Bana göre degil hani ben sevmeden bisey yapamiyorum midem bulandi sildim zaten ! Bilmiyordum kardesim
Beyinsiz sensin ne bilim böyle appler kullanmadim hic ilk defa kullandim evlenmek düsüncesi degildi tabi amacim ama iyi insan yok onu anladim
Bence doğru düzgün bir insanın orada işi olmaz. Kaliteli insan kaliteli ilişki arar bu ilişkiyi yaşayacağı kızı arayacaksa tinder başvuracağı son yer bile değildir emin olun
Yurtdisinda yasiyorum ben bazilari normal tanismakta istiyor bazilari direk söylüyor ben ciddi iliski aramiyorum takilmak diye amacim !! ?
olmaz olmayı tavsiye etmem. Kızların %99 u şırfıntı erkeklerin de %99 u phic. Geçen kızla eşleştim yiyiştik ettik kız evleniyormuş 1 aya nişanlısı varmış sonradan öğrendim. Düşün ne kadar iğrenç bir ortam. Sadece cinsellik için kullanılır. Kızsan sıkıntı yok istediğini elde edersin ama erkeksen phic olman veya çok çok aşırı yakışıklı olman lazım ki bir şeyler başarabilesin. Ama ilişkisel olarak düşünme oradan asla adam çıkmaz
Evet dogrudur haklisin ama biosunda sirf ciddi iliski sriyorum diyende var nadir ama herseyin hedefi cinsellik iste belkide
Cevap
31Cevap
Çoğu kişinin öyle arayışları olduğu bir platform ama hiç belli olmaz.
Yurtdisinda yasiyorum ben bazilari normal tanismakta istiyor bazilari direk söylüyor ben ciddi iliski aramiyorum takilmak diye amacim !! ?
Kimse evlenmek için aday aramıyor. Kimseye güvenmeyin kimseyle bu tarz muhabbete girmesin ayrıca sadece tinder değil burasıda öyle..
Instagram fwlam heryermi
Bence öyle. , Yer farketmez bir insan hiç tanımadığı biriyle böyle bir yerde arayış içindeyse amacı bellidir
Pavyondan karı kaldırıp, ''seni bu hayattan kurtaracağım'' diyen adamların olduğu memlekette, Tinder'dan ümidini kesme yavrum..
Aslin da iyi insalar var da sizin kriterler yanlış resime göre bakınca niyet de orta da zaten
Bence degil tr de normal tanisip sevgili arladas falan olmak isteyen de var tek gecelik te🤷♂️😅
Uugulamanın amacı o seks aramayan girmesin zaten. ( Not tinder'ım yok hiç kullanmadım)
Çok istekli olamalısın ki biriyle hemen yapabilesin yoksa kabus olur. Bence sanalda bile önce bi tanısılmalı zevkler ögrenilmeli kendiliğinden bir bağ oluşmalı.. Ciddi bir şeycolmayacaksa bile gerekli bence
Tabiki önce tanışma oluyor.. Merhaba merhaba.. Hay hay
Tinder avrupada dating için kullanılıyor buluş seviş diye amaç o tinderda normal bulamazsın
dediğim gibi başka amaçla kullanan zaten aptallık yapıyor öyle uygulamalarda var ama tinder ın amacı cinsel dating
Ben normal ilişki arıyordum ama herkes çok yapay gelmişti bana, erkekler zaten zeus gibi. Bi tane kız olan arkadaşım mouse koydu fotoya, her gün bir sürü like geliyordu kıza. Sonra da sildim zaten bulamadım da o aradığım ilişkiyi :D
Geneli o şekilde ama diğeri de mümkündür tabii
Evet zordur ama
Ben salak gibi 2-3 kisiyle görüstüm cinselliktw oldu bosluktaydim simdi kendime kiziyorum
Ve böyle birsey bana göre olmadigini anladim benim sevmem gerekiyormus
Kendine kızmanı gerektirecek birşey yok.
O an ihtiyacın oymuş, olmuş bitmiş.
Çok pişmansan tekrar etmezsin.
Ben de buna anlam veremiyorum aslında.
İçinde bulunduğun anda birşey istiyorsan ve bu mutlu ediyorsa yaşarsın.
Yaşıyorken mutlu yaşadıktan sonra mutsuz ediyorsa teraziye koyarsın.
Mutluluk ağırsa mutlu olmak istediğinde mutlu olursun.
Mutsuzluk ağır basıyorsa mutsuz olmamak için tekrar etmezsin.
Hayat ah vah keşkelerle harcanmayacak kadar kısa.
Demi haklisin ama icimdeki o kötü his gecmiyor kafayi yicem evet sonra pisman olmadim evet o an oldu belki dogru belki yanlisti yanlis yaptigim düsündügüm seyleri tecrübe olarakmi kabul etmem gerek acaba
nolacak evlenecek değiliz ya tinder daki kızla :D
E bir hoş seda arayacak değil ya bu memlekette
seks dışında başka bir amaç yok.
olur benim 3 yıllık olmuştu
illaki vardır normaller
Hiç indirmedim kullanmadim
Sanalda namusmu ariýorsun
yok, bazıları felsefik dertlerine derman arıyor
Olmaz.
Seks için kullanıyorum
Ya ne arayacaktik başka
Herkes öyle orada
Bilmem vardır belki
Eskort dolu
Evet herkes seks arıyor
Amaç s3ks
evet geneli öyle
Yani evet
Yok arkadaşım olmaz
Genelde amaç o
Yüzde 99 öyle.
Kullanmıyorum
Evet
Uygulamanın amacı o.