+1 yılMerhaba
- Öncesinde beraber bir jinekoloğa giderek mutlaka doğum kontrolü konusudna bilinçlenin ve bir yöntemde karar kılın
- Anatomi bilgisi önemlidiri. En azından biraz araştırın
- Konuşun. Beklentiler istekler meraklar korkular neler oturun konuşun ve bunun için düğünü beklemeyin. İyi seks iyi iletişimle başlar
- Eğer bir şekilde herhangi birinizde seks karşı bir tabu, korku, endişe varsa şimdiden gidermeye çalışın. Kadında bu durum vajinismusa çevirebiliyor ve gerçekten çözmesi sıkıntılı
- Kendinizi kasmayın. Ortada abartacak bri şey yok. Seks keyiflidir. Eğlenmek amaçtır ve paylaşmak
- Seks yaptıkça deneyim kazanır, birbirnizi tanıyıp keşfettikçe daha da mükemmelleşirsiniz. Beklentiler ilk başka çok yüksek olmasın.
- Orgazm olma konusunu özelikle kadınlar fazla kafaya takıyor ve bu yüzden de orgazm olamıyorlar. ENdişe etme ve kendini de tanımaya çalış bu dönemde. NErelerden zevk alıyorsun, nasıl orgazm oluyorsun ( klitoral) gibi. Ki eşini de yönlendirebil zamanı geldiğinde
- Günün sonunda sevdiğin adamla evleniyorsun. Hiç bir şey kötü olamaz değil mi:)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl''Kendi ilk gecemde öncelikle eve geldik eşimle. Bakire olduğum için fazlasıyla korkuyordum ama cinsel açlık da hissediyordum ve bir an önce hissetmeyi arzuluyordum onu içimde. Gelinliği çıkarttık ve sonra duşa girdim. Eşim de o arada öteki duştaydı. Yıkandım ve çıkıp yatağa geldim. Eşim benden önce yatağa gelmiş ve yarı çıplak bir şekilde beni beklemekteydi.
Yanına gittim ve yatağın kenarına oturdum. Birkaç dakika hiçbir şey konuşmadık. Yüzümün kıpkırmızı olduğunu biliyordum. Sonra elimi tuttu ve eğer istemiyorsam bu gece olmasının şart olmadığını söyledi ama ben kararlıydım bu gece için çünkü beklettikçe daha büyütürdüm gözümde. Korkmama rağmen bu gece olmasını istediğimi söyledim. Yatağın kenarındaydım ve elleriyle elimi tutuyordu. Yavaş yavaş beni yatağa doğru çekti ve dudaklarıma hafifçe öpücük kondurdu. Sonra boynuma doğru yöneldi ve boynumu öpmeye başladı. Hafifçe inledim ve başımı geriye attım. İzin ister gibi yüzüme baktı sütyenimi çıkartmak için. Kafamı gülümseyerek salladım ve çıkarttı.
Hemen göğüslerimi emmeye, yalamaya başladı. İyice ıslanmıştım artık. İnlemeye başladım ama çok utanıyordum. Göğüs uçlarımı eme eme dimdik etti. Öylesine zevk alıyordum ki istemsizce başını göğüslerime bastırdım. Sonra yavaş yavaş yalayarak göbeğime doğru geldi. İyice ateş basmıştı beni... Yine yüzüme baktı ve alt tarafımı da açtı. Öylesine ıslanmıştım ki o bunu fark edince çok utandım.
Diliyle yavaşça vajinamın üst tarafına dokundu. Çığlık attım ve ellerimle yüzüme kapadım. Sonra hafif hafif emmeye başladı üst taraftan. Biraz sonra dilinin değmediği yer kalmadı vajinamda ve bundan sonra dilini içime yolladı. Öylesine istekli olmuştum ki penisi bir an önce derinliklerime kadar istiyordum. Dakikalarca emip, yaladı ve artık dayanacak gücüm kalmamıştı ve ağzımdan o söz çıktı: İçime gir.
Bunu duyunca gülümsedi ve penisini çıkarttı. Çok büyüktü ve bayağı bir korkmuştum. Gerçi belli oluyordu kıyafetin üzerinden ama yine de çok korkuyordum. Eliyle penisini ileri geri yaptı ve vajinamın girişine dayadı. Çok acıyacak diye düşünüyordum ama içime girmesini de ölesiye arzuluyordum. Penisini dayadı ve içime ittirdi ama giremedi çünkü çok dardım. Sonra tekrar denedi ama yine olmadı. Biraz bekledi ve bana sarılarak tekrar göğüslerimi öptü. Benim dikkatim dağılmıştı ve kendimi ister istemez kasmayı bırakmıştım giremeyince ama o bunu anlamış olacak ki birden içime tüm hızıyla ittirdi.
Birden içime tüm hızıyla ittirdi ve çok acıdı. Kan sızıyordu ve ağlamaya başlamıştım. Dudaklarıma yapıştı ve canımın acımasını azaltmak için göğüslerimi emmeye başladı. İçimde yakıcı bir basınç hissi vardı. Yaklaşık on dakika kadar bekledi böylece içimde ama gidip gelmeden. Ben ise ağlamıştım ve tırnaklarımı yastığa öylesine batırmıştım ki kırılacaktı neredeyse tırnaklarım.
Biraz daha böyle bekledikten sonra acı hissinin azaldığını ama basınç hissinin devam ettiğini hissediyordum. İçimde hafifçe gidip geldi. Yine acımıştı. Böyle olunca biraz daha bekledi ve tekrar hafifçe gidip gelmeye başladı. Acıyordu ama az önceki kadar çok değildi acısı. Gidip gelmeleri hafifçe artmıştı. Acı bayağı azalmıştı ve kanama durmuştu. Birkaç dakikadır gidip geliyordu. Hafifçe zevk bile almaya başlamıştım. Biraz daha gidip geldikten sonra bir anda içimde bir kasılma ve ıslaklık hissettim. Gidip gelmeyi bıraktı ve böylece bekledi. Ardından da penisini içimden çıkardı. Benim bekaret kanım, vajina sularım ve onun spermleri birbirine karışmıştı.
Sonra o banyoya gitti ve penisini yıkadı. Ben ise yatağın içerisindeydim ve vajinama baktım ve kanamanın durduğunu gördüm. Eşim yanıma gelince öyle havadan sudan düğünden filan konuşmaya başladık. Artık korkumu atmış sayılırdım ama hafifçe sızlıyordu vajinam halen ve az önce boşaldığı spermler içimden halen akıyordu. Yarım saat kadar sohbet ettikten sonra penisinin tekrar kalktığını gördüm ve sanki fark etmemiş gibi hemen gözlerimi kaçırdım.
Dudaklarıma tekrar öpücükler kondurmaya başladı ve eli yine göğüslerime gitti. Bu sefer daha istekliydim ne de olsa korkumu yenmiştim. Boynumu öpmeye başladı ve elleriyle de göğüslerimi okşuyordu. Tekrar isterik olmuştum ve inlemeye başladım. Göğüs uçlarımı emdi ve artık benim inlemelerim çığlıklara dönüşüyordu. Elimi tuttu ve penisine götürdü. Yine de utanıyordum ama tabii ki merak da ediyordum. Penisini elime verdi ve ağzıma almamı istediğini söyledi. Önce reddettim ama sonra merak baskın gelince önce dudaklarıma sonra da hepsini ağzıma aldım. Dakikalarca yaladım, dilimi başına değdirdim.
O kadar da kötü değildi ve alışabilirdim. Çıkartayım mı? Diye sorduğumda devam etmemi söyledi ve biraz sonra ağzımda ıslaklık ve kasılmaları hissettim. Çıkartmaya çalıştıysam da artık çok geçti ve ağzımın içi spermleriyle dolmuştu. Zorlukla yuttum ve çok sinirliydim. Bunu fark ettiği için hemen beni tekrar altına aldı ve vajinama dilini gönderdi. Bir anda az önceki sinirimi unutup inlemeye ve onun başını vajinama bastırmaya başladım. Dakikalarca yaladı ve tekrar penisi kalkınca içine girdi.
Bu girişi de acıtmıştı ama acı ilkine göre daha azdı tabii ki. Girer girmez gidip gelmeye başladı. Ben artık inlemeye ve dudaklarımı hafifçe ısırmaya başladım. Zaten dudaklarımda sperm kalıntıları vardı eşimin. Gitgide içimde hızlandı ve artık zevkten inlemeye ve kendimi ona daha çok bastırmaya başlamıştım. Tüm hızıyla gidip geliyordu ki birden karnımda heyecan hissettim. Ayaklarımdan başlayan bir kasılma gibi böyle bir his vardı ve yavaş yavaş kasılıyordum. Kasılma baldırlarıma ve kadınlık organıma geldi. Tüm gücümle inliyordum ve birazdan inanılmaz bir şiddette orgazm oldum. Eşim ise gidip gelmeye devam ediyordu ve benim o halimi görünce dayanamamış olacak ki içime bıraktı bütün spermlerini tekrar.
Sonra ben banyoya gittim, ağzımı yıkadım ve duş aldım. Eşim ise evdeki diğer banyolardan birinde duş aldı ve yatağa geldik. Her ne kadar az önce büyük bir zevkle kasılarak orgazm olsam da yine de utanıyordum. Biraz sonra üzerime çöken yorgunluk ile uyuyakaldım.''
Kendi ilk gecemi bir konuda yine yazmıştım bu siteye korkanlara yardımcı olması için. Oradan alıntı yaptım.629 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar sapıksınız yalamak ne dinsizler
- +1 yıl
@kirpikkız1, Oral seks cinselliğin bir parçasıdır.
- +1 yıl
İyi de orayla yemek yenir, kuran okunur.. yalamak pek uygun değil
Soran+1 yıleşin baya tecrübeliymiş ama senin
- +1 yıl
Yok ya öyle değil. O da işte şöyle böyle biliyordu ama anlayışlıdır ve kadınlara karşı çok naziktir.
- +1 yıl
Cünüp durmamanız iyi olmuş.
- +1 yıl
Ders diye okutulması lazım
- +1 yıl
Eşin bı halatlar yemiş...
Ve ağız aslında konuşmak içindi bana göre değil... Yinede baya detaylı fakat kimi 10 kere daha yapıyor ne deyim 😬😬😬😬😳 - +1 yıl
Ne dediğinizi anlayamadım. Sanki çeviri yaparak konuşuyorsunuz.
- +1 yıl
Diyorum ki koçan başkaları yla yatmış
- +1 yıl
Fakat detaylı bilgi için sağol.
- +1 yıl
Olabilir. Benden öncesiyle ilgilenmiyorum.
- +1 yıl
Ben müslüman ise yinede almazdım. Senin kararın umarim pişmanlık duyar sonuçta zina hermeyse :) mutlu yıllar size
- +1 yıl
La kadının soruyu sorduğu süreyle şimdi arasında çocuk doğar gelmiş hortlatmışsın konuyu bari ağzından iyi söz çıksın. Konuşma öyle nifak atmak ister gibi. Sen olursan almazsın ama kadın almış mutlu da Allah Allah… @AxDEATHxANGEL
- +1 yıl
Başka bir konudan buraya geçtik.
- +1 yıl
Ben dedim ki onun kararı mutluluklar dilerim sonuçta adamın günahı hanımefendi değil.. napayım Hızır gibi gelmedim erkenden
- +1 yıl
🙈🙈🙈ha evet.. ilk gece başka konudan geldik buraya ben gene ürktüm
- +1 yıl
Neden ürktünüz?
- +1 yıl
@AxDEATHxANGEL tamam da güzel bacım dinimiz ne der “ayıpları örtmede gece gibi karanlık olunuz” ben de anladım beyfendinin daha öne ne yaptığını. Ama geldim buraya yıllar önce (!) “cünüp yatmadığınız iyi olmuş” dedim hani ayıbı açık etmedim iyiliği övdüm. Anlıyorum niyetin temiz ama her temiz şey de her zaman temiz gelmez. 😊
- +1 yıl
Ben 1'60 48 xD o 1'90 ve kaslı büyük ben evde saklanirim im 🤣ormandada ağaçların arkasına kaçarım öpmek için oyum işte neyse ya :) evlilik güzel de... ilk geçe değil 🙈
- +1 yıl
Öpmemek*
- +1 yıl
🙈abi beni kirlı mı yaptınız şimdi ooofff
- +1 yıl
Bu nasıl bir konuşma tarzı? Ne dediğiniz anlaşılmıyor.
- +1 yıl
Neden ürktünüz? çünkü bebek gibiyim.. ilk deneyim yok korku var :) neyse yine senin yaşadığın bu herkesede aynı değil yinede sağol
- +1 yıl
@AxDEATHxANGEL estağfurullah bacım ne demek. Sadece görüş sahibi hanım rahatsız olmasın istedim. Nifak kötüdür pistir. Senin amacının bu olmadığının farkındayım ama herkes hiçbir şeyi 4 4 lük bilemez. Ben de kendimce yol göstereyim istedim. Benim de vardır elbet bir bilmediğim gün gelir sen de beni kirli yaparsın 😂
- +1 yıl
boş ver abla
- +1 yıl
Biz buraya başka konudan geldik be adam -_- ben yinede endişeliyim
- +1 yıl
Korkmaya da gerek yok gerdekten. Kötü bir şey olsaydı peygamber evlenmezdi. Fıtrattır elbet endişe olur ama yöntemi de vardır. Soğuk suya girecek sıcak toprak insanı gibi davrandı mı eşin hiçbir şeycik olmaz.
+1 yılSelam
Şunları söyleyebilirim size rahat olun gelirseniz çok hata yaparsınız hata yaparsanız belki acı bile çekebilirsiniz beklentiniz oldukça düşük tutun çünkü bu ikinizin de ilki olacak ortaya aynı yetişkin film yıldızları gibi bir performans sergileyeceğinizi zannetmeyin ilk seferinde fantezilerden filan kaçalım sadece yapabildiğiniz kadar ilk önce birbirinize oral yapmaya çalışın onun öncesinde asla uzun bir ön sevişme yapmayı unutmayın ve ilişkiye gireceğiniz pozisyon kesinlikle misyoner olsun çünkü o pozisyon yapıp yapabileceğiniz en garanti pozisyonlardan birisidir hem zevk alması garanti hem de o şekle girmek kolay.
Prezervatif kullanmayı asla unutmayın böylece hem hastalık filan varsa onlardan korunursunuz hem de gebelik gibi istenmeyen durumlarda sizi çok güzel korur.
Öncesinde biriniz ile konuşmayı unutmayın neler bekliyorsunuz neler istiyorsunuz neleri karşısınız birbirinizin kırmızı çizgilerini bilin.
#perso10 Yorumla
+1 yılsanırım öyle olacak zaten ilk 6 ay sen zevk almazsın istediğin kadar , o boşalır zevk alır ama empati yapıp seni anlamaya hissetmeye keşfetmeye çalışırsa , ve araştırmalar yaparsanız bu konuda sorun yaşamazsınız ama hiçbir bilgi ile denerseniz sonu facia olur senin için
12 Yorumla
Soran+1 yılneden 6 ay zevk alamıyım ki, ayrıca öyle bi dağ ayısıyla evlenmiyceö
- +1 yıl
yaşadıktan sonra anlayabilirsin demek istediğimi ancak evlendikten sonra yaz bu soru burda dursun :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinan genişlerse her şey yolunda gider merak etme. Biz yaptığımızda nasıl olacak diye stres yaptığım için yeterince ıslanmamıştım ve vajinam dar olduğu için yapamamıştık o kadar gerilmiştim ki olmadıkça çok mutsuzdum tamam hadi bırakalım olmayacak diyordum inşallah başına gelmez.
51 Yorumla
+1 yılNe güzel işte birbiriniz üzerinde öğrenirsiniz herşeyi
Sende deneyimsiz olduğun için yanlış birşey yaptığını çok fazla anlamazsın takma kafana
Yok illa tecrübesi olsun diyorsan
Eğreti gelin tutun eski bir adet (Demode Gereksiz) çocuğun gözünü açsın
Sonra seni beğenmesin tek düzey seks yapıyoruz diye00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İkinizin de tecrübesiz olması en güzel şey zaten beraber hem öğrenir hem zorlanmazsınız...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk Gece Korkusuna Son Verin! İşte Bazı Öneriler
okumanızı tavsiye ederim :)10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerhalde daha önce mast yapıp kendi vücudunuzu keşfetmişsinizdir. Şimdi sıra karşı tarafı keşfetmekte. Sen onu yönlendireceksin ki onun seni keşfetmesi zor olmasın. Aynı şekil de o da seni yönlendirir. Korkacak ya da utanılacak bişi yok.
00 Yorumla Erken boşalma yaşamazsa gülmezsin. Aksine ilk günler tepesinden inmezsin. 2. Günü de gelir burda ders verirsin 😁
21 Yorumla
Soran+1 yılilk gün diye erken boşalma mı olur ki
+1 yılkesinlikle her şyw olabilir. ufak. kazalarda olabilir. o gün geldiğinde sadece kendiniz olun ve yanlışa, acemiliğe gülün. birlikte gülün. Gülmeniz geçince devam edersiniz
00 YorumlaCinsellik yaşamayışını bir ayb gören, tuhaf birisin.
Aslında övünmen gerekirken03 Yorumla
Soran+1 yılyoo deneyimsiz olmak kötü bi şey mi dedim
Soran+1 yılbirlikte tecrübe edinmek daha iyi
İlk ilişkini deneyimsiz biriyle yapmak çok büyük hata. Kasma kendini zevk almaya odaklan. Ama bence deneyimli biriyle yap ilk ilişkini
00 Yorumlabunu en güzel evli erkeklerle vede evli bayanlarla özel sohbetlerde öğrenirsin arkadaşım istersen bir ulaş sana analtayım bende 13 yıllık evliyim.
00 Yorumlaiçinizden geldiği gibi davranın. Ama öncesinde korkularınızı birbirinize söyleyin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılİlk geceden önce eğitici bir p*rno açıp beraberce izleyin
00 Yorumla Önünüzde kocaman bir sene var o zaman şimdiden öğren
00 Yorumla
+1 yılBirsey olmaz güzel yani bu olacak zaten 😂mutluluklar ve iyi eylenceler
00 Yorumla
+1 yılSakin olacaksınız heyecan yapmayacaksınız kendinizi söyleyeceğim
00 Yorumlahoca bulun oğretsin size. sinavi gecdikten sonra yaparsiniz.
00 Yorumla
+1 yılAcele etmeyin, önsevişmeyi uzun tutun ve eşin nazik olsun yeterli
00 Yorumlayanlışlıkla komik bir şeyler yapın zaten beraber güzelce eğlenin
Gülmek kötü değil sevisirken00 Yorumla
+1 yılYıldız tilde çabuk ol aşkım açın ve müzik eşliğinde kendinizi gecelere teslim edin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkışına bırak kendi kendine gelişir olaylar hem spontane en iyisi zaten 😂
33 Yorumla- +1 yıl
vayyy öngörü mü bu yaşanmışlık mı yoksa
Cevap sahibi+1 yılYaşanmışlık fazlasıyla yaşanmışlık
- +1 yıl
hep sevgili ile mi yoksa eş falan mı :) hadi iyisin burç ne ki senin
Seneye cok var bunu düsünme
11 Yorumla
Soran+1 yılama aklıma takıldı nasıl olurdu diye
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani var tabi ki ne yapılacağını bilmiyor değilsiniz anladığım kadarıyla...
deneyimleyerek öğrenmek keşfetmek daha güzel bence.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSimdi adam gidipte yanlislikla gobek deligine sokmaya calisacak d3gil ya
Su akar yolunu bulur usulu bir sey olmaz00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvxilip oynar gibi işte :)) birbirinize yardımcı olursunuz.😀o ittirir sen ceker
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAraya bu homoseksüel alın deneyimli size öğretsin. 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkışına bırakın herşeyi su akar yolunu bulur unutma
00 YorumlaO zaman neden denemiyorsunuz evlene kadar tecrube yapiniz
00 Yorumla
+1 yılSeneye kadar bence ilk deneyimizi yaşarsınız o geceye kalmaz yani merak etme
00 Yorumla
+1 yılİnsanın doğasında var zaten bu deneyime gerek yok
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. yavaş yavaş alıştırma turlarına başlayın o zaman
03 Yorumla
Soran+1 yılyo daha 19 yaşındayız evli değiliz evlenir miyiz ne zaman evleniriz bilmiyotum bile
saatlerce yalamak yalanmak lazım
00 YorumlaSevisin bir guzel once
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeneyim olmasada olur zevkine varın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Düşünceleri bir kenara bırakıp keşfe çıkmalısınız
00 Yorumla
+1 yılSen daha çocuksun ne seksi
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bir 50 yaşına gelsin hele sonra düşünür 😊
+1 yılDeneme yanılma yöntemiyle alışırsınız
00 Yorumla
+1 yılp*rno morno görmüşünüzdür artık.
00 Yorumla
+1 yılDikkat edin çanak çömlek patlamasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeneyim kazanın sizde
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seneye kadar belki deneyim kazanırsınız 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlkımde de makınaydım
06 Yorumla
Soran+1 yılkötü geçmedi mi yani ilk gün
Cevap sahibi+1 yılYok ama cok darsa erken bosalblr taktk verım mı
Soran+1 yılne taktiği
Cevap sahibi+1 yılMutluluk taktigi
Soran+1 yıltaktik ne yani
Cevap sahibi+1 yılGel ozle
Gizli Üye(30-35)+1 yılPlanlı olma şimdiden doğaçlama şekilde ilerleyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne yapacağını bilir. Sen ona bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSu akar yolunu bulur akışına bırak ☺️
00 YorumlaOzaman şimdi deneyin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence akışına bırakın
00 Yorumla
+1 yılGül nolcak😂
20 Yorumla
+1 yılönc eyapın
02 Yorumla
Soran+1 yılevlilikten önce yapımca deneyim mi yükleniyo beynimize
- +1 yıl
daha öz güvenli oluyor seks yapamsaınızda sevişin
Kazik cakin birbirinize
00 Yorumla
+1 yılYapmayın siz 🙄
00 Yorumla
+1 yılRahat olun
00 YorumlaÇekirdek yiyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen varım sana canim
00 Yorumla İyi ıslan yoksa sokamaz içine 🤣
00 YorumlaYapıştıracak
00 Yorumla
+1 yılAnal yapın
00 Yorumla
+1 yılDoğaçlama güreşin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGülemezsin acıdan😄
00 Yorumla
+1 yılYatın uyuyun 😀
010 Yorumla