Hayatında hiç seks yapmamış kadınların 2 saatten önce boşalan seks yapıyorum demesin, 22 cm'den aşağısı kendini erkek saymasın tarzı sözlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Valla seks yapmış tecrübeliler bile 2 saat dolmadan yeter, boşal diyip yatağı terk ediyorlar ya da ağlamaya başlıyorlar🤣🤣 o yüzden ne deneyimli ne deneyimsiz, özellikle burada fenomeninden üyesine sallayan çok…Gülüyoruz efendim.
Merhaba
O kadar gülünç o kadar komik ve zavallı görünüyorlar ki🤦♀️
Hiçbisey bilmeden yorum yapanlar da buna dahildir, hayatında hic cinsel ilişki yaşamayan kişiler burda ordan burdan prno filmlerinden izledikleri kadarı ile yorum yapıp kendilerini avutuyorlar..
Bu tür yasanmisligi olmadığı halde ustasıyımmis gibi konuşan ya da çok bilgili tavırlar sergileyip küçük düşürmeyi çalışan insanlara tahammül edemiyorum..
#sevimlii🖤
Teşekkür ederim 🌼
Çok boş geliyor ya. Sadece klavye delikanlılığı yapıyorlar ve seks yapmamışlar çoğu ve amstör p*rno izleyicisiler gibi.. Tc erkeğinin 13.9 cm penis ort. mesela.. 20 cm zor çıkıyor. Kendisi 2 saat dayanabilecekmiymiş ki 2 saatten önce boşalan seks yapıyorum demesin tarzı cümleler kuruluyor o zaman partnerini iyi seç sen erken boşalanla yapma mesela..
ahaha :D Gülüyorum sadece ne diyebilirim ki, herkes bol kepçeden atmayı çok seviyor ama iş icraata gelince far görmüş tavşan gibi apışıp kalıyorlar.. :D Bakalım onu diyen arkadaşlar 2 saat bilmem kaç dakika sevişmeye dayabilir mi o da var tabi shhsn Keyifli günler..
Teşekkür ederim..
Cevap
10Cevap
Boşalma uzun sürerse seks ara verilerek yapılır, bu tarz hanımefendiler insanlarla olmuyor sanırım diye düşünüyorum...
Trajikomik..
Burada da var ya. Erkek olmali beni yerden yere vurmali. Duvardan duvara fantezileri. Soruyorsun ben kimseyle birlikte olmadım ama. Komik ve gereksiz 😂😂
Seksten sekse fark var. Kaliteli seks yapmamış olabilir. Bir de herkesten aynı performans beklenemez. Kadın için de aynı şey geçerli aslında, ama kadının çaresiz, bitkin olduğunu görmek gibi fantezisi olanlar için arada bir pili bitmiş gibi davranmak ve sonra daha güçlü bir şekilde ayağa kalkıp devam etmek de gerekir!
Bu hanımefendinin beraber olduğu kişiler insan değil galiba. Sorsan hiç yapmadım ama bilgim var okuyorum derler sjksjsn
Maksimum 10 15 dakika olur boşalma süresi ön sevişme 25 30 dakika olsa 45 dakika hadi bende 15 katayım 1 saat. 2 saat var bir de 13 dakikası 😄. O kadar kimse dayanamaz yetişkin filimleri bile o kadar sürmüyor 😂
Bu karıyı 2saat 13 dk hiç durmadan zikmek lazım yola gelsin
Eyw gardaşım
2 saat 13 dk bunla biri sevisse tövbe eder diye dusunuyorum cinsellige.
Karşılık olarak diş degdiren kadında kendine kadın demesin demek geliyor içimden 🤣
Twitter'dan insanlar hakkında hüküm vermeyi çok iyi biliyorlar
klavye başında yazarken belgeye ihtiyaç yok o yüzden kafasına göre sallayabiliyor
Senin eşeğin kancık olsun denir
Max 10dk 😂2 saat 13 dakika nedir haçlı seferine mı çıkıyoruz ya
Makineye bağlıyorlar herhalde
Gördüğümden beri gülüyorum tespit gibi tespit
Keko, ergen kitle işte, takmamak gerekir
Komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?