Boşalma sırasındaki sperm miktarının fazla ya da az olması taraflar için önem arz eder mi?
Evet fazla miktarda sperm görmeyi seviyorum
Sperm hacmi önemsiz bir detay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Fazla boşalmak için 1 hafta veya 3 ay beklemek yetiyor daha önce denedim gerçekten 20 metreye kadar gitti ama bu sadece bekleme ile değil lif alımı da önemlidir ben sporcu olduğum için biliyorum
mıktarı degısmez ama oral yaparken agzına bosaltıp onu agzında hıssetmek veya yutmak ıstıyorsan veya goguslerıne bosaltmak asagı akmasını ızlemek ıstıyorsan veya ıcıne bosaldıgında ıcıne akmasını hıssetmek ıstıyorsan onemlı tabı ama sadece gırıp cıksın dıyosan onemlı degıl pekte. genel olarak onemlı
az boşalmak ile fazla boşalmak arasında hiç bir şey olmazsa diyalog farkı oluyor ama genelde kadınların hoşuna gidiyor. benim partnerlerimin hoşuna gidiyordu gözlemlediğim kadarı ile.
Cevap
14Cevap
Bence meni miktarının bir önemi yok o an aldığımız haz önemli.. Keyifli geceler..
Şimdi o erkeğe bağlı fazla gelmesi az gelmesi bir de partnere tabi ama bunun çok da önemi yok zevk almak önemli
Ne kadar bol sperm akarsa o kadar zevk almış demektir.
Ben de merak ediyorum kadınların hoşuna gider mi bol bol boşalsam o an
Fazlasıyla akıyor.. ama pek önemli olmasa gerek.. alınan haz önemli diye düşünüyorum.
Sperm den daha önemli görseller var biliyorsun boşalma esnasında tatlım
fazla akması hoşuma gidiyor
Önemli değil doyurucu olsun seks yeterli
Partnere bağlı. Çok sperm bağımlısı ise sever :d
Erkek partnerim içimi doldursun isterim.
seks yapmadım ama herhâlde sever
Kadınlar bol boşalmayı epey seviyor ;)
bende genelde fazla oluyor
Etmez onemli olan karsşıllı zevk almak
hiçbir önemi olmamalı bence
Bnne kardeşm ben zevke bakarım
Cok fark etmez de fazla olmasi guzel bence
Fazla şiddetli fışkırması bence zevk verir
Sperm gözle görülmezki🙄
Tamam meni miktarı diyeyim o zaman...
O gözüken meni işte
Ben siz kadinlarin yorumunu merak ederim