Güncellemeler
+1 yıl
Bakti bana bı sordu hata çevriciye yazdı... tamman dedi... bilmiyorum... şimdi de evliliği beklemeyelim diyor sonra 🙈🙈🙈 bırakmam diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Anlayamıyorum.. eğer bakire değilsem se. KS yapicakti? Ama bakire sem niye yapmıyor neyin kafası buuu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Soruya bi girdim nerdeyse tüm yorumları okudum konuşöayı unuttum herkese Türkçesinden dolayı teşekkür ederim. Bunu yazmam yarım saatimi aldı
Ne dediğini anlaşılmıyor
Abi konumuz neydi
Ya ablacım yazma bana yeminle yazmayı ve konuşmayı unuttum cânım lisanı ne hale soktun yaa
Afedersiniz ya
Sizin gibi yüksek bir varlık bukadar yüksek akılı birini beynini kanser etim için Pardon abartın yalnız
Ben mi abarttım söössksksl
Yastığa sürtünmeye devam
Haha bana yani
Ahahah evet sana
Evet öyle aynen o oluyor ya evlenice yaparız dedi ama sonra da bırakmam dedi
Gündüz geçe yani
Açık olsaydın yapardınıx
bakire olduğun için evlenecek. bakire olmasan sjkip gidecekti
X_X 💔 bak bu kötü ya
neden işte adam seni seçmiş evleniyor
belki sjkmeden bırakırdı
Evlenmek istiyor evet.. de umarım sık bırak düşünce yokdur kötü o ya
sinirliydim diye öyle yazdım yaa bence üzülür giderdi evlen adamla
Sende yasamak istiyor gibisin bu neyin kafasi..
Yanlış yazdım bekleyelim dedi*
Ama neden sordu yatakta yaaaa giricektik şimdi bakireyim diye evlilik mi hallediyorum okadar soruuuu VARRRR kafamdaaa
Yazdiklarindan pek bir sey anlamiyorum ama olay ne, yataktasiniz tam iliskiye gireceksiniz soyunmussunuz her sey hazir senin bu lafina mi durdu. Bide sen madem istiyorsun bu kadar israr falan etseydin zaten bence o da direkt koyulurdu o ise ya da ilk bakireligini o bozmak istemiyordur, ne de olsa ilerde pisman olursan vs onun sayesinde olmus olur...
Hm bilmiyorum. Ama dediğin gibi beni yatakta sıkıştırdı soydu heryerimi öptü sonra da bi durdu sordu... işte bakiremiyim... güya oda bakire... Sonra tamam dedi duyunca cevabı devam eti öpmeye... Bilmiyorum
Ben gir demedim ki ne alak ben şimdi neyse kafam karıştı da sorusuna
Hee kendisi de bakir yani. Valla belkide sadece opup koklasmak istedi bilemiyorum sorsaydin orada yap falan demek senin elindeydi ne de olsa…
Niye yatmadı biliyor musun bakiresin diye. Başına kalmandan korktu
bir kız bakire olunca yatakta olamazmıymış
Bilmem
yeterki bilsin yeterki olanla verilenle yetinmeyi bazı şeyleri sevsin en unutulmazların yaşanmasına sebep olur
Evlenice yaparız dedi
bence bazı şeylerle yetinmeyi bilmiyordur kolaymı evlilik
Ne? Arap parası vardır bı zahmet alsın yani bir şey bana git altın tekne getir demiyorum ya
olanla yetinmek kişi en doğru yapan ileri gitmesi gerekmedikçe gitmemesi en doğru yapan kişidir buda zamanla anlaşılır
O iyi yanı bir şey yapmadı yie
belki zevkleri karşılık beklercesinedir her erkek bir bakireden karşılık veremesede onu aradığı zevklere ulaştırmak için zevkler besleyemez
Bunu anlamadım
aradığı zevklere ulaştırmak için zevkler besleyemez?
sence her erkek kızı verebildiği kadarıyla tatmin edebilir mi yani sevişerek oral yapıp yalayarak
Ya olur herkes başka bir şey de iyi sevdiği şeyi yap işte karşı tarafın oldu biti
Sor konuş açık sürpriz yap kıyafet falan
o konularda tamam konu bakire bir kız olunca yaşanması gerekenler sınırlı olacak erkekte kıza aradığı zevkleri dil ile vermeyi bilecek
Ha bilmiyor öğrenmesi gerek ikimzde bakireyiz ama bence sarılma öpmeyi ilgi 100 puan ama yalama..50/50 ya hayır ya Evet eh
dil kıza sana orgazmı yaşatıyorsa bu tutkuların rn şahanesi unutulmazıdır
Muhtemelen önsevişmeden daha da ileriye gidecekti.
Kuvvetle muhtemel
Girerdi
Merak etmiştir
Heralde yani
Muhtemelen
olabilir