Herkesi çantasında bir erkek kondomu taşımaya davet ediyor bide beğeni istiyorum.
#perso

Erkek kondomu daha iyi ve pratik. Tercihim
#Okey
tr'de kadın kondomu pek revaçta degıl .
genel anlamda et ete değmeli mantığı var.
sanki erkegınkı daha pratik.

Et ete değecek :D Şaka bir yana erkek kondomu. Hem daha kullanışlı hem daha pratik.
Ayyy ikisi de korkunç bunların 😰
🤣
🤣🤣 minnak biyy çocuğum ben bilmiyoyum bunlayy ne işe yayayy
Hahahahahjaja😂🙈
Cevap
32Cevap
En zevklisi tenin tene değmesi gadası. Ama hijyen ve tam korunma için kondom gerekiyor.
Ten teması şart benim için kondom kullanılan ilişki haz vermiyor
Kadın kondomudamı varmış 🙄 len ne cahilim ben bilmiyordum saol
😂🙈
Hay, ben bunu icar edenin ağzına at şeyini sokim yaa... Bu son derecede boş ve gereksiz birşey olm evlenmeden yapmayın lan. Helalinizle beraber olun ne gerek var öyle pis bir şeye
Ben sustum görsele odaklanın.🤐😅 karikatür aslı başkasına , sadece editleme bana aittir :))
Kadın doktor’a sormuştum. İkiside kullanılmalı demişti. İstenmeyen gebelikler için garantisi % 95 seviyelerinde demişti.
Kadın kondomu kullanan var mı ya? Bana amacını gerçekleştirmekte yetersiz bir tasarım gibi geliyor. Sağından solundan sızar, çıkarırken bulaşır vs.
Aslında arada pek bie fark yok ama erkeğin içeri geldiği zaman veya seks esnasında zevkini azaltmamak için kadın kondomu kullanmak daha mantıklı
Tamam seni kırmamak için taşırım ama kullanmıyoruz 😂
Hem kadın hem erkek kondomu aynı anda kullanılır mı acaba 😅
aslinda kondomda bazen ise yaramaya biliyor hastaliklar bulasiyor. erkek kondomu derim ben.
Kondom kullanmaktan nefret ediyorum sıkıyor boğuyor adeta oda keyfimi kaciriyor
🙄 İlk defa görüyorum. Ben ikisini de kullanmıyorum gerçi xdxd
Kadın kondomunu krhanede çalışan kadınlar kullanıyor genelde yoğun giriş çıkış müşteri akışı olan yerler özellikle sivil yaşamda bir kadının kullanması saçma olur
taşıyın tabii, sizin çantalarda yer bulur da biz koyacak yer bulamıyoruz. takıp da mı dolaşalım
Kondom hiç zevk vermiyor ama hiç bilmediğin biri ile yaparsan da takmak zorundasın zaten
Kondom sevmiyorum
@Sarp_Bey ne
Valla bilgim yok bu konuda :D
Kondoma Karşıyım Vajinayı Tam Hissettirmiyor
Anaaa kadın kondomumu varmış ben cahiiiiillll😂
İkisini de tercih etmem gerek yok.
Kadın kondomu nasıl bir şey
Ben erkek kondom kullandım efendim...
Erkek kondom pratik, güvenilir...
Hiç denemedim ki bilmiyorum o yüzden 😊😊
Hiç fikrim yo vll :d
Et ete degecek kondom nedir :))