Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi ilk gecemde öncelikle eve geldik eşimle. Bakire olduğum için fazlasıyla korkuyordum ama cinsel açlık da hissediyordum ve bir an önce hissetmeyi arzuluyordum onu içimde. Gelinliği çıkarttık ve sonra duşa girdim. Eşim de o arada öteki duştaydı. Yıkandım ve çıkıp yatağa geldim. Eşim benden önce yatağa gelmiş ve yarı çıplak bir şekilde beni beklemekteydi.
Yanına gittim ve yatağın kenarına oturdum. Birkaç dakika hiçbir şey konuşmadık. Yüzümün kıpkırmızı olduğunu biliyordum. Sonra elimi tuttu ve eğer istemiyorsam bu gece olmasının şart olmadığını söyledi ama ben kararlıydım bu gece için çünkü beklettikçe daha büyütürdüm gözümde. Korkmama rağmen bu gece olmasını istediğimi söyledim. Yatağın kenarındaydım ve elleriyle elimi tutuyordu. Yavaş yavaş beni yatağa doğru çekti ve dudaklarıma hafifçe öpücük kondurdu. Sonra boynuma doğru yöneldi ve boynumu öpmeye başladı. Hafifçe inledim ve başımı geriye attım. İzin ister gibi yüzüme baktı sütyenimi çıkartmak için. Kafamı gülümseyerek salladım ve çıkarttı.
Hemen göğüslerimi emmeye, yalamaya başladı. İyice ıslanmıştım artık. İnlemeye başladım ama çok utanıyordum. Göğüs uçlarımı eme eme dimdik etti. Öylesine zevk alıyordum ki istemsizce başını göğüslerime bastırdım. Sonra yavaş yavaş yalayarak göbeğime doğru geldi. İyice ateş basmıştı beni... Yine yüzüme baktı ve alt tarafımı da açtı. Öylesine ıslanmıştım ki o bunu fark edince çok utandım.
Diliyle yavaşça vajinamın üst tarafına dokundu. Çığlık attım ve ellerimle yüzüme kapadım. Sonra hafif hafif emmeye başladı üst taraftan. Biraz sonra dilinin değmediği yer kalmadı vajinamda ve bundan sonra dilini içime yolladı. Öylesine istekli olmuştum ki penisi bir an önce derinliklerime kadar istiyordum. Dakikalarca emip, yaladı ve artık dayanacak gücüm kalmamıştı ve ağzımdan o söz çıktı: İçime gir.
Bunu duyunca gülümsedi ve penisini çıkarttı. Çok büyüktü ve bayağı bir korkmuştum. Gerçi belli oluyordu kıyafetin üzerinden ama yine de çok korkuyordum. Eliyle penisini ileri geri yaptı ve vajinamın girişine dayadı. Çok acıyacak diye düşünüyordum ama içime girmesini de ölesiye arzuluyordum. Penisini dayadı ve içime ittirdi ama giremedi çünkü çok dardım. Sonra tekrar denedi ama yine olmadı. Biraz bekledi ve bana sarılarak tekrar göğüslerimi öptü. Benim dikkatim dağılmıştı ve kendimi ister istemez kasmayı bırakmıştım giremeyince ama o bunu anlamış olacak ki birden içime tüm hızıyla ittirdi.
Birden içime tüm hızıyla ittirdi ve çok acıdı. Kan sızıyordu ve ağlamaya başlamıştım. Dudaklarıma yapıştı ve canımın acımasını azaltmak için göğüslerimi emmeye başladı. İçimde yakıcı bir basınç hissi vardı. Yaklaşık on dakika kadar bekledi böylece içimde ama gidip gelmeden. Ben ise ağlamıştım ve tırnaklarımı yastığa öylesine batırmıştım ki kırılacaktı neredeyse tırnaklarım.
Biraz daha böyle bekledikten sonra acı hissinin azaldığını ama basınç hissinin devam ettiğini hissediyordum. İçimde hafifçe gidip geldi. Yine acımıştı. Böyle olunca biraz daha bekledi ve tekrar hafifçe gidip gelmeye başladı. Acıyordu ama az önceki kadar çok değildi acısı. Gidip gelmeleri hafifçe artmıştı. Acı bayağı azalmıştı ve kanama durmuştu. Birkaç dakikadır gidip geliyordu. Hafifçe zevk bile almaya başlamıştım. Biraz daha gidip geldikten sonra bir anda içimde bir kasılma ve ıslaklık hissettim. Gidip gelmeyi bıraktı ve böylece bekledi. Ardından da penisini içimden çıkardı. Benim bekaret kanım, vajina sularım ve onun spermleri birbirine karışmıştı.328 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@58935895 Ne oldu ki? Yani açık sözlü olmak neden kötü
Cevap sahibi+1 yıl:D Böyle işte.
Cevap sahibi+1 yılDeğilim.
- +1 yıl
Ada yaptınız mı yoksa ikinizde kılı kılı mıydınız
Cevap sahibi+1 yılAnlayamadım?
- +1 yıl
🙈 ağda
Cevap sahibi+1 yılBir gün önceden yaptım zaten. Ağda ilk geceye mi kalır?
- +1 yıl
Yok tabi ki kalmaz sadece merak ettim...
- +1 yıl
Kimi kılı kılı da... Erkek lerde alsa iyi olur 🙄🤣
Cevap sahibi+1 yılEşimde hemen hiç kıl yok zaten. Aslında kıllı erkek güzel durmuyor.
- +1 yıl
Eeee devam ettiniz mi? Okadar ağrı ve ağlama da bırakan çok
- +1 yıl
Ve bukadar naptını bilmesi çok tuhaf... sanki daha önce yapmış gibi neyse o beni ilgilendirmez de yinede 😬 itici ilk an
Cevap sahibi+1 yılBurada yazdım bunu ve devamını. İkimiz de deneyimsiziz, ilk gece ne yapmalıyız? ↗
- +1 yıl
😳🙂 harika başka link daha ya o çok büyük sizde küçük zayıf olduğunuz düşün yok ürkütüyor 🤣
Cevap sahibi+1 yılHatırlayamadığım yerler var tabii ki de fakat aşağı yukarı böyle gerçekleşti.
- +1 yıl
🙈ok anladım
Cevap sahibi+1 yılCinsellik acı veren bir şey olsaydı kadınlar bundan bu kadar zevk alır mıydı? İlk andaki hafif acıdan korkmamak lazım.
- +1 yıl
Oda doğruda yinede her gün olan bir şey değil ilk başka
Cevap sahibi+1 yılİlk baştaki acı, birkaç dakikadan fazla sürmüyor. Bak şöyle diyeyim ki öncelikle hafif bir acı ve doluluk hissi oluşuyor. Böyle kenarlara baskı yapılıyormuş gibi düşün. Penis girip çıktıkça azıcık kanıyor ve sonra acısı gittikçe azalıyor. Yani baskın olan his, acı hissi değil basınç ve doluluk hissidir. Yeterince istekliyseniz orgazm bile olabilirsiniz ilk gecenizdi. Birkaç dakikalık gitgide azalan hafifçe bir acı hissinden sonra zaten doluluk ve basınç hisleriyle beraber sürtünme ve sıcaklık kaplıyor. Sonrası zaten acı tamamen kayboluyor.
- +1 yıl
Ok 🙂🙈🙈😊 sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aceleye getirmemek lazım çok yorulduysam yapmam enerjimi toplayıp bir sonraki akşam daha güzel bir gece geçebilir 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. tavla oynarsınız. çerez yersiniz. çekirdek çitlersiniz. üstüne birde sütünüzü içip uyursunuz :)
00 Yorumla
+1 yılPek fesatlık sayılmaz aslında, olması gerekenler yaşanır,,😉😉
00 Yorumla
+1 yılmışıl mışıl uyunur fesatlıga gerek yok uyuyun
10 Yorumla
+1 yılSeks seks seks 😂😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılhic kimse dogruyu söylemiyor, bende merak ediyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Biliyosun işte ne yapıldığını 😊
00 Yorumla
+1 yılÇarşaf sırılsıklam oluyor 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çok merak ediyomusun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Güzel şeyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. seks...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıluyunur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Okey oynanıyor
00 YorumlaGüreş müsabakaları
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılUyku
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTavla atılıyor.
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum deme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne