Cinsel Yaşam Sizce neden açmamı istedi rengi için mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sevgilimle sevişirken genital bolgemi görmek istedi ben de izin vermedim sizce rengini mi merak etti, arkadaşım öyle söyledi? Sizce neden açmamı istedi rengi için mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
knght34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Goruntusunu meral etmistir. Ancak actiginda rahat durmayacagi kesin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de ondan korktuğum için açmadım sadece bakicam dedi yalvardi hayır dedim Yorumla knght34 +1 yıl Beyaz tenliysen rengini de merak etmis olabilir. Bazi kizlarda kararma dudaklarda sarkma falan olabiliyor Yorumla
_кагizmа_ьоу_ Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Sürtmek veya yalamak için bence. Ben olsma bunun için isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok geniş düşün önce bakar sonra dokunmak ister öpmek ister yalar sonrada sker 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seks için. Başka niye olsun. Oralla başlayıp aleti sokup güm güm 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Arkadaşınla konustugun konu bu olmamalı... Sen neden izin vermedin 0 0 Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Renginde ne oluyormuş ki ne alaka 1 7 Yorumla Soran +1 yıl İşte vajina rengine yani çok takarlar dedi arkadaşım Yorumla LeydiStark +1 yıl Hiç takmazlar hem de hiç arkadaşın salğın önde gideni dkflcşcşxööxkckcldld Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya cidden mi ahhshwha bende kararma başladı çok çekindim ben de arkadaşım bunu söyleyince Yorumla LeydiStark +1 yıl Hayır tabi ki bütün kadınlarda oluyor. Muhtemelen kendisinde de vardır. Hiç çekinme merak etme yani. Expigment krem sür arada renk açar. Yorumla Soran +1 yıl Haklısın ya sağol çok teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Expigmenti Ben yüzüme kullaniyodum bir ara ama o bölgeye zarar vermez mi işe yarar mı sence Yorumla LeydiStark +1 yıl Dr önerdi bir şey olmaz Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Tabii rengi merak etmiştir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Takarlar mi rengine kararmaya falan Yorumla AgaogluBora +1 yıl Gızz safmısın leynnn Yorumla Soran +1 yıl Ya cidden bilmiyorum ahhaha ama gülmeyin yani bence takarlar renge etrafımdaki kızlar da öyle diyor Yorumla AgaogluBora +1 yıl Sarı olsa ne olur... Mavi olsa ne olur. Sen takma kafaya. Cahiller hep bir şey der Yorumla Soran +1 yıl Anladim sağol yorum için Yorumla AgaogluBora +1 yıl Rici derim Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pek rengine bakmak için gelmedi bana 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sonuçta yalamak da istemiş olabilir. 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Daha kat etmeniz gereken çok yol var belli ki. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani? Bir bilgi versen Yorumla technocrates +1 yıl Cinsel uzuvlar karşı cinsin her zaman ilgi alanına girer. Sonuçta doğası bu insanlığın ve canlı yaşamının. Renk vesaire bahane. Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya anladım haklısın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yuh be 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne yuh? Cevap sahibi +1 yıl Ya senle mutlaka konuşmam lazım Cevap sahibi +1 yıl Kullanici3039 Cevap sahibi +1 yıl Bu benim instam yazz bekliyorum arkadasim Soran +1 yıl Neden noldu? Cevap sahibi +1 yıl Ya anlatırım yazcaksan veerrim insta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Goruntusunu meral etmistir. Ancak actiginda rahat durmayacagi kesin
Ben de ondan korktuğum için açmadım sadece bakicam dedi yalvardi hayır dedim
Beyaz tenliysen rengini de merak etmis olabilir. Bazi kizlarda kararma dudaklarda sarkma falan olabiliyor
Sürtmek veya yalamak için bence. Ben olsma bunun için isterdim
Yok geniş düşün önce bakar sonra dokunmak ister öpmek ister yalar sonrada sker
Seks için. Başka niye olsun. Oralla başlayıp aleti sokup güm güm
Arkadaşınla konustugun konu bu olmamalı... Sen neden izin vermedin
Renginde ne oluyormuş ki ne alaka
İşte vajina rengine yani çok takarlar dedi arkadaşım
Hiç takmazlar hem de hiç arkadaşın salğın önde gideni dkflcşcşxööxkckcldld
Hadi ya cidden mi ahhshwha bende kararma başladı çok çekindim ben de arkadaşım bunu söyleyince
Hayır tabi ki bütün kadınlarda oluyor. Muhtemelen kendisinde de vardır. Hiç çekinme merak etme yani. Expigment krem sür arada renk açar.
Haklısın ya sağol çok teşekkür ederim
Expigmenti Ben yüzüme kullaniyodum bir ara ama o bölgeye zarar vermez mi işe yarar mı sence
Dr önerdi bir şey olmaz
Tabii rengi merak etmiştir
Takarlar mi rengine kararmaya falan
Gızz safmısın leynnn
Ya cidden bilmiyorum ahhaha ama gülmeyin yani bence takarlar renge etrafımdaki kızlar da öyle diyor
Sarı olsa ne olur... Mavi olsa ne olur. Sen takma kafaya. Cahiller hep bir şey der
Anladim sağol yorum için
Rici derim
Pek rengine bakmak için gelmedi bana
Sonuçta yalamak da istemiş olabilir.
Daha kat etmeniz gereken çok yol var belli ki.
Yani? Bir bilgi versen
Cinsel uzuvlar karşı cinsin her zaman ilgi alanına girer. Sonuçta doğası bu insanlığın ve canlı yaşamının. Renk vesaire bahane.
Hadi ya anladım haklısın
Yo şeklidir ya da açınca elleyevekti
emin ol rengi için emin ol
hepte arkadaşlar bilgi veriyor niyeyse...
Yuh be
Ne yuh?
Ya senle mutlaka konuşmam lazım
Kullanici3039
Bu benim instam yazz bekliyorum arkadasim
Neden noldu?
Ya anlatırım yazcaksan veerrim insta
İçine girmek için
Yemek içindir
Yok kendini görmek için
aynen rengine bakıcak :)
Hayır bozmak için 😈