Olgun insanla seks yapmakla genç insanla seks yapmak arasında ne gibi farklar vardır?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yaşıtlarımı pek cinsel anlamda arzulamam ama eğer yaşıtlarımdan olgun görünümlüleri arzularım genelde olgunlar ilgimi çeker.. Cinsel anlam da da duygusal anlamda da
Aslında olay tamamen tecrube ve partnerini mutlu etmeyi bilmekte. Kimi olgun veya genç sadece kendi isteklerini bilir. Karsısındakini düsünmeyen kisiler çok fazla. Hart hurt oldu bittiye getirmemek lazım kesinlikle.. seks ruhsal ve fiziksel doyumdur. Bunu sonuna kadar hissettirebilen partner can'dır :)
Bana güveniyonmu 😋
:).
Sade Bir gülücük
Olgun genç olayı degilde tecrube diyelim.. zevk almasını ve vermesini de bilen iki kisi bir araya gelise eger offff yansın geceler...
Cevap
6Cevap
Olgun insanlar daha tecrübeli ve daha iyi yapabiliyor gençler beceriksiz
@selimsahin4846 Ne iş? Görüş sahibini sorguya mı çekiyorsun?
@zor-olan-ask ve @selimsahin4846 üyeyi rahat bırakın, engellemek zorunda kalmayayım sizi
@selimsahin4846 Lanlı lunlu konuşma, terbiyeli ol
Ben kaçıyomm size iyi kavgalar😨
Sevgili görüş sahibi arkadaşım lütfen bir dahaki sefere paylaşım yaparken yoruma kapalı seçeneğini de işaretler misin?
Kesinliklel arkadaşlar bir tecrübem yok sadece şaka yapmak istemiştim buranın Abaza ve spklarla dolu olduğunu bilmiyordum soru sahibi arkadaşım çok üzgünüm bilemedim niyetim sadece şaka yapmaktı.
Olgun ya da genç farki yok , tecrube tecrübedir... Yani tecrübeli insan vardır tecrübesi az olan ya da tecrübesiz vardır...
Yorumum kapali ya sorandan baskqsina , bak yorum yapamayan kudurup eksi atıyor 😁😁🤣🤣🤣
fiizk, tecrübe, az ya da ilk olmasından dolayı korku ve heyecan...
Parçaları doğru yerlere koyabilirsin sanırım
Olgun ile olmak nereden bakarsan bak büyük avantaj
Tecrübe ve genç bulduğu partnerine daha sert olduğu için
Genç olan bazen daha sabırsız ve kararsız olabiliyor, olgun ise aradaki uyumda sorun yoksa şiir gibi oluyor
Ben kendimden 15 yaş büyük bir kadınla düzenli ilişki yaşıyorum onu genç tutuyorum 😉
Olgun daha iyi tecrübe her zaman tas verir
Bilmem hayatımda hiç seks yapmadım anlamam
olgun daha tecrübeli
Genc tercihim
Hmm gençler bunu beğendi Hahahah
@Im_SlimShady 🍌🍌🤣
Ayıp ayıp kaç yaşına gelmişsin.😁
@Im_SlimShady muz seviyo olmam suc mu canim
Bilmem bu konuyu detaylıca sana anlatırdım ama neyse.😋
Olgun ohhh miss
Tat farkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?