Bir kelimem yeter 😉
Beden dili benim işim 😜
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba!
Eğer birini baştan çıkarmak istersem; sahip olduğum her türlü imkanı ve yeteneği sonuna kadar kullanırım. Öyle ki onun gözünde vazgeçilmez biri imajını rahatlıkla oluşturabilirim. Beden dili, gözlerim, sözlerim, her biri binbir derin mana içeren cümlelerim, kişiye özel uyguladığım manipülasyon taktiklerim ve daha fazlası.. Velhasılkelam istersem karşı konulmaz bir Don Juan olabilirim ama burdaki kilit kelime istersem..
Keyifli geceler..
Her ikiside olmalı sadece konuşarak kelimeler ile karşıdaki kişiyi sadece bir yere kadar tahrik edebilirsin ya da sadece hareketle sadece bir yere kadar tahrik edebilirsin her ikisindende olması şart sadece biri ile iş yürümez.
Böyle bir çabam olmadı hiç ama uzun uzun bakmayı severiz ekdjjd kadın erkek ilişki olark bakmayın gözümü dikmeyi seviyorum dkdjj
Rica ederim.. :)
Gözlerim yeter 😅
O nasıl bir biyografi öyle, tebrik ederim gerçekten iyi anlatmışsın duygularını ☺️👏
Rica ederim sinyoram :)
Cevap
49Cevap
Kesinlikle beden dilim tabi ki
Mesala ne yaparsın beden dilin ile kamuya açık bi alanda?
* Aklıma ne geldi.. Bir gün 1 otobüs 40 kişi kadın, 5 kişide erkek olmak üzere 10 günlüğüne iş icabı seyahate çıktık.. Her aynı yaş grubumuz. Herkes de tek.. Her gün de ayrı 5 yıldızlı otelde kalıp, otellere puan verdik, eksikliklerini not aldık..
Neyse, Antalya ya geldik, kızlar soyundu, döküldü derken, ortam bir anda değişti..
Otobüste bir fırlama bir oğlan vardı, ismini hatırlamıyorum.
Kızları güldürmekten kaç tane kız altına kaçırdı inan..
Tam arkamdaki koltuktalar, kızlara fıkra anlatıyor, Altın yaprak diyeceğine kasıtlı olarak altın yrrak diyor, kızlar gülmekten deliye dönüyor..
Neyse, oğlan sende bize katılsana kızlar çok güzel, içlerinden kaç kişi benimle birlikte olmak istiyor dedi..
Fakat ben ne yaptıysam olmadı, ne yapayım ben istesem de öyle argo konuşamıyorum ki 😂🤣
O çocuk da en sonunda kulağıma eğildi ve dedi ki "Eşeği bağlasam sen yine mikemezsin" 😂😂🤣🤣
Yani baştan çıkarma konusunda ben gerçekten de sıfırım..
Ben laf da iyiyim :D beden dilimi de yatak da gösterebilirim anca :D
Bakışlarım ile onu kıpırdatırım hal ve hareketlerim vs ile aynı zaman da sözlerim ile de çileden çıkarırım🔥
Bayılıyorum bu parçaya 🤭🥰
Ben konuşmam ile belli ederim ama konuşurken ifadelerim ve mimiklerim de önemlidir. Seçmem gerekirse konuşmakta iyiyim galiba gibi düşünüyorum 🤭
Beden dili ! Kelimeler herşeyi açıklamaya yetmez her zaman !
Ne dediğinizin bir önemi yok ki, birine düz duvar gibi seni seviyorum desen Bi etki yaratmaz ama ona yaklaşıp cilveli cilveli seni hiç sevmiyorumm desen bile çok daha etkili olur
Valla bilmiyom sanırım sözlerim bedenimi gören kaçıyor sdklfsf
Ses tonum çoğu kadına göre çekicidir. Ayrıca iletişim mezunu olmam ve diksiyon eğitimi almam bana kolaylık sağlıyor. Bunun dışında tecrübe de olunca ben her türlü yürüyorum.
Ben yatağa girene kadar etkisiz elemanım binbir güçlükle oraya kadar geldigimde şeytan tüyü müdür nedir roller tersine dönüyor
Beden dilinin daha etkili olduğunu düşünüyorum. Bir bakış, dokunuş kelimelerden daha derin izler bırakabilir.
HİÇ birini silah olarak kullanmadım. ama teması severim.❤
Kesinlikle sözlerim. Ancak bazen yanlış yere isabet ediyor. Aşık oluyorlar.
Hayır! Ben onu demek istemedim :D
Karsindaki kişiye bağlı bağlı kişiler için kadın olsun tastan olsun diye düşünürken bazıları da bakışları yaninda da düşüncelerine de önem verir.
İnsanları baştan çıkarmak gibi bir amacım olmadığı için. İnsanları baştan çıkarmak gibi bir niyetim olmuyor.😅
Bulunduğumuz ortama ve duruma göre değişir, toplumdaysak bakışlarım veya dokunuşlarımla baş başa kalıyorsak her şey olabilir.
Kelimlerle yeri geldiğinde güzel dans ederim bu da karşı tarafta illa ki etki yapar.
Sozlerim tabiki en etili silahımdir bir kadını etkilemek için
kadınlar için beden dili en önemlisi. seksi bir vücut erkeği yer bitirir içten :)
Öyle bir iddiam yok ama sanırım sözlerim. Zira bedenim kimseyi etkileyecek güzellikte değil
Ben bedenimle ve ruhumla itaat ederim dominant bir kadınsa zaten bir kelimesi yeter
Gözlerim yeter ama kimseyi baştan çıkarma eyleminde bulunmadım
Beden dilim sanırım yavaş yavaş kedi gibi sırnaşırım 😂😂
G*tümü de yırtsam kimseyi başa çıkarabileceğimi sanmıyorum.
İkisi de. aşık etme, baştan çıkarma bunlarda iyiyim ama yatakta beceremiyorum :/
Bakışlarım daima efsanedirler 👀
Sözlerim daha etkilidir
baktım vücudumla etkıleyemıyotum sözlerimle etkılemeye çalışırım
Beden dilim kesinlikle çok başarılıdır
Seçemiyorum ikisi de demek istiyorum 😅
Ayyynnn
Her ikisini de kullanırım.
Beden dilim
Beden diline de gerek yok. Bedenim yetiyor
Bakışlarım sılanımdır 😂
Hiç beceremem öyle şeyleri
Ses tonum baştan çıkarabilir daha sabah denedim
İkisinide iyi kullanırım
Bakışlar ve sözlerim etkili oluyor
Sozler tahrik edici vede guzel
Benim sözlerim etkilidir her zaman 😊
Öyle şeylerle uğraşmıyorum
Ben kelimeleri kullanabiliyorum
Ben başlı başına bir silahim..
Tehlikeli sorular cevabi secenekte belirttim😎
Sigara içişim yeter sjsjznzkz
yokluk diyelim ahienkahniekaphnieka
Bu konuda sınıfta kalırım.
Neden
Göğüslerim❤
Vatan çok mu güzel ki
Vaaay olacaktı
atma ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Birde kalçam neden yalan söyleyim🔥
burdan sallaması kolay da ondan. gerçek ile alakanın çok olacağı düşük ihtimal yaş kaç ki senin
Bi gece gel istersen hahah @Hayatnediyorsun❤
@Hayatnediyorsun
yapabileceğin şeyleri söyle atmaya devam etme. bir gece gelirsem sabaha kadar uykusuz kalacağını bir bilsen son diyişin olurdu o :)
Kalça beni etkileyen en önemli şey geniş dolgun ve diri ise çok etkiler
Yalan söylemiyorum 90 beden 😉
Evet kalçam geniştir ben beğenmiyorum
@Ersinlivaneli lan fake etmeyin şu lafları egolarını beslemeyin şunların görsen bu ne lan der kaçarsın emin ol bak
lafla olsaydı keşke yalan söylemiyorum 90 biri daha yazsın bende doksan altmış doksanım desin hahahah hadi işine
Seninki kaç
@umudunn teşekkür ederim
@Hayatnediyorsun belki doğru diyor nerden biliyorsun doğruysa muhteşem ama
İster inansın ister inanamasın ben çok seviyorum bedenimi seksi duruyor
@Ersinlivaneli hahah sen giderken geliyordum ben bu sitede öyle doğru çıkan abartmıyorum binde bir anca kanmayın şu kezbanlara sizi kekliyor çok net ego kasıyor ya yapmayın kardeşim yapmayın
10 cm s*k le bana laf atma
Oyle deme gorsen ağzın açık kalir
Osursam baştan çıkar burdakiler
oha kakasks
Bide sicaydin
yapma yeni fetiş güncellenir adamlarda kaakwkwkw
Sözlerimle başlayıp bedenimle onu ısıtırım
Galiba dokunduğum kadın sarılır öyle kalır
Dilim çok marifetli bu konuda 😉
Ben masaj yaparım öylesi daha ateşli oluyor
Kelime oyunlarını severim
Sözlerle başlarız çağrışımlar da etkili...
Erkek bedeniyle ne kaa baştan çıkarabilir ki
ikiside
Bence söz daha çok etkiler
Hiçbiri
gamze373737 gerçekten, pimi çekilmiş el bombası gibiyim, bomba etrafı nasıl dağıtacağını biliyorsan öyle doluyum işte
Sözler daha etkili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?