+1 yılKesinlikle böyle bir şey yaşamam zira zina etmek büyük günah olduğu gibi evli olanların zinası hepsinden kötüdür.
Zina bekar evli herkes için çok büyük günahtır. Birkaç âyet-i kerime meali:(Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur.) [İsra 32] (Müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar!) [Nur 31, 32] (Müminler, namazlarını huşu içinde kılar, boş, lüzumsuz şeylerden yüz çevirir, zekatlarını verir, iffetlerini korur, emanet ve ahidlerine riayet ederler.) [Müminun 1-8] (Fuhşun açığına da, gizlisine de yaklaşmayın!) [Enam 151]Buradaki yaklaşmayın demek, zinaya götürecek sebeplerden, hareket ve işlerden sakının, yabancı kadınları düşünmeyin, onlarla konuşmayın, onların seslerini dinlemeyin, onlara bakmayın, onlarla tokalaşmayın demektir. Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:(Allah indinde zinadan büyük günah yoktur.) [R. Nasıhin] (Sizin için en çok korktuğum şey zinadır.) [Taberani] (Zina etmeyin, kadınlarınızın cazibesi [güzelliği, çekiciliği, albenisi] ve sevgisi gider, soğukluk başlar.) [İ. Neccar] (Rüyamda, heladaki necaset gibi pis kokan kimseler gördüm. Sonradan bunların zina edenler olduğunu öğrendim.) [İ. Hibban] (Zina fakirliğe yol açar.) [Beyheki] (Gençliğini zinadan koruyan [mümin] Cennete girer.) [Beyheki] (Bir kadın, beş vakit namazını kılar, namusunu korur, kocası ile iyi geçinirse, dilediği kapıdan Cennete girer.) [İbni Hibban] (Bir yerde, zina ve riba çoğalırsa, o yerin halkı, belaya maruz kalır.) [Hakim] (Zina fakirlik getirir.) [Buhari] (Zinaya devam eden, putperest gibidir.) [Harâiti] (Zina edenin yüzü Cehennemde ateşle yanar.) [Taberani] (Yedi kat gök ve yer, zina eden ihtiyarlara devamlı lanet eder.) [Bezzar] (Zina edenlerin avretlerinin kokusu, bütün Cehennem halkına eza verir.) [Bezzar] (Kötü kadınlar, çoğalıp, zina toplum içinde yayılırsa, halk, daha önce görülmemiş bulaşıcı hastalıklara maruz kalır) [Beyheki] (Bir facire [kötü] kadının fücuru [kötülüğü] bin erkeğin fücuru gibi ve bir iyi kadının iyiliği, yetmiş sıddıkın iyiliği gibidir.) [Ebu Nuaym] (Namusunuzu koruyun, zina etmeyin! Namusunu koruyana Cennet vardır.) [Hakim] (Kötülükten korunmak için, nikahlı yaşayın ve iffetli olun!) [İbni Asakir] (Onun bunun karısını, kızını ayartan bizden değildir.) [İ. Ahmed] (Zina eden, aynı şeye maruz kalır.) [İ. Neccar]["Çalma elin kapısını, çalarlar kapını", "Eden bulur" denmiştir.]Ben balkonda otururken bile kadınlar cam balkon siliyordu ve içeriye girdim bugün ben başkasının hanımına kızına bu gözle bakar böyle bir ahlaksızlık yaparsam yarında benim başıma gelmesi yakındır. Empati yapmayı severim ve zina etmem.61 Yorumla- +1 yıl
Okumaya üşendim okusam mı okumasam mı😀
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bir çok kişi yaşamam veya asla falan yazmış. Bazı durumlar da kendine hakim olamıyorsun. eğer ki geçmişiniz de bir şey varsa da bunun olabilme olasılığı yüksek.
Aşk dediğimiz şey işte böyle yanlış şeyleri yaptırabiliyor.
Eğer ki seviyorsam ve gerçekten onun da mutsuz olduğunu görüyorsam sanırım Yaparım.22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim
Yalan yok, iki kere kıyısından döndüm.. Sonuç olarak hiç böyle bir şey yaşamadım..
32 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir zamanlar evli birine aşık oldum. Bir buçuk sene ilişkimiz sürdü. Sekste oldu. Yaşadığımız her an için bin pişmanım. Bu hatam yüzünden cehennemde yanayım yani.. O zamanlar daha gençtim evli olduğunu öğrendikten sonra ayrılmam gerekirdi yapamadım. Evli biriyle birlikte olmak hataların en büyüğüdür. Asla asla asla yapmayın, yaşamayın.
142 Yorumla- +1 yıl
Neden hatadır veya en büyük hata nedir? Neylerden pişman oldun mesela? Eşi öğrendiği için mi yoksa vicdan azabı çektiğin için mi ya da seni artık karımı aldatmak istemiyorum dediği için mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılSeviyorsam evet maalesef kalp bu engel olamıyoruz eşide kocasını memnun etseymiş ne diyelim hayat bu yemeyenin muhallebisini yerler.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılEvli kişiyle yaşanan ilişki yarım olur ve evli olan eve gider unutur. Evli kişinin eşinin vebaline girmek istemem, yuva yıkanın yuvası olmaz, uzak dururum
100 Yorumla Büyük konuşmamak lazım yok dersin ama kaptırirsin kendini birlikte olursun sonradan öğrenmiş olursun bu tarz örnek çok var yani tabi ki kimse böyle bir şeyin başına gelmesini istemez ve de yapmaz ama dediğim gibi belli olmaz sen yapmadığını zannedersin ama yapmissindir 🙄🙄
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yok yasamam.. evlide bekarda olsa helalim olmadan olmaz yasamam..
130 Yorumla
+1 yılYaşıyorum bundan 2 hafta önce buluştuk çok güzeldi aşığım ona
131 Yorumla
+1 yılYapmazdım. Büyük konuşmak istemem ama ne kadar çekici olursa olsun evliyse yanaşmam yani
91 Yorumla- 1 yıl
Kadının nefsi erkeğin nefsinden 9 kaf daha güçlüdür. Çünkü kadın fitrak olarak zayıftır. Gerçek anlamda çekim hisseden hiç bir kadın erkeğe hayır diyemez. Erkek ama hayır diyebilir çünkü erkeğin nefsi sadece 3 tür. Ve güçlüdür erkek şeytana karşı koyması daha kolay. Ama etik değerleri yoksa zinaya evet der. Bu güçsüz olduğu için değil değerleri olmadığı için. Kadın ise dünyanın en ahlaklı kadını olsun gerçek anlamda ten uyumu ve ruh uyumu uyuşan hiç bir erkeğe hayır di ye Mez.
+1 yılBu tamamen namussuzluk haysiyetsizlik serefsizlik olur. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma derler.
Bunu yaparken bir masumun caninı yakıyosun bir yuvayı dağıtıyorsun belki senin yüzünden o cocuklar annesiz ya da babasiz büyüyecek yazık bunu yapanlara30 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmamak gerekir ama yapamazdım sonuçta karşıdaki kadının yerinde ben de olabilirdim
89 Yorumla- +1 yıl
Herkez aynısını düşünse Türkiye'de boşanma olmaz
- +1 yıl
Evet keşke herkes böyle düşünse
- +1 yıl
ama kizlar öyle degill mallesef yok yakışıklı yok çok hoş yok şöyle yok böyle hallbuki evde adam belki karısını dövüyor nerden billiyorsun veya başka birşey
- +1 yıl
Tüm kızlar böyle değil. Karakter meselesi işte
- +1 yıl
Aleyna mesele şu asllinda ya seversin ya da sevmezsin bu?
- +1 yıl
Evet o yüzden evlilik kolay bişey değil sevmesen bile saygı duymalı, karşındakini aldatmamalısın
- +1 yıl
Sevgi saygı ilgi alaka bunlar evvliligin temell diregiiibunlar olmasını olmaz bence
- +1 yıl
Kesinlikle bence de
- +1 yıl
Bak benim bu yaşıma kadar ben herşeyimi karımla yaşamak isterim o yüzden bu bu yaşıma kadar kimse elimi billene tutan olmadı öyle birini istiyorum ama zor 🤦🤦
+1 yılBüyük konuşmuyorum. Allah şaşırtmasın Rabbim her türlü ahlaki değere uzak olan şeylerden korusun beni 😐Ve sizi
54 Yorumla- +1 yıl
Bu cevap değil dua seansı 😂
- +1 yıl
Yasamam demeyi tercih etmiyorum. Buyuk konuşunca başıma geliyor. O yüzden dua ile koruyorum kendimi :D Hepimizin duaya ihtiyacı var öyle deme
- +1 yıl
Sen şimdi Büyük konuşurum korkusuyla soruya cevap falan da vermezsin 😃
- +1 yıl
bu tarz şeylere karşı hep böyle Allah korusun demek zaten cevabimi veriyor. Anlamak zor değil
+1 yılErkekler yaşamaz kadınlar yaşar. Erkek kendi başına gelse öldürür karşısındakini de öyle görür. Kadın ise bunu yaşar. Ve hemcinsine saygı duymaz.
Hatta çoğu kadın sevgilisi olan erkeğe ilgi duyar. Erkek sevgilisi olan bir kadına bakmaz10 Yorumla
+1 yılMalesef evet, beni o kadar çok baştan çıkarmıştı ki evli olduğunu bile bile 2 kere cinsel ilişkim oldu, şimdi yine istiyor fakat ha bugün ha yarın, işim var haftaya diye oyalayıp duruyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen adamı eşine ifsalardim gizli kimlikle mesaj posta biseyler atardık kanıtlı olarak genç kızlara ilişki teklif ediyor diye ehehehhehe kaos benden uzaksa çok severim skjsjs
40 YorumlaBüyük konuşmak istemiyorum asla demek korkur beni umarım yaşatmaz allah kimseye böyle birşey
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılNayır, aldatma kelimesi bile midemi bulandırıyorken bunu yapmam.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBır kac kere yaşadim tabi cogu bayan evli olduğunu soylemıyor oyle anormaller tadını alınca bırakmıyor 🙂🙂
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşarım mantık olarak baktığım sürece karşılıklı çekim olduysa anı yaşamanın bir zararı olmaz haz her zaman herkes ile olmaz.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılevli olsaydım eşimin başka bir erkekle olmasını istemezdim yani biraz empati kurduğunda cevabı içinde sorunun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal şartlar altında bana yapılmasini istemem, bende yapmam ancak eğer ilerde şu an sevdiğim kişiyle yeniden bir arada olmazsak ve o evlenipte bir gün tekrar karşıma çıkarsa onu hiç bilemem, ya empati kuruncada karşı tarafa bunu yapmak istemem sonuçta hemcinsim. Bilemiyorum ya hayat...
21 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten hayatın ne getireceğini bilemiyoruz
+1 yılYaşamam, arzulamam için bana özel olmalı sonuçta benden ayrıldıktan sonra karısının yanında olacak.
20 YorumlaCinsel iliski sadece evli olan iki insan arasinda yaşanır.
20 YorumlaÇok iğrenç bir şey bu. insan sevdiği varken bunu düşünmez bile asla
20 Yorumla
+1 yılHoş olmaz ya. Aynısı sana yapılsa hoşuna gidiyorsa o başka
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır günahı çoktur nefsimin esiri olmadım çok şükür
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu hayatta asla dediğim bir şeydi çünkü evli erkeklerden midem bulanıyor 2. el derdim onlara hep büyük konuştum ve birisiyle tanıştım anlamadım da meğersem adam evliymiş o yüzden asla ve asla demeyin
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSlağın biri eksilemiş demek yarası var
Evliyim boyle birsey yasanirmi cinslelik eksikse evli tarafta ihtiyac varsa yasanir
10 YorumlaSınanmadan cevap verilmeyecek sorudur.
Kimse yok hayır demesin ( :10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAllah göstermesin 👍 Evli kadınlar, yallah kocalarınızın koynuna.
10 Yorumla Ikinci el araba gibi , kim ister , istedin zaman binebilcem bir arabayi tercih erderin
10 Yorumla
+1 yılAsla böylesine bir ahlaksızlık, namussuzluk, haysiyetsizlik yapmam yapamam yapanla konusmam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oldum da. Sorun sıkıntı yok. Hatta devam bile ediyoruz
12 Yorumla- +1 yıl
inşallah evlenince de sen boynuzlanırsın
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Hayır. Çok arzulasam bile kocasını düşünüp yapmazdım.
10 Yorumla
+1 yılKendisi isterse yaşarım, çünkü aradığı birşey vardır belki bende
15 Yorumla- +1 yıl
Varya artık gıcık aldığım şeylerden biride beğenme, niye beğeniyorsunda niyet ortada bari teklif edin arkadaş
- +1 yıl
inşallah seninde başına gelir bide marifet gibi teklif edin diyo annen tam bi gx avat yetiştirmiş
- +1 yıl
Terbiyenizi takının hanımefendi annelerin ne suçu var sizin babanız kim belli mi o zaman. 1. Si ön yargılı olmayın 2. Si ben niye öyle dedim sordunuz mu 3. Sü anlamadan tavuk gibi yumurtlamayın olgunlaşta gel
- +1 yıl
skyirgit y arrak
- +1 yıl
Eyvallah gidiyorum zaten. Bir daha zor görürsün
+1 yılYaşadım yaşarimda kendisi istedikten sonra her türlü yaparım gerisi beni bağlamaz
10 YorumlaHayatımda evli birisine gözümün tersiyle bile bakmam. Asla yapmadım, yapmam..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Cok guzel biriyle tanistim ama evli oldugunu ogrenince gorusmeyi kesmistim
10 Yorumla20 li yaslarda en büyük tutkum evli kadın ile ilişki idi yüzlerce oldu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kendime yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına da yapmam
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte kanıt
Erkekler çoğunlukla evet
Kadınlar hayır
Kadınlara yollu derler ama erkekler taş çıkarıyor10 Yorumla
+1 yılEvli kadınların acımasızca kur yapmasına ve etkili bir şekilde temas etmesine rağmen, birşey yapmadım
10 Yorumla
+1 yılöyle yapanların Allah belası versin
91 Yorumla- +1 yıl
şu eksi atanlar inşallah aldatılır herkes iyisine lâyık değil anlaşılan
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKızlara bakınca hepsi yaşamam diyor başka. Bir sorunun altına heyecan iyidir yorumu atıyor 😂😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekarlara göre bir soru değil
Evli olsaydım cevap verirdim10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yaşadım evli kadınlar candır sorun çıkarmazlar.
10 Yorumla
+1 yılinan ki evli insanlarsa seks yapmak çok daha haz veriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslaa.. Yaşayanlar da para yeme peşindedir erkek ya da kadın para yediriyordur
70 Yorumla
+1 yılBeraber olalım diyen oldu ama evli diye geri çevirdim
10 Yorumla
+1 yılBayan kıtlığı mı var ya da erkek daha o kadar düşmedik başıma gelmesini istemediğim bir şeyi kimseye yaşatmayacak kadar şerefiyim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılYargıda çok iyi olsanızda severseniz yaşarsınız
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosanmak uzere olan biriyle kisa surwli oldu
151 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruya şöyle bi soruyla karşılık vermek istiyorum. Peki ya evli kadının kocası onu aldatıyorsa?
10 Yorumla
+1 yılhayır niye böyle bişey yapayım sapık mıyım 😁😁
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek mi bitmiş.
20 Yorumla
+1 yılArkadaşlık ilişkisi bile yaşamam.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli erkeklerden midem bulanıyor
50 Yorumla
+1 yılEvet
80 YorumlaHayır benden uzak dursun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTeklif edildi reddettim yaşamam tabiki
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama tabikide hayır öyle şey mi olurmuş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Kesinlikle hayır.
.10 Yorumla
+1 yılAllah korusundu nayır
10 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler