniz bir deneyim yaşadınız mı?
Oldu kendince sert olmaya çalışıyordu hareket alanımı kısıtlıyordu öyle mi deyip elime almıştım sert ve darbeli şekilde devam edip onun hareketlerini kısıtladim karşı koyamadı zaten canı açıldıkça kedi gibi oldu😂
Sabah da hizmet ettirdiysen tam olmuştur...
6 ay hizmet ettirdim diyim gerisini sen anla ;)
Yatak dışında da mı itaatkar oldu?
Kaybetmemek için her şeyi yaptı
Neyi kaybetmemek iç) n?
Beniiii
Eşit olmadığınızı patronun sen olduğunu kabullendiğini gösteren rn bariz olay neydi?
Ağzımdan çıkan kelimeleri harfiyen uygulaması..
En zorlayıcı olan olayı anlatır mısın? Yumuşak bir erkek olsan ciddiye bile almayacak hatta kızacaktı ama sert erkeğin ağından çıkınca çaresizce yaptığı bir şey
Onu anlatamam yorum kalkar
Yatak harici zaten öyle bir itaatinden bahsedin
Cevap
11Cevap
Ne gerek var bulunmaz bir kadın neden hizaya sokayım ki :) sonra diğerleri gibi sıradan olur
İtaat ettirmektedir bahsettim
Kimseye itaat etmem ama En azından ne istediğini bilen istekli bir kadındır
Onu itaat etmeye mecbur bıraktın mı? Soru bu
Öyle bir kadın tanımadım. Tanısamda yapamazdım anca FB olursa yaparım.
O anlar, anlık gelişen olaylar, tadı da orada zaten.
Yapmak isterdim açıkçası bunu bir kadına. Egosunu indirmek ona söz sahibinin kim olduğunu bildirmek müthiş zevk verirdi.
Nasıl terbiye ederdin böyle hırçın ve küstah bir kızı?
Eze eze, aşağılaya aşağılaya, canını yaka yaka.
Somut olarak?
Yatakta zorla bağlayarak, kısıtlayarak, bu aşamadan sonra gerek fiziksel acı, tokat, varsa kırbaç vs, gerekse egosunu indirmek için aşağılayarak, küfür ederek.
Zorla baplamayı becerebilir misin ki?
O benim işim
Nasıl yani nasıl senin işin? İsterdim demiştin... hiç yaptın mı bunu?
Zorla olmasada ufak dirençlerle karşılaştığım oldu bağlamalarda
Gerçek değilse de gerçekçi direnci kırmak keyifli olacaktır
"Egosunu indirmek ona söz sahibinin kim olduğunu bildirmek" demişsin... ama indirilecek yüksek egolu kadın hafif direnç göstermez şiddetli direnç gösteirr
Göstersin işte daha zevkli olur
Başlayabilir misin ki deli gibi çırpınan kızı
Limitleri aşmak lazım
Becerebilir misin ki? Çok zor bir şey... sonuçta hem elleri zapt edip hem bağlamak... tek elle tutsan diğer tek elle bağlayamazsın ki
Tokadı basıp yatağa yüzüstü yatırıp üstüne abanınca bağlanmayacak kadın yoktur.
Yok ya o kadar kolay değil işte... bileklerini sabit tuttun ama bağlamak çok zor... hayal et... gerçekten öyle dediğin jadar kolay değil
Niye yüzüstü yatırdın yatağa üstüne çıktın hareket edemiyor. Alırsın bir tane plastik kelepçe bir cırtlık işi var.
Plastik kelepçe ile tamam
Sonuca ulaşıyorsun işte ondan sonrası göstersin bakalım egosunu dominantlığını
Peki egosunu kırmak için neler yaparsın somut olarak... onuru haysiyetini egosunu yerle bir Eymen gerekiyor ki eski feminist olsun... bir daha erkekle eşit olduğunu zannedeceği zaman bu aklına gelsin
Onu bir o.. rospu gibi s.. kmek, s.. kerken küfürler etmek, canını yakmak,
Bir taraf vereyim mi?
Ver
Kendini dominant zanneden feminist bir kız alınır, dediğin gibi veya başka şekilde bağlanır... ağzı tıkanır... sonra youtube açılır arama kısmına calf roping yazılır ve beraber seyredilir... kız öfkeden kudurur ama ağzından tek kelime anlamlı söz bile çıkaramaz... içine içine patlayan bu öfkesiylr daha da lezzetli hale gelecektir
O da bir fikir ama ben o haldeyken onunla oynamayı daha çok isterim. Onunla uğraşmak, delireceği her davranışı ona uygulamak, asla hazmedemeyeceği sözleri söyleyip ona dikte etmek.
Calf roping nedir biliyor musun?
Feminist bir hatun wlleri ayakları bağlı ağzı yıkalım vaziyette bu videoyu seyrederken kudurur
Baktım youtubedan kement atma bir nevi
Bağlıyor buzağıyı
Ben ceylanı bağlamışım izlettirip ne yapayım? Uygular daha çok delirtirim.
Ona buzağı kadar çaresiz oldupunu hissettirmiş olacaksın
Zaten o andan sonra hissedecek.
Yazık değil mi yaaaa
Değil.
Köleliğe gönüllü olmayan bir kızın bu duruma düşmesi zavallılık değil mi?
Ama zevk verici.
Dominant bir kız için işkence ve eziyet olmaz mı?
Dominant bir kadın, domine ettiği bir erkek tarafından s.. kilmekten zevk alır mı? Yoksa erkek tarafından domine edildiğinde daha çok mu zevk alır?
Bunu soru haline getirsene... acayip güzel soru olur
Bence dominant ama içten içe isteyen bir kadın olarak sen sormalısın.
Ben çok sordum... sonra linç yiyorum yeter :)
Bir de soruyu oluşturan sensin
Hadi kırmayayım seni sordum cinsellik kategorisine bak.
Göremedim ki... öyle bir konu yok... kaldırdılar mı acep
Anında kaldırdılar hemde kimse cevap yazamadan sen sorsan hiçbir şey yapmazlar
Sen argo yazmışsındır
Becermek olarak kibarlaştırdım
Sen gerçekte dominantsın ve seni bastırsın mı istiyorsun
Soru sordum cevabı için yorum paylaşın
valla dominant severim. domine etmek istemem
En dominant erkeğinizin en sıkı domşne ettiği deneyiminizden bahseder misiniz?
Psikolog musun?
Değilim
Dominant mısın itaatkar mı?
Size sordum
Bende size
Neden edeyim ki öyle bi kadın her yerde bulunmaz
Aktif demedim dominant dedim... onu hizaya sokarsın sonra emrinden çıkmaksızın yine ektif olur ne dersen onu yapar
Onu her kadın kaldıramaz
İşte dominant karakterli kadın o ana kadar domşne ettiği erkeklerden çok farklı olarak sana itaat etmek zorunda kaldığı için bir yandan gıcık olup diğer yandan çaresizce emrettiğin şeyi yapıyor... bu manzaradan eşsiz bir şey olabilir mi ki bir erkek için?
Bak şöyle söyleyeyim ben ilişkide baskın taraf olmak isterim ama kadınında hareketli olmasını isterim fakat kadın benim üzerimde hakimiyet kurmak isterse izin vermem gücün kimde olduğunu gösteririm bu dominant bi kadın hoşuna gideceğin pek sanmam fakat bunu fanteziye yönelik yaparsa erkek o zaman hoşuna gidebilir
Tamam dominant idi başaramadı sen ona hakimiyet kurdun... harika hşssettirmez mi bu?
E tabi hissettirir
Ben biraz daha pasif kalırım gibi her anlamda :D
Tasma takıp kırbaçlıyorum
Direnir ama dominantsa
Döve dove hizaya getirtirim
Nasıl dövdün?
Bogazini sıkarak , saclarindan tutarak, suratına tükürerek, kırbaçlayarak
Kırbaçlanmayı nasıl kabul etti onu anlamadım
Zevk meselesi
Yok işte dominant bir kadına bunları yaptıysan zorlamış olman lazım... mesela zorla bir kadını bağladın mı hiç? Çırpınan debelenen bir hatunu
Baza basligina ve masaya baglamistim seks aninda bu zevke donusuyo oyle gorunmuyo gibi olsada kendileri de hoslaniyo
Gerçekten debelendi mi sence yoksa istemem yan cebime koy gibi mi?
Agladi bile
Tolga savacı ve banu alkanın böyle vir sahnesi vardır... onu hatırlattın
Sevdigim bi sahne
Dominant erkekleri seviyorsan konusalim
Seyretmiş miydin?
Evet zevkliydi
Ben ama pek inanmıyorum bunu bir erkeğin gerçekten başarabileceğine... çok zor çünkü... tamam güçlüsünüz ama yani bağlamak zor
Yatırıp vucudumla ustune cikip ezince ve kollarini birlestirip tek elimle tutunca kolay oluyor
Tek elinle kollarını bşrleştirdin... diğer tek elinle kurtulmak için kıvranan kollarını nasıl başlayabilirsin ki? düşün şimdi üstüne çıktın iki elini arkasında birleştirdin tek elinle bileklerden tuttun sırtına bastırdın ellerini... tamam kurtulamıyor.. ipi bu pozisyonda bileklerine nasıl dolayacaksın nasıl düğüm atacaksın? Hiç mümkün gibi gelmiyor
Kollarini arkada birlestirmiyorum ki tek elimle kadinin 2 elini birden tutup yataga bastiriyorum diger elimle de ipi alttan geçirip kadinin kollarina doluyorum
Tamam tek elinle yatağa bastırılan ellerine diğer tek elinle ip dolayamazsın
Niye dolayamiyim doladim bile zaten
Sandigin kadar zor bi sey degil
O bileklerini bağlanacağı yerlerini zaten diğer elinle tutmuş oluyorsun ipi bileklerine dolayıp bağlayabilmen için tuttuğun eli bırakman lazım... şu anda bence sen hayal bile etmiyorsun yazarken
Uav ipi doladiktan sinra diger elimi birakiyorum ayiramiyo zaten dugum atiyorum bu kasar basit
Bıraktığın anda kurtulur
Lan nereye kurtuluyo ipi dolsdim zaten diger elimi birakip ipi tutacam kollarini ayiramaz hadi ona da olmaz dersen kollarini bacaklarimla bastiririm
Dolayabilmen için elini bırakman lazım işte... ip dolaylacağın yeri elinde kavramışsın
Ipi tek elimle kollarinin altindan grcirip doluyorum bunu niye anlamasin
Böylr bir fantezisi olmayıp gönüllü teslim olmayan bir kıza yaptın mı bunu gerçekten
Bu kadar konusma yeter
Ha dirseğinin üst kısmından dolayıp sıkıyorsan olabilir
Senin 5 yasindaki cocugu baglaman kadar kolay bir sey
Şimdiki sevgilşne bunu yaparsan sonrasi için bit tavsiyem var
Söyle
Kendini dominant zanneden feminist bir kız alınır, dediğin gibi veya başka şekilde bağlanır... ağzı tıkanır... sonra youtube açılır arama kısmına calf roping yazılır ve beraber seyredilir... kız öfkeden kudurur ama ağzından tek kelime anlamlı söz bile çıkaramaz... içine içine patlayan bu öfkesiylr daha da lezzetli hale gelecektir
Hahaha inanilmazsin 🙂
Sana yapilmasini ister miydin
Seyrederken buzağılar için yazık yaaaa filan diyeceksin kızın başını okşayacaksın... kızın ağzı tıkalı olduğu için anlamsızca homurdanacak çıkaracağı ses buzağının sesinden farksız olacak.. arada "hmmm öyle diyorsun hadi yaaaa" filan deyip alay edeceksin
Bunu kesinlikle uygulayacagim benim icin cok eglenceli olacak
Sonra kız gerçekten feminist ise bilgisayarını veya telefonunu alacaksın eline onun gözleri önünde erkeklerin ne kadar güçlü ve muktedir olduğunu kadınlar olarak boyun eğmek dışında bir çareleri olmadığını savunan paylaşımlar yapacaksın onun hesabından... kızın gözleri önünde olacak. Bunlara tepki gösterenlere en antifeminşst söylemlerle cevap yazacaksın onun hesabından
Gerçekten baskın olmaya çalışan bir kıza bunları yaptın mı?
Evet dedim ya baskin olmaya calisana yapmak daha zevkli zaten
Sonrasında ne yaptın zavallıya
Hayır
Evet basit ki
Evet anlatın lütfen neler yaptınız da hizaya soktunuz? Ve tepkileri nasıl oldu?
Gizlisn
Buradan yazabildiğin kadarını yaz ben kimseyle bireysel iletişim kurmak istemiyorum
Burdn olmuyo iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?