Cinsel ilişkide partnerim ben boşalmadan asla girmiyor ve oldu bittiye getirmiyor hep ilgileniyor her şey çok güzel ama ben 2 senedir yapmadığımdan vajinam baya daraldı. Biraz karın ağrısı çektim. 3-4 defa boşaldım. O böyle mükemmelken aktif olamamak beni çok utandırıyor. Ben zıplamayı seviyordum fakat tamamen köklemedi henüz. Alışmam gerekiyo diye. Önceden yaptım ama bu penis daha büyük. Nasıl çabucak alışabilirim? Saksoda da hepsini alamıyorum zaten. Bari üstte başarılı olayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Uzun süre ilişkiye girmemişsen.. bir kaç gün sonra eskisi kadar rahat şekilde alabilirsin. Benim giremediğim vajina olmadı
hmm o zaman bir dahaki rahat olacak. Tam köküne kadar alsam ben üstte olup zıplıycam. Çünkü üste çıkınca hepsini almak gerekiyor tam bütünleşme için
Şimdi ne kadar büyük bir penisin üzerinde olacağını bilemiyorum ama önce doggyde elemanın tamamem içine girdiğinden emin ol. Kucakta elemanın penisini almaya çalışırken kazara kırma. Öyle bir tehlike var
ya yok o kadar hızlı ve kaba davranamam zaten benim canım yanar. O yüzden köküne kadar girme olayını önce onun yapması lazım. O yapıp beni alıştırdıktan sonra üste ben çıkarım artık. Misyonerde yaptık. Bi de yüz yüze yan yatıp bacakları kenetleyince de güzeldi
Sana bir şey soraçam da buradan sorsam yoruma dadanırlar 🤷♂️😅
boşver
Büyük olunca korku oldu mu?
oldu evet. çocuğa da dedim ama çok sakindi o. Bak kasarsan ikimiz de zevk alamayız dedi. Başını alırken baya bi bağırdım sonra dedi bak derin nefes al, bacaklarını daha fazla aç aynı tempoda devam edicem korkma dedi. Önceden kötü tecrübelerim olduğundan korkuyodum. Ama çok güzel yatıştırdı o an beni. Çok sabırlıydı.
İyi bari işini biliyormuş. Sence 20cm üzeri miydi?
yok be 20 zaten çok abartılı bi rakam. Yani kısa da değildi 17-18 diyim. Yani bu civarlarda vardır ve kalındı. Korktum ama ince olunca da bi şey hissedilmiyo
21 cm felan olsaydı reddeder miydin peki?
ya biz boyut hakkında konuşmadık öyle. O da ölçmemiş zaten. O tarz şeylerle ilgilenmiyorum çünkü bu onun elinde olan bişi değil
Bunları sorduğum için özür dilerim. Çoğu zaman bu sorunu yaşıyorum. Yani reddedilme nedenim bu oluyor bazen 🤷♂️
daha çok reddedilirsin. Çok ağrı çektim. Büyük demek iyi demek değil maalesef. Tamam kalın vs temas iyi olabilir de çileli yani.
Aslında acı çekaceğin bir durum yok. Belki azıcık ilk sekste. Ama vajina ıslandığında hiçbir sorun olmuyor. Bu arada ne güzel moral verdin yaaa
azıcık mı çok mu o, kadının ne kadar yaptığına bağlı. Ama ne kadar yaparsan yap yapmadığın sürede daracık kalıyor. Ve acı az bile olsa, büyük olduğu için sonradan karın ağrısı, kramp yapıyo.
Peki doğru söyle o ağrı, yaşadığın zevk dolu sekse değmiyor mu?
ya o ağrı da geçici zaten. Değiyor da her birleşmede yoğun acı olur yani. Azıcık olmuyo maalesef.
Her birleşmede olmaz o ağrı. Daha bir kez yapmadınız mı?
Yoo iki defa yaptık. Ağrı değil ilk girerken acıdan bahsediyorum
Yeterince oral ve önsevişme olmuyor mu?
yav yok herif mükemmel ben boşalmadan girmiyor. Acayip kaygan oluyorum zaten. Sorun bu değil
hayır yazmam suyu çıkıyor çünkü
Suyu çıkarsa engellersin
Uygun pozisyonu bulmalısın başka türlü olmaz
nasıl?
Aslında ideal olanı senin üstte olman ki kendin ayarlayabilesin
Bizde de benzer e sorun var bende kendimce çözemeye çalışıyorum
ya çıktım üste de, işte hepsini almam gerekiyodu o zaman ve canım daha çok yandı. O üstteyken misyonerde daha rahat oldum. Yani o bana güven verdi çok yavaş yavaş ilerledi. Ben üste çıkınca tam ayarlayamıyorum o şeyi. Bi de uzun süre yapmadığımdan yani
O zaman ön sevişme 30 dk geçin kesinlikle bir de doggy de zorlamayı deneyebilir
ya ön sevişme güzel zaten ben boşalmadan girmiyor. doggyden de çok korkuyorum
Öyle yapma işte ön sevişme de boşalma gerek yok. Ayrıca doggy de korkulmaz en zevk alınacak pozisyonlarda birisi ama sert olursa çok fena olur
boşalınca daha kaygan oluyorum ama. ve bu birleşmeyi kolaylaştırıyor. Kısa sürede boşalıyorum ben. Art arda gelirim yani
Evet ama kuruman da hızlı olur 👌🤭
valla olmadı dediğin gibi ya. Kaldı ki kurusam da direkt oral yapıyo sıkıntı yok yani
O üstteyken daha çok hissedersin boyutu yapmayın öyle alışmadan
öyle yaptık. hissettim ama çok korktuğum gibi olmadı. Ben üstte olunca daha bi panik oluyorum. o bana göre daha sakin
Senin üstte gelmen de daha kolay üstte yapman lazım büyükle
ya üste çıkınca hepsini almam gerekiyo ama. Hepsini almazsam rahat hamle yapamıyorum. olmuyo yani
Hepsini alman gerekmez konumunu ayarla yavaş yavaş yap
ya ayarlanmıyo işte
Sanırım senin epey üzerinde çalışman lazım bu kadar zor olmamalı
ya hepsini almadan rahat hareket edemiyorum işte. Eskilerde alıyodum rahat ama bunda hepsini alamadım ya. Hani birleştikten sonra yavaş yavaş köküne kadar gidiyodu. Bunda çok zorlandım yani ilerlemekte
Anladım kalınlık da var o zman. O zaman partnerine iş düşüyor o ayarlayacağk
evet kalın kesinlikle. İşte o çok güzel ayarlıyo. artık ben de alıştıkça yapıcam naapyım
Bir tüyo vercem sana yaz
ok
Kötü hissetme zamana bırak
peki
Dildo ile antreman yap:)
olayı kendim yapamıyorum işte ya. Çok acıyo kendim uğraşınca ama o çocuk acıyı bile hazza çeviriyo...
Çocukla alakalı değil haz olayı senle alakalı
ya bilmiyorum o an bana bakışı falan. Ten uyumu mu var acaba ya bunu düşündüm. Sürekli birbirimize dokunuyoruz.
Iyi iste tadını çıkar olayın
Çok sık mı yapıyorsunuz
yok daha yeni başladık zaten
Öneride bulunabilirim istersen
olur
Gizliden çıksam olur mu
peki tamam
Çıktım
Yeterince ıslanabiliyor musun?
sorun o değil soruyu okudun mu? Çocuk ben boşalmadan girmiyor zaten süper kayganken giriyor. Birleşme değil sorun. Ben aktif olamıyorum. Çocuk çok iyi ve mükemmel yapıyor. Ben de iz bırakmak istiyorum onda.
Okudum zorlanma kısmından dolayı sordum bunu zaten, açık açık söylerimde sonra yorumum silinip uyarı geliyor
yok yok olay zorlanma değil.
Tamam demek istediğini anladım, mesaj atmak istersen açık şekilde şöyle şöyle ol diyebilirim
gerek yok
Partnerim gibi olsan muhtemelen seninkide delirir
Üç ilişkiden sonra iyi olursun formuna dönersin
iki ilişki yaşadık. O iki kez geldi ama ben 4 kez geldim toplam. Çok doluydum çünkü. Bir de çocuk baya iyi ondan. Umarım dediğin gibi olur.
Uzun zaman yapmadığıdan boşalma fazla olmuş yavaş yavaş oturur... İyi derken merak ettim biraz anlatır mısın
ben birleşirken çok acı çekiyodum çocuk o an paniğimi çok güzel yatıştırdı ve çok sabırlı davrandı. Asla abanmadı. Ve en hoşuma giden şu oldu, ilişki bitse bile sürekli ten teneyiz. Aramızda mükemmel bi uyum var. İlişki bitip boşalınca da uzak kalmıyoruz. Müzik açıp çıplakken kucağına oturuyorum sarılıyoruz öyle. Etkileyici yani. Dokunuşları ve oralı da şahane.
Yaşlar kaç
ben 21 o 24
Öyle anlattın ki yani sizi sadece izlemek isterdim
harbi ya film diye çek koy en iyi seçilir. Ten uyumu mu vardır nedir anlamadım ki. daha yeni başladık buna. Ama uzun zamandır birlikteymişiz gibi deli deli öpüyoruz ısırıyoruz birbirimizi.
Vay be ne seks vizyona girse izlesek boylarinjzz kaç
Ben 1,70 o 1,80 :) ben kumral beyaz tenli, o da kumral buğday tenli :D
Ayakta kucağa alıp yapıyor mu
daha tam alışamadığım için yapmadık ama evet dedi yani alış ayakta yapıcaz dedi
Ayakta su an yapamazsin biraz alış sonra anal yapıyor musun
yok anala ikimiz de karşıyız
İyi seksinizi baya merak ettim yani öyle anlattın ki şu an zevk alıyorum sohbetinden
hahahah :D
Lütfen devam et🙂🙂🙂
yok be iyi sen de :D
Hadi ama🙂bir anda karşımda sanki Sasha gray var sandım devamke
ya işte güzel güzel okşuyor beni, arkada hafif erotik bir müzik, loş bir ortam, ben de kafamı gömmüşüm boynuna kokluyorum öpüyorum onu, üzerimde kokum sinsin diye verdiği tişörtü... Ve sevgili değiliz :D fuckbbuddy takılıyoruz.
Fuckboody mi deme sen ne seksi bir şeysin senin gibi bir fuckboody olsa ne yapmam ki seks için mi yaratılmışsın
hahahahha :D
😃😃hoşuna gidiyor ama... kaç tane fuckboody in var
bir tane. hijyen takıntım var.
Tabi temiz olacak yoksa olmaz nerede yaşıyorsun
tamam artık sohbet gereksiz uzadı. nerde yaşadığım seni ilgilendirmez
Vay seksi bayan hircınlaştı devam ediyorduk sanki sana özele gel mi dedim😔 üzdün
Kızdın mı komşu kızı
Ne kadar çok yaparsan o kadar alışırsın
bakalım zaman..
Uzun süre yapmadin mı
evet
İlk deneyim mi
yok be ilk 18imdeydi
3 yıl ara vermişsin
aynen
Hangi şehir
eskişehir
Memleket ;)
Odunpazari
Zaamnla olur hepsini alırsın alış biraz
Nedne ki
neye neden?
Sne neden kötü hiseediyorusn saçma durum sonucta ne güzel sen boşalmadan girmiyor daha ne istiyorsun
ya yok orası mükemmel. Ben de onu mükemmel hissettirmek istiyorum. O beni çok beğendiğini doyamadığını söylüyor ama ben daha çok iz bırakmak istiyorum anladın mı? Çabucak alışıp kontrolü ele almak istiyorum
Zaten emin o senden emin olmasa senden zevk almasa inan hemen oldu yaptıysa getirir girip cıkarır sadece ben senden cok zevk alıyor belli sen bos almadan girmiyor bu durum detay cok önemli bence artık kendini kasma akıaına bırak zorlama kendini cok iyi hw sey yolunda
çok iyi ya. oralı, dokunuşları, sabırlı oluşu, sürekli temas halinde oluşumuz, boşalınca bile çıplak şekilde birbirimize sokulmamız mükemmel gerçekten. Doğru ya bırakabilirdi. Beni beğendi sonuçta. Ben de öpme, okşama, dokunma gibi şeyler yapıyorum tabii
Ya sen cok takıntı haline getirmişsin gercekten seni sevmese seninle olmayı sevmese seni asla boşaltmaz içine girip cıkmayı istemez sana dokunmak istemez bunları yapıyorsa bence sende artık sorgulama kendini kasma tadını cıkar
ha sevgilim değil fuckbuddyiz. Yeni başladık tabii ama duygu ikimiz de istemiyoruz sev*şiyoruz
Zaten belli sen de oda baya mutlusunuz sonucta önemli olan da bu değil mi mutlu olmak bu seks te ama bence sen takma artık cok takıntı haline gelirse bu sfeer boçalarsın akıaına bırak anal oluyor mu?
yok anala ikimiz de karşıyız
Anladım güzel devam böyle bozmadan
aynen öyle
Evet
Derdinizi seveyim
:D :D :D
Kalk git kocana yapmayacağın şeyi baskasinanyapma
ya sanane be :D
Eskişehir de. olsan. alistirirdim. seni de
Bence de tecrübelerimi uygulamalı göstermek isterdim
kocan diyodun noldu? :D :D ben o partneri bırakmam
Hey