Gizli Üye(36-45)+1 yılkalite düşmesi değil de miktar olarak daha az gelir, kalite aynıdır sonuçta depodakinin hepsi aynı, sperm boşalma anında üretilen bir sıvı değildir, belli bir sürede oluşup depolanır t*şaklarda, yani şuandaki boşalmasında fışkıran sperm 1 ay önce üretilmiş sperm olabilir anlayacağın. kalite değişmez fakat miktarı daha az olabilir ikinci üçüncü boşalmada..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSperm kalitesi düşmez. Miktarı düşer
00 Yorumla Kalite aynı miktarı az olur sonuçta vücut her zaman üretiyor sadece üretim az olur ancak yinede yumurtlama dönemindeysen hamile kalma oranın yüksek bilgin olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlki daha yoğun iken ikincisi daha akışkan olur
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim içime boşaldı ama ikinci boşalmasıydı ilki dışarıya oldu ikincide içime boşaldı bir şey olmaz ikincide sperm kalitesi düşügor dedi bilimsel mi bu
- +1 yıl
Hayır canım kalite ile ne alakası var. Düşündüğün hamile kalma olayı ise tedbir alman lazım. İstemiyorsan tabi hamile kalabilirsin çünkü. Saçmalamış
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk iki üç damla pipiden çıktığı anda daha kaliteli oluyomus sonrakiler daha düşük
218 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim içime boşaldı ama ikinci boşalmasıydı ilki dışarıya oldu ikincide içime boşaldı bir şey olmaz ikincide sperm kalitesi düşügor dedi bilimsel mi bu
Cevap sahibi+1 yılİlkini disari yaptı dimi. O zaman sonraki daha kalitesizdir
Cevap sahibi+1 yıl@pıhhml dışarı yapmış ilkini
Soran+1 yılİkinciyi içime ama
Soran+1 yıl@pıhhml 48-60 saat içinde ella aldım bir şey olur mu
Cevap sahibi+1 yıl@pıhhml etmez mi. İlkinde pipi dışarda o yüzden kaliteli olan şey dışarı gidiyo
Cevap sahibi+1 yıl@pıhhml tam bilmiyirum öyledir belki
Soran+1 yıl@pıhhml abi 60 saat içinde ella aldım bir şeymolır mu
Soran+1 yıl@pıhhml 72 e kadar sınır var
Soran+1 yıl@pıhhml abi şimdi ilk dışarı boşaldı ikincide içime boşaldığını hissettim hemen geri çekti
İlk seksimdi bu arada
Net hatırlamıyorum ama 60 saat içinde aldım ellayı
Hala risk var mı
Soran+1 yılOlayın üzerinden 10-11 gün geçti
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılMiktarı düşer, kalitesi düşmez. Miktarın düşmesi de hamile kalma olasılığını azaltır.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. kalitesi asla düşmez. sıvı miktarı azalır sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu söylemek için erkeğin kaç gün arayla bosaldigini bilmek gerekir
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu boşalmadan önce 5 gün den fazla boşalmış ise doğru ama 5 gün içinde boşalmış ise vücut yeni ürettiği sperm kullandığı için sıkıntı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz düşer, kıvamıda azalıyor ama hamile bırakabilir. Var mı şikayetin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet düşer en iyi sperm kalitesi sabah olur diye biliyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma bu bebek olmayacagı anlamına gelmez
+1 yılEvett hem. kalitesi hemde sayısı
02 Yorumla
- +1 yıl
Evett bilimsel sayı ve yoğunluğu düşer
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet, ama bu benim isime geliyor sebebi ise ilkinde normal insan gibi bosalmiorum dhshahaj
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır, sadece miktarı azalir ve bu da fayda etmez.
Cevap sahibi+1 yılYani hamile kalmak için bir damla bile olsa yeterlidir. Az çok fark etmiyor.
Evet sperm sayısı ve kalitesi düşer
00 YorumlaKalite değil sayı düşer
00 YorumlaKalitesi değil de miktarı düşer
02 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
02 Yorumla
- +1 yıl
Yok ya değil sende bunu yedin mi
+1 yılDüşer
02 Yorumla
- +1 yıl
Ahaha yine hamile kalabilirsin risk var. Ertesi gün hapı kullan 1 gün geçtiyse daha uzun olduysa doktora git
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet duser
00 Yorumla
+1 yılyeni sperm olduğu için artar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet biraz azalır
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlur genede hamile kalirsin
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar